- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bende akşam aramayı düşünüyodum sağlıklı düşenemiyorum işte
Almaz oSiz birbirinize pek uygun bir çift değilsiniz aslında. Ancak boşanma da çok keskin bir karar olur. Birlikte bir terapi alsanız keşke
Biz plan yapmıştık hafta sonu için oda gideceğmz yerde hastaneye gidecekti, şimdi iptsl etmiş bütün rezervasyonlarmxı kendi gidecekmiş bir günlüğüne ama ben bundan snra nasıl barşcam bilmiyorum ama böylede acı çekiyorum ve bz 3. Şahıslar yüzünden bu haldeyizAblacım, yaşadıklarınız bir anda patlak vermiş. Patlama noktası olmuş. Bir ya da iki gün birbirinize müsade edin ve sen oturup iyice bir düşün. Sinirle söylenmiş bir söz gibi geldi bana çünkü. Ağlama diyemem ama en azından sağlıklı düşünmek için alan yarat kendine
koca bulunur da iyi iş kolay bulunmuyor sakinleş işini de alevi durumun yüzünden riske atma derimBilmiyorum ki şimdi bide yeniyim çoğu iş bende laf ederler diye korkuyorum hocalar
Bilmiyorum çözümü car mı 3. Kişilerinden tarafnda olduğu için bunhaldeyizdediğim gibi barşırdak beni dinlemeyip başına buyrk hareket edicek ben buna dayanamam ama barışmazsskta kaldıramycam gibiBence arama .. Bırak üstüne düşme .. Bi kaç gün geçsin.. Sen de ne yapmak istediğine karar ver ..
Hem eşin hem sen biraz sakinleşmiş olursunuz ..
Ben barışacağınızı düşünüyorum ..
Eğer barışırsanız da destek alın bence .. Çözümsüz problemler değil sizin sorunlarınız ..
3. kişileri dinleyip başına buyruk davranacak derken sız kocanızın boynunuza tasmayı sonsuza dek mı taktıgınızı dusunmustunuzBilmiyorum çözümü car mı 3. Kişilerinden tarafnda olduğu için bunhaldeyizdediğim gibi barşırdak beni dinlemeyip başına buyrk hareket edicek ben buna dayanamam ama barışmazsskta kaldıramycam gibi
Yine ortada kaldım
Biz plan yapmıştık hafta sonu için oda gideceğmz yerde hastaneye gidecekti, şimdi iptsl etmiş bütün rezervasyonlarmxı kendi gidecekmiş bir günlüğüne ama ben bundan snra nasıl barşcam bilmiyorum ama böylede acı çekiyorum ve bz 3. Şahıslar yüzünden bu haldeyiz
Bilmiyorum çözümü car mı 3. Kişilerinden tarafnda olduğu için bunhaldeyizdediğim gibi barşırdak beni dinlemeyip başına buyrk hareket edicek ben buna dayanamam ama barışmazsskta kaldıramycam gibi
Yine ortada kaldım
Ben zaten 3.şahısları suçlamıyorum suç eşimin o onları tercih ettiBak evlilikte taraflar karakterli ve evlilik bilincinden olduktan sonra 3. sahislar kendinide parcalasa o evlilige etki edemezler. Senin kocan senle bir sepet dolusu derdi varken, konusmaniz gereken onca konu varken ve sirf bunlari konusmak icin ayarladiginiz bir hafta sonu varken, bunlarin hepsinui bir kenara atip onune gelen ilk kacis yolunu kullandiysa bahane olarak orda suc 3. sahislarin degildir, cunku 3. sahislar herkesin hayatinda var ve heryerde var olmaya devam edecekler. Onemli olan kocanin tutumu karakteri senin tutumun karakterin, bence bu evlilik bastan beri olmamisti zaten cok acele ettiniz evlenmek icin, umarim kotu sona ulasmadan herkes aklini basina alir, ailelerde dahil olmak uzere. Oyle senin annenin seni doldurmasiyla onun annesinin onu doldurmasiyla bir yere varamazsiniz cunku.
Tmam yapayım amaKendini şartlama .. Niye olumsuza şartlıyorsun ki .. Bence ikinizde de hata var . .
Bak burada eski konularında da çoğu kişi seni hatalı buluyordu ..
Bence aç eski konuşarını bir oku, yorumları oku .. Biraz özeleştiri yap .. Nerede hata yapmışsın bir gör ..
Şu bi kaç günü böyle geçir .. Çok iyi gelecek bence sana ..
Yani o kadar plan yapmıştık bu hafta sonu için bazı şeyleri çözüp yemisen başycz demiştik otel biletler hepsni iptal ettrmiş
O gelmez biliyorumBazı şeyleri çözmek ve yeniden başlamak için tatil değil aile terapisine gitseniz?
Başka türlü sorunlarınız çözülmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?