Boşanıyoruz galiba

Bende akşam aramayı düşünüyodum sağlıklı düşenemiyorum işte

Bence arama .. Bırak üstüne düşme .. Bi kaç gün geçsin.. Sen de ne yapmak istediğine karar ver ..
Hem eşin hem sen biraz sakinleşmiş olursunuz ..
Ben barışacağınızı düşünüyorum ..
Eğer barışırsanız da destek alın bence .. Çözümsüz problemler değil sizin sorunlarınız ..

Biz plan yapmıştık hafta sonu için oda gideceğmz yerde hastaneye gidecekti, şimdi iptsl etmiş bütün rezervasyonlarmxı kendi gidecekmiş bir günlüğüne ama ben bundan snra nasıl barşcam bilmiyorum ama böylede acı çekiyorum ve bz 3. Şahıslar yüzünden bu haldeyiz

Adam kaçar demiştik dinlemedin, bak patlak verdi sonunda. En ufak bir şey bile sebep olabiliyor bazen büyük yıkımlara.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Bilmiyorum çözümü car mı 3. Kişilerinden tarafnda olduğu için bunhaldeyizdediğim gibi barşırdak beni dinlemeyip başına buyrk hareket edicek ben buna dayanamam ama barışmazsskta kaldıramycam gibi
Yine ortada kaldım

3. kişileri dinleyip başına buyruk davranacak derken sız kocanızın boynunuza tasmayı sonsuza dek mı taktıgınızı dusunmustunuz

Barışsam gözümn önnde baynlarla saöimi olmsına katlanamam barışmasam çok kötüyüm napıcam

Bak evlilikte taraflar karakterli ve evlilik bilincinden olduktan sonra 3. sahislar kendinide parcalasa o evlilige etki edemezler. Senin kocan senle bir sepet dolusu derdi varken, konusmaniz gereken onca konu varken ve sirf bunlari konusmak icin ayarladiginiz bir hafta sonu varken, bunlarin hepsinui bir kenara atip onune gelen ilk kacis yolunu kullandiysa bahane olarak orda suc 3. sahislarin degildir, cunku 3. sahislar herkesin hayatinda var ve heryerde var olmaya devam edecekler. Onemli olan kocanin tutumu karakteri senin tutumun karakterin, bence bu evlilik bastan beri olmamisti zaten cok acele ettiniz evlenmek icin, umarim kotu sona ulasmadan herkes aklini basina alir, ailelerde dahil olmak uzere. Oyle senin annenin seni doldurmasiyla onun annesinin onu doldurmasiyla bir yere varamazsiniz cunku.

Kendini şartlama .. Niye olumsuza şartlıyorsun ki .. Bence ikinizde de hata var . .
Bak burada eski konularında da çoğu kişi seni hatalı buluyordu ..
Bence aç eski konuşarını bir oku, yorumları oku .. Biraz özeleştiri yap .. Nerede hata yapmışsın bir gör ..
Şu bi kaç günü böyle geçir .. Çok iyi gelecek bence sana ..

Ben zaten 3.şahısları suçlamıyorum suç eşimin o onları tercih etti

Tmam yapayım ama
Annesi arayınca şunları söyledi bunuda şimdi açıklıyorum:
Okukda bayanlarlada samimi olacak
Bayan akrabalarıylada samimi olcak
Facbookta kulkanacak twttrda kullanacak
Kuzeninin eşiylede saatlerce konuşcak,ordanda konuşcak kızlarla telefonlada konuşcak bundan sonra böyle!
Beynimde yankılanıyo bunlar

boyle olacagı bellıydı
durduk yere huzurunuzu kacırıyorsunuz valla hayat zaten zor guzel guzel gecınıp gıtmek varken ...

Yani o kadar plan yapmıştık bu hafta sonu için bazı şeyleri çözüp yemisen başycz demiştik otel biletler hepsni iptal ettrmiş

Bazı şeyleri çözmek ve yeniden başlamak için tatil değil aile terapisine gitseniz?

Başka türlü sorunlarınız çözülmez.

sen mi boşanacaksın güldürme beni. adam boşanalım dese sen direnirsin. kocanla uğraşmaktan başka işin yok ki senin. boşanırsan bunalıma girersin sen. asosyal gibi yaşıyorsun o kadar ki eşinin konuştuğu insanları bile didik didik edip bu şekilde zaman geçiriyorsun. ama eşinde de bi tuhaflık olduğu kesin. yoksa sürdürülebilir bi evlilik yokken ortada nasıl bu kadar direnebiliyor yani hayret ediyor insan.

Adamı o kadar sıkmışsın ki, anası bile neler diyor. Oyyy Azcık rahat bırakıp kendini geri çekseydin şimdi böyle ağlamazdın eşin peşinde dolanırdı inan ki. Ama baştan yanlış yapmışsınız. Suçu tek tarafta aramamak lazım eşinde senin kadar suçlu.
Takıntılı bi evlilik olmuş Elif seninki. Tavırlarınla adamı ergen haline geri çevirmeyi başarmışsın bence. Aranızın düzelmesini biraz zor görüyorum açıkçası yazdıklarını takip ettikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…