Boşanıyoruz...Hersey bitti.

Yok canım bu saatten sonra bunun hiç kimseye faydası yok.

öyle bi zman geliyor ki gözü hiçbişeyi görmüyor insanın.. Dün akşam eşim bana ben kızıla çok da iyi ilgileneceğim boşanırsak deseydi..bitirmiştim ..öyle kararlıydım içimde..

ama sebep aradım ..çok da aşılmayacak şeyler değil gibi gayretle..

10 yıllık bir emek..ne bileyim..

Canım tek taraflı nereye kadar gitcek ki?O kadar seni seviyorum ailelerimiz yüzünden bu evlilige yazık etmeyelim dedim...Cevabı benim ailem önemli.Benim yapacagım bişey kalmadı ki evliligim için...Tek basıma ne yapabilirim.
Söyledigim o kadar seyden işine gelenleri secip bana geri iade eden adama ben ne yapacagım ki?????

Su an beni en cok huzursuz eden annemin rahatsızlıgı.Olanları daha bilmiyorlar.Kötü olmasından korkuyorum.Ama sonuc olarak duycaklar.Daha fazla saklayamam.

Su an beni en cok huzursuz eden annemin rahatsızlıgı.Olanları daha bilmiyorlar.Kötü olmasından korkuyorum.Ama sonuc olarak duycaklar.Daha fazla saklayamam.
Eğer kararın kesinse ailene de soylemelisin.karsi taraftan duyarsa daha kötü olur yavaş yavaş alistira alistira söyle bence

erkek milleti değil mi diyenlerden olmak istemezdım ama gercekten öyle istedikçe isterler tatmin olmazlar ellerinden gelse ailesine köle olmamımızı isterler.biz onlar için yabancıyız aileye sonradan katılmış ama hiç mi hiç aileden degil.Ben askerliğini yaptrdm ailesi 5 kurus para yollamadı uçaklarla gıttı geldı ama gene de yaranamadım

Kızlar bana yardım edin delirecegim akıl verin. ..
BEN BUGUN EŞİMİN BENDE en deger verdigi ve her zaman bende aynı kalmasını istedigi
şeyi degiştirdim.Saclarımı onjn karsı cıktıgı gibi yaptım ve degiştirdim.Bugunde ona mesaj attım sen benim hayatımdan sonsuza kadar cıktın önce bendeki seni bitirmek için önce sactan baslayacagım dedim.Bosanma dilekçesini verdim dedim....Eve geldigimde evin tüm odalarında çiçek kapıda cicek...Kapının altından atılmış not.Ben seni takip ettim.Evet saclarını gercekten degiştirdin.Beni ne olur affet.Herseye yeniden baslayalım ama sende sus aileme yaptıgım herseyde sus cevabını bekliyorum...Kızlar ben şimdi ne yapayım???1 saattir güllerin içinde aglıyorum.İlk tanıştıgımızda cektirdigimiz fotografıda koymuş.Bu güzel günler hatrına diye...

Son düzenleme:
size boşanın demek haddim değil ama eşiniz sizi ne olarak görüyor ben anlamadım. Ne demek aileme yaptığım herşeye sus. Ben olsam ne yapardım bilmiyorum. Hadi desem ki üç kuruş harçlık veriyor anne babasına normaldir ama bu normalin ötesinde. Tamamen eşinizin ailesinin sorumsuzluğu. Bu durumda sizi yok sayarak sürekli veremez. Siz hiç birşeyin sahibi olamazssınız bu durumda ne ev ne araba. Ne de ilerde cocugunuza bırakacak bir göz odanız olmaz. Eşiniz bunu nasıl göz ardı eder.

Eşin değişmez uzun bir ayrılık 2nizede iyi gelecektir, yalnız boşanma demedim ben,sen olmadan yaşam nasıl görsün eşin

Bugun kv ettigim lafların hepsini kendince yorumlayarak anlatmış.Benim dedigimin cook cok dısında seyler.Bende kayıt yapmıştım kv ve kendi konuşmalarımı basıma gelecegi biliyorum...Gönderdim ona kayıtları.Annesinlede tartışmış sen bana niye yanlış anlatıyorsun diye.Bugune kadar x size iyilik etti ondan mı istemiyorsunuz.Hep güzelim söylerdi inanmazdım siz beni banka olarak görüyorsunuuz demiş.Bunlarıda nerden biliyorum kv aradı beni...Bana oglum bunları dedi senin yüzünden dedi....
Vahh vahh dedim kendi haline otur üzül anne dedim.

evet bu yola gelmek üzere olduğunun ıspatı..ben olsam dilekçeyi verir süreci başlatırdım ve tavırlarını davranışlarını ölçüp biçmeye çalışırıdm..demekki kararlı olabileceğinizi onu silebileceğinizi görmüş..ben eşimden söyleyeyim kendini affettirene kadar süt dökmüş kedi olur affettirdikten sonra aslan kesilir...sizin eşinizin de bu numarayı oynama ihtimali çok yüksek.kaldı ki hala aile diyor ben olsam bu aşamaya geldikten sonra geri atmam ne kadar kararlı olduğumu süreci başlatarak gösterirdim....dönecekseniz de o süreçten sonra sergileyeceği tavırlara göre dönersiniz..tabi bu benim görüşüm ben olsam böyle yapardım yani...benden etkilenmeyin sakın vebali büyük olur kaldıramam o ikili ilişkiyi o irtibatı birebir siz yaşıyorsunuz düşünün öyle karar verin ama aile noktasında asla taviz vermeyin

Son düzenleme:

anne mi dediniz helal valla ayrıca savunma noktasında demek ağzını açabiliyormuş eşiniz...eşinize de helal ama kendi başını yakana kadar neden susmuş acaba

Son düzenleme:
Eşin değişmez uzun bir ayrılık 2nizede iyi gelecektir, yalnız boşanma demedim ben,sen olmadan yaşam nasıl görsün eşin

Bende degişmeyecegini düşünüyorum.Ummuyordu bunları benden.Hep o kactı kovaladım....
Şimdi ise tam tersini yaptım.Şu olur sadece kv artık agzını acamaz.Ben ilk defa böyle konuştum.Eşimle hep ailesi için tartışırdım ama onlara tek laf etmezdim...Şimdi içimdekilerin hepsini döktüm.

çok iyi etmişsiniz konuşmayı kaydetmekle. Ama anlamadığım eşiniz annesinin gerçek yüzünü gördüğü halde neden onlar için sizi yok sayıyor.

Eşim istemiyorsa burnundan kaldırmayan biridir..Numara yapcagını sanmam ama erkek milleti tabi ne yapcagıda belli olmaz...
Bana bişeyleri ispat etmeden asla ve asla geri adım atmayı düşünmüyorum zaten.Ama su an içinde bulundugum durum ve an sevdigim için beni cok aglatıyor.Evin tüm halıları,koltuklar her yer gül.

Sizi eşinizi çok seviyorsunuz eşinizde seviyor belli
Yeterince alttan almışsınız onu da ailesini de baya da bi alışmış bence biraz daha süründürün
Gerçekten sizi kaybetmeyi göze alsın
Dilekçeyi vermek davanın açılması ilk duruşması derken baya bir süre ver zaten
Hemen bugün karar vermeniz gerekmez
Ben olsam affediceksem bile inletirdim öyle affederdim

çok iyi etmişsiniz konuşmayı kaydetmekle. Ama anlamadığım eşiniz annesinin gerçek yüzünü gördüğü halde neden onlar için sizi yok sayıyor.

Bende su an onu anlayamıyorum zaten.Ya erkeklik yapıyor yada annesi bana söylemedigi ogluna söyledigi bişey var ortada.Bilemiyorumm
Bundan sonra kv daha cok konuşcagı için onlara hazırlıklı olup sus mu dedi o da olabilir.Bugune kadar hep eşime konuştum onlara ilk defa bu kadar konuştum.Eşim artık cevap vercegimi düşünmüşte olabilir....

ALLAH(C.C) hakkınızda hayırlısını versin , bir orta yol bulunamaz mıydı? Çok üzülüyorum bu durumlara da Eğer haddimi aştıysam ( gıyabınızda düşünerek) hakkınızı helal edin...

Yaa niye alıntı yapamıyorum?Konuya cevap vermede zorluk cekiyorum.Betül yakup sagolasın aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…