Boşanıyoruz...Hersey bitti.

ne diyim ya Allah yardımcınız olsun bir insan seviyorsa ailesi bile olsa nasıl ilişkisine zarar verdirir ki flörtün değil karşındaki eşin....

ne diyim ya Allah yardımcınız olsun bir insan seviyorsa ailesi bile olsa nasıl ilişkisine zarar verdirir ki flörtün değil karşındaki eşin....

Sevgili kv aradı.Acmadım tekrar aradı...Ne olur güzelimm yalvarırım boşanmayın oglum eger onu bosarsan intihar etcekmiş.Güzelimi kaybedersen sana evlat acısı yasatacagım demiş kv.Cenenizi tutamadınız,güzelimde benim basımın etini yedi...Bunun gibi bir sürü şeyyy......
Kv hiç aglayarak bunu benden istiycegini aklımdan gecirmezdim.Taman dedim ben konuşurum,senin için degil kendi sevgim ve evliligim için,sen bizi bu hallere koydun dedim.

Eşime bugun eve gelme...Seni görmek bile istemiyorum.Senle hafta sonuna kadar görüşmüycem kendi saglıgım için.Beni anla.Sonra konuşmak istersen hala konuşuruz....yazdım.

Adam senin gönlünü alayım diye uğraşırken, bir yandan da hala aba altından sopa gösteriyor. Hala ailesi konusunda susmanı ondan hesap sormamanı bekliyor. Kesinlikle taviz vermemiş, istediğim zaman çekerim krediyi diyor.

Allah yardımcın olsun canım, evlilik yürütmek zor zanaat. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin, eşine ve ailesine akıl fikir, sana da sabır versin.

Evet aynen öyle...Bu sefer sans verirsem herseyi kabul ettin geldin dicek..diye düşünüyorum.Bana bunu söylemiş ama ailesiylede tartışmış...Aklım karısık kızlar.Ne yapcagımı bilemiyorum.

Evet aynen öyle...Bu sefer sans verirsem herseyi kabul ettin geldin dicek..diye düşünüyorum.Bana bunu söylemiş ama ailesiylede tartışmış...Aklım karısık kızlar.Ne yapcagımı bilemiyorum.

Bu olay kapansa bile ileride yine bu tarz bir aile meselesi yaşama ihtimaliniz yüksek, notunda kendi şartının senin susman ve ailesiyle ilgili kararlarını kabullenmen olduğunu belirtmiş. Devam edersek benim şartım bu demiş topu sana atmış.

Evlilik bitirmek zor, devam etmek zor Allah yardımcın olsun hayırlısı neyse öyle olur umarım.

hadi bismillah çok sevindim inş kv niz daha beter sürünsün

tabi is ciddiye varinca etekleri tutustu.o kv den olacak kadina anne falan deme ayrica cok mesafe koy. ama kocan olacak adam hala susmani istiyor susma sakin. hem sev hem kolem ol hesabi sakin hemen yumusama bu adam seni seviyor belli ama fedakarlik yok dedigim dedik iyice surundur birazda o kovalsin seni. evlilik zor zanaat arkadas demis hemde ne zor allah hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin.

sonucun boyle olacağını biliyordum, arkadaşım ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz, biraz zor ayrılırsınız siz

Ben aranizin duzelcdgini düşünüyorum 10 sene dile kolay.esin hala seni seviyor ve sana deger veriyor.yaptigi hataninda farkinda.kv ninde gerçek yüzünü gördü artik.bundan sonra seni uzmez diye düşünüyorum burnu surtuldu

eşin çok düşünceli bir insanmış bence..bu kadar ayrıntıyı düşünebilmesi çok guzel mesela sadece çiçek alıp gelebilirdi..hatta çiçeksi falan almadan direk özür dilemeye gelebilirdi..çok güzel şeyler yapmış ..mesela benim on yıllık evliliğimde hiç görmediğim şeyler..

Hem ailesine hem sana söylemiş yani orta yolu bulmaya çalışıyor..
sen kesin kararlı oldugun ve ailesi ile bu ip başka sorun çıkarsa yenıden boşanmaya karar vereceğini iyice kafasına yerleştir..

o seni çok seviyor ve kaybetmemek adına dikkat edecektir..

olumlu düşün..kv taviz verme..

Kırmızı yeri söylemeseydi belki olurdu. Sen sus diyerek her şeye yeniden başlanmış olunmuyor. Bence sen susarsan bak ben romantik bir adam da olabilirim ama bunların hepsi senin susmana bağlı gibi olmuş. Ya da ben çok art niyetliyim. Üzgünüm bana çok romantik gelmedi. Aksine irrite etti.

Eşimden ben hep cicek aldım.Özel gün özel gün dısında cok güzel seyler yasattı bana...Eşim yaptıklarıyla bana sevmeyi ögretti......Allah razı olsun canım hakkımızda hayırlısı.Pazartesiye kadar hiçbirşey yapmıcam.Dilekçeyi verdim diye biliyor.
Şu aileler işin içine girmese biz mutlu olcazda.

Evet benide düşündüren o kırmızı yer....Ben aile yüzünden tartışmak istemiyorum.Ailesi için söz verip sonra aile kendini acındırınca vicdan yapıp,bana söylediklerinin tam tersini yapmasını ben SİNDİREMİYORUM.Hep romantik,hep yaptıgı cok güzel seyler var ama aile söz konusuysa farklı bir kişi var karsımda.

O zaman bu yaptığı gene hiç bir şeyin değişmeyeceği anlamına geliyor bence. Ben aynı insanım tamam, çiçekler falan alırım ama ailem hakkında da sana sus derim. Bu her şeye yeniden başlamak mı? Bu bence yerinde saymak. Bence siz "ben hayatımda sözünün arkasında durabilecek birini istiyorum" diyin. ANlayana bu yeterli bir cevap da işte algı kapıları kapalı olunca insanın.

Güzelimm bence barışacaksınız, gidişat onu hissettiriyor. Umarım bir istisna olursunuz ve cidden düzelme olur. Ama bu noktada barışmak demek tamam ailen söz konusu olunca susucam demek bence. Ortada bir haksızlık varsa ailen de olsa konuşurum diyip barışın en azından.

Son düzenleme:
guzelimm , uzun zamandır giremedim. ve seni de merak ediyordum. ne dertlerin varmış bacımm...

tüm sayfaları okumadım. ancak eşinin ve senin ailenin etkisi ve yaşattıklarıyla bu aşamaya gelmeniz çok üzücü..
aileler de hiç düşünmüyor malesef. hani onların göstereceği olgunluğu ve fedakarlıkları çocuklar yapıyor
bu da hayatlarına, evliliklerine maloluyor.. yazık yaa

kocanı seviyorsun, 10 yıllık bi evlilik. aynı çatının altına girince herşey çok başka oluyor.
her halini görüyorsun. bu seneler boyunca eşini tanıdın. dış etkiler olmasaydı, bugün bu noktada olur muydunuz acaba?..
ama çevremdeki birkaç örnekten de biliyorumki, erkekler aileleri konusunda fazlasıyla hassas ve bencil davranabiliyorlar.
kimse ağaç kovuğundan çıkmadı. herkesin annesi babası var. ve de çok kıymetli. insan eşinden de bu sevgiyi
en azından saygıyı duymasını bekliyor. asgari saygı sağlanmazsa zaten işler sarpa sarıyor. alın işte sizin hikayeniz..

gelinen aşamada ne yapmalı, nasıl yapmalı bilemiyorum. zaten dilekçeleri verdik diyorsun..
eşini seviyorsun, o da seni seviyor belliki.. ama sevdiğini bu denli yıpratmak niye?:26:
yaptığı jest çok güzel, belliki sen de etkilendin. ama ileriye dönük mantıklı bi vaatte bulunmadığı ve gerçekten
şikayetçi olduğun noktalarda değiştiğini düşünmeden geri dönmemek gerek sanırım.
sonuç olarak; şimdi akışına bırak. ne yaşanması gerekiyorsa yaşansın.. gün doğmadan neler doğar..
belki de çok farklı şekilde rotanız değişecektir. Rabbim, gönlünüzden geçeni hayırla gerçekleştirsin inş..
slm ve dua ile..

Son düzenleme:

Evet işte yaaa bende bunu düşünüyorum hep.Bugun eşimin 7-8 tane kuzeni var eşleriyle gelceklermiş.Yenge sana gelcez bir konuşalım dediler.

Offfffffff offffffff.

Evet işte yaaa bende bunu düşünüyorum hep.Bugun eşimin 7-8 tane kuzeni var eşleriyle gelceklermiş.Yenge sana gelcez bir konuşalım dediler.

Offfffffff offffffff.

Peki sen tek mi olacaksın. Çünkü birinin laf kalabalığı ile seni ikna etmelerini engellemesi gerekiyor. Her şeyi mantık süzgecinden geçirip anlamalarını sağlamak. Kadına sus diyerek bir yere varılmayacağını, aman sen de suyuna gidiverlerin saçmasapan laflar olduğunu anlamaları lazım.
Evi güllerle donatmayı bırak kamyonla tependen gül dökse ailene ve sana söylenenlerin haklı çıkmayacağını, senin babana borç bırakan kişi diye car car konuşurken kendi ailesi hakkında susmanı istemenın mantıksızlığını anlamaları lazım. Eğer susman konusunda diretirse sen de ondan bir söz al. O zaman hem sen, hem de ailen benim ailem hakkında susun. Madem susmak lazım her şey karşılıklı.

Nasılsın canım benim?Nasıl oldun??
Evett ya böyle olmak,bu durumda olmak bana cok zorr.Aslında eşimi seviyorum aramızdada bir problem yok aile problemlerimiz dısında....Onun dısında mutluyuz.
Kv arayıp x intihar etcekmiş dönmezsen deyip aglaması beni cok cok sasırttı.Kv dün gündüz benle konuşurken bosanın diyen biri....
Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum.
Eşime bişey olursa cok üzülürüm cook.Ama bu sartlardada geri cagırırsam ben yıprancam yine.Dedigim dedik olunca ben bunu hazmedemem.Bekliycem bakalım su kuzenler gelsin ne demeye geliyorlar.....

İş ciddiye bindi artık eşin korkuyor boşanma dilekçesi verdin ya , seni caydırmak istiyor bu gelen kuzenler saçmalık bence evlilik 2 kişiyl gerçekleşiyor eşin halen 3 kişilerle hareket ediyor adamda halen sürü piskolojisi var öyle terbiye edilmiş halen akıllanmıyor

Offfffffff offffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…