Boşanıyoruz galiba

bakın sukunet ve dua. ne olur sabredin. zaman tanıyın ve 3. kişileri sokmayın araya. ben de yaşadım yaşıyorum da minik şeyler batıyor. hep kavga ama az sukunetle unutlmasa da geçiyor işte. allahtan eşim sakindi ve yoluna girdi. ağlama nöbetine girmeyin kadın ağladıkça umutsuzluğa düşer. zaman verin ona da kendinize de. hafta sonu son kez ya da ömürlük bir araya gelin. dua edin bol bol. fazla kimseye de anlatmayın üzerler.

Evet ama hadi kz kardeşi olsa anlarım yada ne bileyim daha takın bi akraba kuzen eşi ne kim oluyo o bu iş ya çözülcek yada bilmiyorum olmaz böyle

Benim esim de boyle cnm o yuzden iyi analiz ediyorum...kuzenlerini cok sevdigi icin ve yanlis anlarlar diye dusundugu icin eslerine onlar gibi davraniyolar...kuzenleriyle zamaninda kardes gibi buyumusler...sizinkiler de yakindir buyuk ihtimal....ben cok bogustum bu durumlarla...cok sorguladim...ama karakter kolay kolay degismiyo...ben de uzaklastim sen gibi...beni kaybettigini anlayinca duzeldi biraz...yavas yavas onu yola getiriyorum...katlanamayacagim seyleri soyliyorum..ve beni kaybetmemek icin neleri neleri yapmasi gerektigini vurguluyorum..kisacasi sakin arama gitme...kaybetme korkusunu iliklerine kadar yasasin..belki o zaman kime daha cok deger vermesi gerektigini anlar...

Biraz rahat bıraksanız adamı. Üstüne çok gittiğiniz için inadına yapıyordur belki. Umursamaz davranmayı deneseniz. Kuzenin eşiyle sizi rahatsız edecek ne konuşuyor?

Aynen öyle insan bu yüzden eşini üzmez
Yoluna girmesi güzel allah yaşatmasın bi daha
Evet onlarda beraber büyümüşler kuzeni ile çok yakınlar yani ama eşiylede yakın olmasını gerektirmez ki bu
Ben kaybetme korkusunu hissettrmekte biraz başarısızım galiba

Biraz rahat bıraksanız adamı. Üstüne çok gittiğiniz için inadına yapıyordur belki. Umursamaz davranmayı deneseniz. Kuzenin eşiyle sizi rahatsız edecek ne konuşuyor?
Rahatsız edecek bişey konuşmasada çok konuşuyo hadi onu geçtim zaten sorun ettiğim şey bi sorun olduğunda beni değil onu savunması

Elif senin kocanda karadenizlilik var mı?
Yok karadenizli değil

Yazdığın yazıdan eşini çok sevdiğini anladım biraz sakin olmalısın bence erkekler evi terkeden kadını çok sevmezler hele boşanacağım dedin mi iyice yalnız kalacağım psikolojisine girerler onları kendi haline bırakmak da iyi değil açıkçası insan her yaşının tecrübesiziymiş derler eşini ve kenini yıpratma biraz bekle sonraa.. düzelir sanma düzelmez :) erkeklerin hepsi aynı bunu boşa başkası sanki iyi mi olcak daha beter .

Zerre hatalı değil mi? İstemsizce güldüm

Onun hatasini anlayip "tamam elif sen nasil istersen boyle olacak bundan sonra"demesini bekliyorsun.Peki sen? Sen ona garanti verebiliyor musun bundan sonra abuk subuk kiskancliklar yapmayacagina,adami sıkboğaz etmeyecegine ve degisecegine.Lutfen o yapmazsa ben de yapmam gibi bi savunma yapma...Hala duymak istedigim seyi duymadim diyerek barisma halinizde temelsiz olan evliligine kat cikmaya calisiyosun...Bence siz biraz kendi halinizde kalin kendinizle.Boylesi daha iyi ikiniz icinde.

Evet o öyle derse bende artık bunaltmayacağımın garantisini verirdim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…