- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Güzel açıklamışsınız peki nasıl o hale geldi eşiniz yani sen ne dersen onu yapıcam demesi nasıl oldueskiden bende çok kavga ederdim ama şimdi yapmıyorum. çünkü ne zaman kafamda 'bu böyle olmaz ki' desem ve kavga etsem neticesinde hep dediğim çıktı ve olmadı. eşim dahi bana artık 'bundan sonra sen ne dersen onu yapacağım' demeye başladı. neden? çünkü kavga etmiyorum. kavga başlayınca karşılıklı bir ego savaşına dönüyor karşınıdakinin haklı olduğu bir noktayı yakalasanız dahi içinizden bunu kabul etmek gelmiyor. düşünün ki birde karşınızdaki bir erkek yani kadına karşı tam bir ego savaşçısı. işte tamda bu sebeple kavga etmemek gerekiyor. annelerinin pohpohlayarak amanda canım oğluşum amanda cicim oğluşum diye büyüttüğü bir adamın hatasını şıp diye kabul etmesini beklemek ayrı bir saflık ya da fazla iyi niyet. sadece bekliyorum beklerken hiçbir işimi aksatmıyorum. birsüre sonra o gelip açık açık söylemesede suçluluk hissedip kendini affettiriyor yahut sevgisini gösteriyor.
diğer türlü sizinde başınıza geldiği üzere kadın acı çekiyor. yani aslında nekadar sinirlenirsek kendimize o kadar zarar veriyoruz. çünkü ilk etapta erkeğe dank etmiyor onların aklı ve vicdanı bizimki gibi komplike değil.
evinizde kalıp trip atsaydınız göreceğiniz tek şey kocanızın akşam eve gelip yemekte ne var diye sorması olacaktı. ve siz farketmediği için üzülecektiniz bu sefer. en doğrusu bu gibi durumlarda öncelikle aile büyüklerine yansıtmamak çünkü siz barışırsınız ancak onlar unutmaz. 2.olarak evi bırakmamak orası sizin eviniz yuvanız kocanızda gidecek olsa git dolaş kafanı toplamaya sinir atmaya ihtiyacın varsa çık. ama dön evine gel diyebilmelisiniz. ayrıca bu tavrınız yani yuvasına sahip çıkmak adına dominantlaşan kadın tavrı kocaya bir anne modelini hatırlatacaktır. istemsiz bile olsa dönüp evine gelecektir.
Hayır batuma gitmedi aldatmadı daBende konu sahibi neden bu kadar kiskanc diyordum
Esiniz batuma gidip sizi aldatmis
Keske su tavrinizi ozaman yapsaydiniz
Siz aldatmayi affedince simdiki konu esinize basit gelir o yuzden onun keyfi yerindedir
Sizde silkelenip kendinize gelin
Deger mi adam icin
Yok sorun değil ama rezervadyon olayı bile mide bulandırıcı hergün açıldı bu konu yani tartışmadığımız bi gün olmadı neredeyseKusura bakmayin bir yorumda okumustum yanlis anlamisim ozur dilerim
Bişey konuşulmadı bu akşam konuşalım dedi işte bi yerde oturupAksam ne konuşuldu? Esin iyi bir adım attı mi sence
Ya danışmam gereken şeyler var özelden kzlar bana yardımcı olacak olan var mı yani burdan yazmk istemiyorum çnkü ağır eleştiri alıyorum ve psikolojim pek iyi değil
O yüzden ikna kabiliyeti yüksek bayanlardan yardım istiyorum
Yok hepsini dikkate alıyorum inan kiElif alacagin olumlu elestiriyi alir olumsuzlari gormezden geliyosun zaten.Burdan paylas ki ne kadar cok kisiye ulasirsan o kadar cok fikir demek bu.Benim anladigim barisacaksiniz.Hakkinizda hayirlisi.Diger annenin yanina gittigin konunda da demistim bir sonraki kavganiza kadar esinin yanina donuyorsun diye moralini bozmamak icin aynisi soylemiyorum.
Sorun nedir?Yok hepsini dikkate alıyorum inan ki
Ama şimdi burda söylesem herkes çok kızcak bana e benimde dutumum ortada 4 saatlik uykuyla duruyorum.. O yüzden korkuyorum yardım istemeye
Elif bence yeni bi konu aç öyle Paylaş. Bu en sağlıklı olanı bence
Öylede çok konu açmış oluyorum ne bileyim burdan sorayımElif bence yeni bi konu aç öyle Paylaş. Bu en sağlıklı olanı bence
Korktum cidden:)))Elif bizden korktu açamıyor yeni konu
Söylycem herkes söz versin kızmayacağına:)))Sorun nedir?
Konun zaten kaç sayfa olmuş baksana. Konu açmaya sınırlandırma yokki rahat ol benceÖylede çok konu açmış oluyorum ne bileyim burdan sorayım
Söylycem herkes söz versin kızmayacağına:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?