- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi elifff_____
-
Buna adam inanmıyo bence yani vereceğin garantiye can çıkar huy çıkmaz demişlerEvet o öyle derse bende artık bunaltmayacağımın garantisini verirdim ona
Evet o öyle derse bende artık bunaltmayacağımın garantisini verirdim ona
İnsanlar değişebilir benceBuna adam inanmıyo bence yani vereceğin garantiye can çıkar huy çıkmaz demişler
İnsanlar değişebilir bence
Niye öyle düşünyosum gayet mantıklı bence zaten herkes açık açık söylemesefe ortak bi noktada buluşup öyle devam ettiriyolar evliliklerini yoksa fikir ayrılığından dünyada boşanmayan insan kalmazdıZerre degisiklik yok ikinizde de.Garanti vermek? Kontrat imzalayin tam olsun :) O yapmasin ben de yapmayacagima garanti veririm...Sen de esin de evliligi cok yanlis anlamissiniz elif.Bu olayla bir nebze olsun degisirsiniz sanmistim ikiniz de ama kusura bakma ama bu zihniyetle evliliginizin 2 -3 yili gorebilecegini dusunmuyorum.Devam ederse de yarisi kendi ailelerinizin evinde gecer...
Ona ne supheİnsanlar değişebilir bence
Huyuma giderse değişirimsen değişmezsin.
Huyuma giderse değişirim
sen nasil istersen boyle olacak
Su cumle bile degismeyeceginin bariz aciklamasi degiseceksen herseyde sart kosmayi birakman gerek en basta ki adama degisebileceginin sinyalini verbilesinHuyuma giderse değişirim
İnsanlar asla asla degismezler elifcimİnsanlar değişebilir bence
+1değişmezsin. şu cümlenden bile belli.
sen eşinden tam olarak ne talep ediyorsun elif.Evet o öyle derse bende artık bunaltmayacağımın garantisini verirdim ona
O zaman adamın değişmesini beklemeden önce kendin değiş.İnsanlar değişebilir bence
Ki bu daha yikici olur aptal yerine konmus gibi hisseder insanİnsanlar asla asla degismezler elifcim
Sadece degismis gibi yaparlar veya kendilerini daha uzun sure saklarlar
kız usagi eksisözlükçü müsün yoksa, +1 filan
Dark ben gerçekten inanıyorum bi insanın değişebileceğine kendim için demiyorum sadece ama inanıyorumİnsanlar asla asla degismezler elifcim
Sadece degismis gibi yaparlar veya kendilerini daha uzun sure saklarlar
Hayatim ben seninle alakali olarak demedimDark ben gerçekten inanıyorum bi insanın değişebileceğine kendim için demiyorum sadece ama inanıyorum
Açıklayayım hemensen eşinden tam olarak ne talep ediyorsun elif.
hiçbir bayanla insani medeni çerçevede gündelik konularda dahi konuşmamasını istediğini düşünüyorum ben.
böyle zorunlu bir teması olacaksa da en fazla 3 kelime ile konuşmalı ,göz teması olmamalı ,gülümsememeli filan.
yoksa bu tür medeni insani diyologlara karışmayacaksın da flörtöz konuşmalar hareketler yapmamasını mı talep ediyorsun.
ya ben senin eşin bayanlarla ne derece samimiyette anlayamadım ki.
bu kısmı üstünkörü geçiyosun.
mesela mailleşmesini sen flört olarak algılayabilidin yönde hiçbir bulgu bulmamış olmana rağmen.
bu durumda eşinden istediğin garantinin kapsamı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?