- 25 Mayıs 2014
- 631
- 238
- 73
- Konu Sahibi elifff_____
-
bakın sukunet ve dua. ne olur sabredin. zaman tanıyın ve 3. kişileri sokmayın araya. ben de yaşadım yaşıyorum da minik şeyler batıyor. hep kavga ama az sukunetle unutlmasa da geçiyor işte. allahtan eşim sakindi ve yoluna girdi. ağlama nöbetine girmeyin kadın ağladıkça umutsuzluğa düşer. zaman verin ona da kendinize de. hafta sonu son kez ya da ömürlük bir araya gelin. dua edin bol bol. fazla kimseye de anlatmayın üzerler.dün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo
Evet ama hadi kz kardeşi olsa anlarım yada ne bileyim daha takın bi akraba kuzen eşi ne kim oluyo o bu iş ya çözülcek yada bilmiyorum olmaz böyle
Aynen öyle insan bu yüzden eşini üzmezİnşallah dediğin gibidir Can'ım. Belki de inada bindirmiştir. Ama yani hadi kuzeni olsa falan neyse de kuzeninin eşi, dıdının dıdısı için insan eşini bu kadar üzmez. Asla geri adım atma sen. Dik durusunu bozma.
Yoluna girmesi güzel allah yaşatmasın bi dahabakın sukunet ve dua. ne olur sabredin. zaman tanıyın ve 3. kişileri sokmayın araya. ben de yaşadım yaşıyorum da minik şeyler batıyor. hep kavga ama az sukunetle unutlmasa da geçiyor işte. allahtan eşim sakindi ve yoluna girdi. ağlama nöbetine girmeyin kadın ağladıkça umutsuzluğa düşer. zaman verin ona da kendinize de. hafta sonu son kez ya da ömürlük bir araya gelin. dua edin bol bol. fazla kimseye de anlatmayın üzerler.
Evet onlarda beraber büyümüşler kuzeni ile çok yakınlar yani ama eşiylede yakın olmasını gerektirmez ki buBenim esim de boyle cnm o yuzden iyi analiz ediyorum...kuzenlerini cok sevdigi icin ve yanlis anlarlar diye dusundugu icin eslerine onlar gibi davraniyolar...kuzenleriyle zamaninda kardes gibi buyumusler...sizinkiler de yakindir buyuk ihtimal....ben cok bogustum bu durumlarla...cok sorguladim...ama karakter kolay kolay degismiyo...ben de uzaklastim sen gibi...beni kaybettigini anlayinca duzeldi biraz...yavas yavas onu yola getiriyorum...katlanamayacagim seyleri soyliyorum..ve beni kaybetmemek icin neleri neleri yapmasi gerektigini vurguluyorum..kisacasi sakin arama gitme...kaybetme korkusunu iliklerine kadar yasasin..belki o zaman kime daha cok deger vermesi gerektigini anlar...
Rahatsız edecek bişey konuşmasada çok konuşuyo hadi onu geçtim zaten sorun ettiğim şey bi sorun olduğunda beni değil onu savunmasıBiraz rahat bıraksanız adamı. Üstüne çok gittiğiniz için inadına yapıyordur belki. Umursamaz davranmayı deneseniz. Kuzenin eşiyle sizi rahatsız edecek ne konuşuyor?
Yok karadenizli değilElif senin kocanda karadenizlilik var mı?
Yok herşey aynı o hatalı olduğunu kabul edene kadar gelişme olmaz zatenBi gelişme var mı
Yok herşey aynı o hatalı olduğunu kabul edene kadar gelişme olmaz zaten
Evet daha iyiyim saolsunlar hiç yanlız bıtakmadılar ailem arkadşlarım ve tabi sizlerPanik halinden sıyrılmışsın en azından daha sakinsin belli yorumlarından ..
Evet daha iyiyim saolsunlar hiç yanlız bıtakmadılar ailem arkadşlarım ve tabi sizler
Saol. Evt yani koruyabilcem galiba gayet sakinim çok şükür ama aklıma getirmemeye çalışıyorum gelince gırtınalar kopuyo içimdeSevindim senin adına .. Şu sakinliğini dinginliğini korursan her zaman senin lehine gelişir herşey ..
Saol. Evt yani koruyabilcem galiba gayet sakinim çok şükür ama aklıma getirmemeye çalışıyorum gelince gırtınalar kopuyo içimde
Yok herşey aynı o hatalı olduğunu kabul edene kadar gelişme olmaz zaten
Yok gitmedim bu cumartesi 11e randevu aldım geçen hafta 8bçk boştu çok erkendi gidemedimBugün nasılsın Elif ? var mı bir gelişme ? psikologa gittin mi merak ettim ?
Yok bi gelişme arıyo ara sıra ama duymak istediğim şeyi duymadım
Zerre hatalı değil mi? İstemsizce güldümBen adamın tarafındayım
Umarım geri adım atmaz
Zerre hatalı değil çünkü
İnşallah o da bunun farkındadır
Zerre hatalı değil mi? İstemsizce güldüm
Evet o öyle derse bende artık bunaltmayacağımın garantisini verirdim onaOnun hatasini anlayip "tamam elif sen nasil istersen boyle olacak bundan sonra"demesini bekliyorsun.Peki sen? Sen ona garanti verebiliyor musun bundan sonra abuk subuk kiskancliklar yapmayacagina,adami sıkboğaz etmeyecegine ve degisecegine.Lutfen o yapmazsa ben de yapmam gibi bi savunma yapma...Hala duymak istedigim seyi duymadim diyerek barisma halinizde temelsiz olan evliligine kat cikmaya calisiyosun...Bence siz biraz kendi halinizde kalin kendinizle.Boylesi daha iyi ikiniz icinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?