Boşanıyoruz galiba

Demekki senin yavru fino gitmis etegindeki taslari bir bir annesine dokmus anneside yavru finosunu dusmana karsi koruma icgudusuyle almis telefonu sana bunlari saymis. Resmen komedi yaa bu ne bicim evlilik bu ne bicim kari koca iliskisi bu ne bicim kv -ogul iliskisi. Gorende komsunun cocuguyla kavga etmis oglunu savunan anne sanar. Cidden kocan zavallininda otesinde bir adammis. Bir erkek nasil gider boyle seyleri annesi anlatir ve annesini onu karisina karsi bu sekilde savunmasini seyreder yada buna sebebiyet veririr.
Burda kv ninn savundugu seylerin tamami veya bir kismi dogru olabilir ancak su telefon konusmasini yapmak ona dusmez, oglunu evlendirdiryse karismayacak gerisine , oglunun karisiyla iliskisine burnunu sokmayacak , ogluda yavru fino gibi gidip annesine, anne ama ama ama elif bana bunu dedi bunu yapti diye zirlamayacak.
Evliligide ayaklara dusurdunuz be, kreste cocugu kavga etmis anne hareketleri bunlar yemin ederim.

Elifcim sen kim oluyorsunda kocamla iliskime karisiyorsun diyemedin mi cok bilmis kv dene ?

Ben demiştim demek istemiyorum ama şunuda anladım ki adam sana ne yaparsa yapsın boşanmazsın şimdiden ölmekten bahsediyorsun madem öyle görmicen duymican konuşmican elif

O gelmez biliyorum

Bence bir kadının bir evlilikteki en büyük ihtiyacı güvenmektir.

Ben evlendim ve dedim ki; her an, her gün, her zaman dedektif gibi eşimin peşinde dolaşamam. Ona güvenmek zorundayım. Bu bir kumar, ya kazanacağım ya kaybedeceğim (kaybettim, o ayrı mesele). Ama BEN sürekli düşünceler, şüpheler içinde bir hayat geçiremem. Ben bu hayata 1 kez geliyorum, onu da mutlu yaşamak en büyük ve doğal hakkım. Eğer ki beni aldatırsa, kendisi kaybeder. Beni kaybetmekten korkmalı, bu yüzden beni aldatmamalı. Ben onun sosyal hesaplarını, konuşmalarını takip ettiğim için. Sürekli ensesinde olup onu kontrol etmeye çalıştığım için değil. Ve ona dedim ki: "Seni sana emanet ediyorum ve sana güveniyorum"

Sizin beraberliğinizde sürekli bir güven problemi var. Evlenmeden önceki dönem de dahil. Nedeni ne bilmiyorum. Bir ihtimal, sizin aşırı kıskançlığınız. İkinci ihtimal, eşinizin sizi bu duruma düşürecek ve güveninizi sarsacak davranışları.

Eski mesajlarda yazmış olabilirsiniz ama kaçırmış olabilirim. Eşinizden önce hiç bir erkekle beraberliğiniz oldu mu? Onu da böyle kıskanıyor muydunuz? Kuzenine merhaba dedi diye kendinizi kötü hissediyor muydunuz?

Bana sanki eşinizi çok problemli biri ve sizin de psikolojinizi bozmuş gibi geliyor.

Eşinizi terapiste gitmeye ikna edin bence. İlkinde hayır der, sonrakinde kabul eder belki.
O gitmezse de siz tek başınıza gidin. Eğer ki eşiniz patolojik biri ise, kendinizi ondan kurtarın ve başka biri ile SAĞLIKLI ve sizi mutlu edecek bir ilişki kurun. Eğer sizde sorunlar varsa temeline inin. Sorunları çözün.

Çünkü hayata 1 kere geliyoruz.

Demedim işte zaten ağlamaktan konuşamadım başka olsa benim yerimde neler neler söylerdi
Karışamaz ama karışmasınınisteyen oğlu zaten onunaracı yapmış

Barışsam gözümn önnde baynlarla saöimi olmsına katlanamam barışmasam çok kötüyüm napıcam

eşiniz bu kadar karaktersiz bir insan mı, sizin sevmediğinizi bile bile bayanlarla samimi olacak?
gerçi sizin samimilik kriteriniz de selam vermekle başlıyor. o durumda kim olursa olsun hayatınızda zaten mutsuz olacaksınız

Her ikiside oldu yani hem benim aşırı kıskançlığım hem onun güven vermeyen davranışları
Daha önce bi ilişkim olmadı bu arada
O asla gitmez çünkü kendini hatalı görmüyo

Bunları söylediğine göre evt karakterdiz demek ki selam verma meselesi değil bildiğiniz samimiyet muhabbet

Demedim işte zaten ağlamaktan konuşamadım başka olsa benim yerimde neler neler söylerdi
tmm de sen de face ac twtter ac başkalarıyla samimi ol ...hayatını kocan üzerine kurma
kuaföre git yeni şeyler al arkadaşlarınla dışarı çık yüzmeye git komşunla vakit geçir

Her ikiside oldu yani hem benim aşırı kıskançlığım hem onun güven vermeyen davranışları
Daha önce bi ilişkim olmadı bu arada
O asla gitmez çünkü kendini hatalı görmüyo

Kendisinde hata olduğu için de
Ona şöyle deseniz
Psikoloğum beni daha iyi çözebilmek için seninle görüşüp senden de bilgi almak istiyor.
O zaman gelir mi?

konularını bilmiyorum ama burda herkes bas bas bağırıyordu, bu günlerin geleceğini söylüyorlardı.Hayırlısı olsun.Olmuşla ölmüşe çare yok.Sanırım biraz da siz getirmişsiniz (yani yazılanlardan anladığım kadarıyla) bu sonu. Şimdi biraz özeleştiri yapma zamanı belkide.

Elif peki seni niye rahatsız ediyor şu yukarıda yazdıkların ..
Niye istemiyorsun ..
Adam üniversite de çalışıyor elbetteki kadınlarla da erkeklerle de konuşacak ..
Kuzeninin eşiyle muhabbeti varsa onunla da konuşacak ..
Sen de konuş .. Bunda hiçbir kötülük yok ki ..
Korkun aldatılmaksa eşine pranga da bağlasan engelleyemezsin ..
İiçinde olmasın önemli olan ..
Bak şu sorun ettiğin durumlar gerçekten normal değil ..
Ben de evliyim .. Benim eşim bana bunları yasaklasa asla dinlemem ..
Çünkü abest bir durum yok ortada .. Mesafesini bildikten sonra işi gereği ya da sosyal ortam gereği bayan ya da erkek insanlarla iletişime geçebilir .
Şu yukarı da sıraladığın şeylere günümüz şartlarında bir insanın uyabilmesi çok zor .

Bosanmaniz hayirli olacaktir. Ozelliklede esiniz icin. Bir daha dunyaya gelmeyecek ki. Sizinle olmaz. Sizi bu kadar zaman idare etmesi bile cok sevdigini gosterir ama soz kiymetini bilemediniz bence. Ha yasayamam demeniz de yersiz. Hayati bir uzvunuzdan xegil esinizden ayriliyorsuniz. Amaaa siz asla bosanmazsiniz. Gidip adamain kapisinda yatar yine bosanmazsiniz. Elinize boyle bir oyuncak gecmis birakmazsiniz.

Ve sen bu adamla evlendin oyle mi ....
Sende kiskanclik kisitlama konularinda az degilsin ama bunun cozum yolu bu olmamali cok garip durum cidden, herkese reklam olduguna mi yanarsin, en mahrem konularinin herkes tarafinda konusulmasina mi, muhatap olmayan kisilerin olaya burnunu sokmasina mi valla cok berbat bir durum ve inan bana aileler de kavgaya dahil olduklari noktadan sonra o iliskilerin geri donusu olmuyor etrafimdan gorunuyorum cunku herkesin gecmisten kalan birbirine bir kirginligi kizginligi veya on yargisi oluyor. Bana kalirsa olaylar dahada buyumeden kocana bu isin ikinizden baskasini ilgilendirmedigini ve kimseyi dahil etmemesi grektigini soylemelisin, ayrilacak bile olsaniz onun bile onurlu edepli saygili bir sekli olabilir bence.

Bunları söylediğine göre evt karakterdiz demek ki selam verma meselesi değil bildiğiniz samimiyet muhabbet

eğer birini kucağına oturtmayacaksa ya da birinin kucağına oturmayacaksa rahatsız edici bir samimiyeti olamaz ve bu durumda sizi rahatsız etmemeli. eşinizin ne kadar bunalmış olabileceğini tahmin ediyorum ve ben de olsam barışmak için böyle bir şart koyarım ortaya..
amaaa ne olursa olsun bu şartları size kayınvalideniz sıralayamaz. ne münasabet o kim oluyor ki tepki gösterecekseniz bu duruma tepki gösterin, eşinizin şartlarına değil.

tmm de sen de face ac twtter ac başkalarıyla samimi ol ...hayatını kocan üzerine kurma
kuaföre git yeni şeyler al arkadaşlarınla dışarı çık yüzmeye git komşunla vakit geçir
Ben şu anda ölü gibiyim
Kendisinde hata olduğu için de
Ona şöyle deseniz
Psikoloğum beni daha iyi çözebilmek için seninle görüşüp senden de bilgi almak istiyor.
O zaman gelir mi?
Olabilirim onzaman belki
bende hiçbirzaman konuşma demedim ki elbette konuşcak bende konuşuyorum bunda biley yok ama mesafe denen bişey var
Şimdi sırf bana inat bunları yapıcakmış yani kim ister eşimin başka kadonlarla erkeklerle mesafe koymadan samimi olmasını
Yada kuzeninin eşiyle saatlerce oturup sohbet etmesini ben sadece bunkara dikkat et demiştim
Şimdi beni üzmek için yapıcak bunlar aöa içinde olmasa yine yapmaxdı

Eşin bunları sana inatla sinirle söylemiş .. Bence çok ciddiye alma .

Sen ona mecbur degilsin oda sana degil sartina karsi sart say, bildigin blof yapiyor bakalim kim kaybedecek, kesinlikle istemedigin seyleri kabul etme hele su annesini araci koyma isinden sonra asla, o ne bicim karaktersizliktir yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…