Boşanıyoruz galiba

Evet o öyle derse bende artık bunaltmayacağımın garantisini verirdim ona

Zerre degisiklik yok ikinizde de.Garanti vermek? Kontrat imzalayin tam olsun :) O yapmasin ben de yapmayacagima garanti veririm...Sen de esin de evliligi cok yanlis anlamissiniz elif.Bu olayla bir nebze olsun degisirsiniz sanmistim ikiniz de ama kusura bakma ama bu zihniyetle evliliginizin 2 -3 yili gorebilecegini dusunmuyorum.Devam ederse de yarisi kendi ailelerinizin evinde gecer...

Niye öyle düşünyosum gayet mantıklı bence zaten herkes açık açık söylemesefe ortak bi noktada buluşup öyle devam ettiriyolar evliliklerini yoksa fikir ayrılığından dünyada boşanmayan insan kalmazdı

Evet o öyle derse bende artık bunaltmayacağımın garantisini verirdim ona
sen eşinden tam olarak ne talep ediyorsun elif.
hiçbir bayanla insani medeni çerçevede gündelik konularda dahi konuşmamasını istediğini düşünüyorum ben.
böyle zorunlu bir teması olacaksa da en fazla 3 kelime ile konuşmalı ,göz teması olmamalı ,gülümsememeli filan.
yoksa bu tür medeni insani diyologlara karışmayacaksın da flörtöz konuşmalar hareketler yapmamasını mı talep ediyorsun.
ya ben senin eşin bayanlarla ne derece samimiyette anlayamadım ki.
bu kısmı üstünkörü geçiyosun.
mesela mailleşmesini sen flört olarak algılayabilidin yönde hiçbir bulgu bulmamış olmana rağmen.
bu durumda eşinden istediğin garantinin kapsamı nedir?

İnsanlar değişebilir bence
O zaman adamın değişmesini beklemeden önce kendin değiş.
Ve "bak ben senin için eskisi gibi değilim artık, sıra sende" de adama.
Ama yapamazsın.
Adamdan sonsuz istiyorsun.
Biraz da sen ver denince önce o versin, diyorsun.
Yok öyle bi dünya elif.

Dark ben gerçekten inanıyorum bi insanın değişebileceğine kendim için demiyorum sadece ama inanıyorum
Hayatim ben seninle alakali olarak demedim
Mesela kocan degismez, sen de degismezsin
Siyasetciler de arada sacmaliyorlar ya degistik biz diye
Hepsi ayak yapiyor
İnanma degistim diyene
En basindan ne ise ölüp giderken de aynidir bir insan
Sadece numara yaparlar bakiniz siyasetciler, sonunda bir bakarsin gene o eski adam karsi da duruyor. Sakliyorlar kendilerini
Soz veriyorum bir daha yapmayacam diyenlerin hepsi bir daha yapar
Aldatan bir daha aldatir
Cunku sen affettin
Kumar oynayan bir daha oynar, cunku caziptir ortadaki kazanma ihtimali
Ornekler boyle cogaltilabilir

Açıklayayım hemen
Zaten okukdakilere karşı mesafeli de yani benim gördüğümü söylüyorum 24saat yanında değilim.
Akrabalar sorun var.. Mesela biraraya toplandığımızda kuzen eşi vs vs gelinlerle işte ciddi olsun gelip kadınların içinde oturmasın çünkü babası kardeşleri kuzeni hep ayrı otururlar espri yapıp gülmesin karşılıklı sohbet etmesin dakikalarca bunları istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…