- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi elifff_____
-
ben sana güveniyorum ama herkesle samimi olmanı istemiyorum, mesafeni korursan benim tepkim olmaz. gibi bir cümle olabilir belki.Ya şimdi biz akşam konuşcaz ama bu ayrılık konuşması mı olur barışmak için adım mı olur hiçbirşey belli değil.
Olur da ikincisi olursa bende ondan bişeyler istycem oda benden..
Şimdi en son kavga kuzen eşi yüzünden çıktı ama katdeşinin eşi yüzündende tartşmşlığımız var ben bu konuda onu "sen onlarla çok resmi olursan samimi olmazsan yüz vermezsen onları bana karşı korumazsan bende onlara karşı daha ılımlı olurum" gibi bişey söyliycem aöa bunu nasıl söyliyim bişeyi söylemenin kırk yolu vardır o yüzden soruyorum.
Kıxcak olanlar yine kızdında yardım etmk isteyenlerinde cevaplarını bekliyorum
Evt olabilir ama zaten güvenmediğimden samimi olmasın demiyotum onlarla yani şöyle onları kendine yakın görmesin kardeşi gibi sevmesin istiyorum çünkü bir gerçek var ki onlarla birbirimizi sevmiyoruz ve bende bu yüzden onlarla uzak olsun istiyorumben sana güveniyorum ama herkesle samimi olmanı istemiyorum, mesafeni korursan benim tepkim olmaz. gibi bir cümle olabilir belki.
güvenmiyorsanız bile güvenmediğinizi belli etmeyin bence.Evt olabilir ama zaten güvenmediğimden samimi olmasın demiyotum onlarla yani şöyle onları kendine yakın görmesin kardeşi gibi sevmesin istiyorum çünkü bir gerçek var ki onlarla birbirimizi sevmiyoruz ve bende bu yüzden onlarla uzak olsun istiyorum
Evet bu konuyuda açıcam zaten herşey masaya dökülsünElif bir de şu Batum meselesinde bana açık ol de, sen bana o tarihlerde eğitim var dedin ama otelde rez yapılmış bundan ne anlamalıyım de. Eğer konuşma ayrılık da olacaksa artık herşeyi masaya dökün bence.
Ya şimdi biz akşam konuşcaz ama bu ayrılık konuşması mı olur barışmak için adım mı olur hiçbirşey belli değil.
Olur da ikincisi olursa bende ondan bişeyler istycem oda benden..
Şimdi en son kavga kuzen eşi yüzünden çıktı ama katdeşinin eşi yüzündende tartşmşlığımız var ben bu konuda onu "sen onlarla çok resmi olursan samimi olmazsan yüz vermezsen onları bana karşı korumazsan bende onlara karşı daha ılımlı olurum" gibi bişey söyliycem aöa bunu nasıl söyliyim bişeyi söylemenin kırk yolu vardır o yüzden soruyorum.
Kıxcak olanlar yine kızdında yardım etmk isteyenlerinde cevaplarını bekliyorum
Hayır gitmediElif Burda herkes bende dahil sana kızıyorduk eşini gereksiz kıskanıyorsunuz diye. Ama biz eşini tanımıyorduk. Sen eşini tanıdığın için bu kadar kıskanmışsın demek. O otel de rezervasyon yaptırmış. Peki gitmiş mi? Buna dair Bilgin var mı? Gitmediyse ispatlamasını iste. Çünkü o kısım biraz şüpheli Elif
Bilmem belki daha yumuşak şekilde söylemenin yolu da vardırelif aynen 74 cu sayfada yazdıgın gibi soyle...
İnş bi daha yaşamazsınız o durumubi evliligi dagıtmak kolay degil hicbisey gorundugu kadrr basit degil madem canın yanıyo ozaman sakin sakin kalbinden gecenleri dile getirceksiniz insanlar konusa konusa anlasır demisler.. Bi kac ay once bende ayrılmanın esigine geldim 10 senelik evliyim uc tane cocugum var cocuklarımı aldım gittim iki hafta demedi o kıymetimi anladı barıştık ama ne var ne yok herseyi sakin sakin konustuk ben ona anlattım o bana anlattı ara yolu bulduk...
Güzel açıklamışsınız peki nasıl o hale geldi eşiniz yani sen ne dersen onu yapıcam demesi nasıl oldu
İnş bi daha yaşamazsınız o durumu
Ne güzel konuşabilmeniz benim eşim bu konuşma konusunda pek iyi değil
Aynen öyle akrabalarda dahil bayanlarla yakın ilişki kurmasını istemiyorumbarışma konuşması mı olur ayrılık mı bilemiyorum ama sen kendini ayrılma konuşması olacakmış gibi hazırla konularını ona göre derle aklında,
bu adamı bu şekilde sevmeye devam edebilir miyim diye sor kendine..böyle güvensiz?
güvenmediğini üstüne basa basa söyle
eğer barışmak istiyorsa önce bunu başarmalı.
bunun yoluda belli sonuçta;kadınlarla yakın ilişki kurmasını istemiyorsun,aileden olup olmaması farketmiyor senin için ve bu hissiyatın,düşüncen bana çok normal geliyor
eşler birbirlerinin istediği ölçüde başkalarıyla iletişim kurabilirler,senin rahatsız olduğun birşeyi üstüne basa basa yapma hakkını ona hiçkimse ve hiçbir yasa/kural vermiyor..aynı durum senin içinde geçerli bunları konuş,anlat tek tek eğer unuturum diyorsan al eline bir kağıt yaz
evlendiniz diye sadakatsiz tavırlarına boyun eğeceksin diye bişey yok,dik dur,güçlü dur karşısında,mesafeli ve soğuk davran,kararlılığını görsün..
ya bence o adamla bu iş yürümez ama gönlün adamı seviyor, belki de bütün yazdıklarımı sadece okumakla kalacaksın..hatta muhtemelen.
neyse hakkında hayırlısı ne ise o olsun :)elifff_____
Çok güzelValla canım hiç kolay olmadı. İlk başta güven meselesi olduğunu farkettim. Eşim şuan asla ama asla onun zararına bişey düşüneceğime inanmaz mesela önce bu güveni verdim. Çok fazla fedakarlık yaptım. Sonrası çorap söküğü gibi gelmeye başladı. Bitakım olaylar illaki destekçiniz olarak karşınıza çıkıyor. Aşırı bencildi dedim ki sen kendini düşünme sürekli olarak kendini düşünüyorsun sen beni düşün bizi düşün ben seni düşünürüm senin kendini düşünmene lüzum yok dedim. Ailesine karşı bana hep sen kimsin derdi. Kırılırdım sonra yanında olmazsam hayatında oluşacak boşluğa bak dedim benim kim olduğumu sen söyle. Hep böyle mantıklı çıkarımlarla onun kavga çıkarma niyetini savdım
Yazmk da güzelmiş ama konuşalım istiyorum tartışmadan tabiinsallah canım sizinde duzene girer bidaha yasanmazkonusma kısmındada bizde tam tersi ben pek duygularımı acık acık soyleyemem soyleyemedigim icinde bi cok konuyu yazarak konustuk valla yazarken daha rahatımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?