Boşanıyoruz galiba

ben sana güveniyorum ama herkesle samimi olmanı istemiyorum, mesafeni korursan benim tepkim olmaz. gibi bir cümle olabilir belki.

ben sana güveniyorum ama herkesle samimi olmanı istemiyorum, mesafeni korursan benim tepkim olmaz. gibi bir cümle olabilir belki.
Evt olabilir ama zaten güvenmediğimden samimi olmasın demiyotum onlarla yani şöyle onları kendine yakın görmesin kardeşi gibi sevmesin istiyorum çünkü bir gerçek var ki onlarla birbirimizi sevmiyoruz ve bende bu yüzden onlarla uzak olsun istiyorum

güvenmiyorsanız bile güvenmediğinizi belli etmeyin bence.

Elif bir de şu Batum meselesinde bana açık ol de, sen bana o tarihlerde eğitim var dedin ama otelde rez yapılmış bundan ne anlamalıyım de. Eğer konuşma ayrılık da olacaksa artık herşeyi masaya dökün bence.

Evet bu konuyuda açıcam zaten herşey masaya dökülsün

Baştan sona okuyamadım. Her detayı bilmiyorum. Bi ara konunuza denk gelmiştim; eşinizi öğrencilerinden ve mesai arkadaşlarından kıskanıyordunuz. Oradan ve konunun başından yola çıkarak şunu söylemek istiyorum; lütfen eşinizin tüm ilişkilerini kontrol altına almaya çalışmayın. Siz ona her konuda yetemezsiniz. Bir insanın "her şeyi" olmaya kalkarsanız "hiçbir şeyi" olursunuz. İş gereği, akrabalık gereği, komşuluk ya da toplumda yaşamanın gereği olarak sevsek de sevmesek de bazı insanlarla iletişimimizi sürdürmek zorundayız. Her sevmediğimizden kendimizi soyutlamaya kalkarsak çevremizde bir elin parmağı kadar insan ya kalır ya kalmaz. Bunu yapamayız. Aynı şekilde eşimizden de sevmediklerimizle ilişkisini kesmesini bekleyemeyiz.Eşlerimizi yalnızlaştırmaya hakkımız yok. Size veya eşinize doğrudan zarar veren insanlar hariç. Evliliğin bir kısmı sevmek sevilmekken diğer kısmı katlanmaktır. Anne babamızın bile sevmediğimiz huyları, arkadaşları vardır ve hatırlarına katlanırız. Eşte de aynı şey geçerlidir. Sizin de çevreniz ve çevrenizle ilişkileriniz mükemmel değildir, olamaz. Lütfen eşinizi boğarak kendinizi değersizleştirmeyin. Onun da kendi seçimleri olsun ilişkilerinde. 2 nesil önceki erkeklerin rolüne bürünmeyin.

Elif siz bu konusmadan sonra barisacaksiniz.Sizin bu konusma minvalinde daha once konusmalariniz da oldu.O zaman da karsilikli ders alinmamisti ve bu defada sanmiyorum alinacagini.Yine direkten doneceksiniz bir sonraki krize kadar.Diyorum ya huylariniz cok zit.Esin en ufak bir durumda karsi tarafi savunacak sen de en ufak bir seyde yine kiskanclik krizine giriceksin.Bu sizin dongunuz.Bu krizi de atlatacaksiniz ama biraz olsun ferah tut kalbini.Farkinda degilmisin aradigindan beri daha bir enerjiksin.He ne kadar gider bilmiyorum ama su kotu gunlerden sonra iyi gelecektir yuzyuze gelip konusmaniz.Sonu var mi bu kavgalarin dersen bence yok..

Elif Burda herkes bende dahil sana kızıyorduk eşini gereksiz kıskanıyorsunuz diye. Ama biz eşini tanımıyorduk. Sen eşini tanıdığın için bu kadar kıskanmışsın demek. O otel de rezervasyon yaptırmış. Peki gitmiş mi? Buna dair Bilgin var mı? Gitmediyse ispatlamasını iste. Çünkü o kısım biraz şüpheli Elif

Hayır gitmedi

bi evliligi dagıtmak kolay degil hicbisey gorundugu kadrr basit degil madem canın yanıyo ozaman sakin sakin kalbinden gecenleri dile getirceksiniz insanlar konusa konusa anlasır demisler.. Bi kac ay once bende ayrılmanın esigine geldim 10 senelik evliyim uc tane cocugum var cocuklarımı aldım gittim iki hafta demedi o kıymetimi anladı barıştık ama ne var ne yok herseyi sakin sakin konustuk ben ona anlattım o bana anlattı ara yolu bulduk...

İnş bi daha yaşamazsınız o durumu
Ne güzel konuşabilmeniz benim eşim bu konuşma konusunda pek iyi değil

barışma konuşması mı olur ayrılık mı bilemiyorum ama sen kendini ayrılma konuşması olacakmış gibi hazırla konularını ona göre derle aklında,
bu adamı bu şekilde sevmeye devam edebilir miyim diye sor kendine..böyle güvensiz?
güvenmediğini üstüne basa basa söyle
eğer barışmak istiyorsa önce bunu başarmalı.
bunun yoluda belli sonuçta;kadınlarla yakın ilişki kurmasını istemiyorsun,aileden olup olmaması farketmiyor senin için ve bu hissiyatın,düşüncen bana çok normal geliyor
eşler birbirlerinin istediği ölçüde başkalarıyla iletişim kurabilirler,senin rahatsız olduğun birşeyi üstüne basa basa yapma hakkını ona hiçkimse ve hiçbir yasa/kural vermiyor..aynı durum senin içinde geçerli bunları konuş,anlat tek tek eğer unuturum diyorsan al eline bir kağıt yaz
evlendiniz diye sadakatsiz tavırlarına boyun eğeceksin diye bişey yok,dik dur,güçlü dur karşısında,mesafeli ve soğuk davran,kararlılığını görsün..
ya bence o adamla bu iş yürümez ama gönlün adamı seviyor, belki de bütün yazdıklarımı sadece okumakla kalacaksın..hatta muhtemelen.
neyse hakkında hayırlısı ne ise o olsun :) elifff_____

Güzel açıklamışsınız peki nasıl o hale geldi eşiniz yani sen ne dersen onu yapıcam demesi nasıl oldu

Valla canım hiç kolay olmadı. İlk başta güven meselesi olduğunu farkettim. Eşim şuan asla ama asla onun zararına bişey düşüneceğime inanmaz mesela önce bu güveni verdim. Çok fazla fedakarlık yaptım. Sonrası çorap söküğü gibi gelmeye başladı. Bitakım olaylar illaki destekçiniz olarak karşınıza çıkıyor. Aşırı bencildi dedim ki sen kendini düşünme sürekli olarak kendini düşünüyorsun sen beni düşün bizi düşün ben seni düşünürüm senin kendini düşünmene lüzum yok dedim. Ailesine karşı bana hep sen kimsin derdi. Kırılırdım sonra yanında olmazsam hayatında oluşacak boşluğa bak dedim benim kim olduğumu sen söyle. Hep böyle mantıklı çıkarımlarla onun kavga çıkarma niyetini savdım

İnş bi daha yaşamazsınız o durumu
Ne güzel konuşabilmeniz benim eşim bu konuşma konusunda pek iyi değil

insallah canım sizinde duzene girer bidaha yasanmaz konusma kısmındada bizde tam tersi ben pek duygularımı acık acık soyleyemem soyleyemedigim icinde bi cok konuyu yazarak konustuk valla yazarken daha rahatımdır

Kavqalarda hemen bosanalım söylenmesi yalnış sadece bir birinize zaman verin dűşünmek için ayrilmiyacaqsiniz buna eminim ama sayqi ile yaklasin hemen hirsla onu ustelemeye calisma sen sakin olunca o yalnis yaptigina anliyacakdi ben isderim ki ara ve hirsli degilse konusmak istediyini soyle sakin bosanalim gibi kelmeler secme

Aynen öyle akrabalarda dahil bayanlarla yakın ilişki kurmasını istemiyorum
Ama bunu. Önce tamam diyip sonra bozulmasını istemiyorum çünkü hep kavgav ettiğimzde bozuldu bunu kullandı beni sinir etmek için artık böyle olmamalı

Çok güzel
Eşin anlamış demek ki senin onun eşin olduğunu onun için değerli olduğunu.. Darısı benim başıma

insallah canım sizinde duzene girer bidaha yasanmaz konusma kısmındada bizde tam tersi ben pek duygularımı acık acık soyleyemem soyleyemedigim icinde bi cok konuyu yazarak konustuk valla yazarken daha rahatımdır
Yazmk da güzelmiş ama konuşalım istiyorum tartışmadan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…