Boşanıyoruz galiba

Güzel açıklamışsınız peki nasıl o hale geldi eşiniz yani sen ne dersen onu yapıcam demesi nasıl oldu

Hayır batuma gitmedi aldatmadı da
Oraya rezervasyon yapılmışdı onun ve benim adıma

Ya danışmam gereken şeyler var özelden kzlar bana yardımcı olacak olan var mı yani burdan yazmk istemiyorum çnkü ağır eleştiri alıyorum ve psikolojim pek iyi değil
O yüzden ikna kabiliyeti yüksek bayanlardan yardım istiyorum

Elif alacagin olumlu elestiriyi alir olumsuzlari gormezden geliyosun zaten.Burdan paylas ki ne kadar cok kisiye ulasirsan o kadar cok fikir demek bu.Benim anladigim barisacaksiniz.Hakkinizda hayirlisi.Diger annenin yanina gittigin konunda da demistim bir sonraki kavganiza kadar esinin yanina donuyorsun diye moralini bozmamak icin aynisi soylemiyorum.

Yok hepsini dikkate alıyorum inan ki
Ama şimdi burda söylesem herkes çok kızcak bana e benimde dutumum ortada 4 saatlik uykuyla duruyorum.. O yüzden korkuyorum yardım istemeye

Ya şimdi biz akşam konuşcaz ama bu ayrılık konuşması mı olur barışmak için adım mı olur hiçbirşey belli değil.
Olur da ikincisi olursa bende ondan bişeyler istycem oda benden..
Şimdi en son kavga kuzen eşi yüzünden çıktı ama katdeşinin eşi yüzündende tartşmşlığımız var ben bu konuda onu "sen onlarla çok resmi olursan samimi olmazsan yüz vermezsen onları bana karşı korumazsan bende onlara karşı daha ılımlı olurum" gibi bişey söyliycem aöa bunu nasıl söyliyim bişeyi söylemenin kırk yolu vardır o yüzden soruyorum.
Kıxcak olanlar yine kızdında yardım etmk isteyenlerinde cevaplarını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…