Boşanıyoruz...Hersey bitti.

Kv için oglu para kaynagı 3000 tl.maas alıyor ex....Daha önce konu acmıştım kv bizi yoluncak kaz zannediyor diye.Kaz eline düştü şimdi.Allahhhh diyorum baska birşey diyemiyorum.

oğlu kaç gün durcak anasının yanında gider bi daha evlenir ama herkes senin çektiğin gibi çekmez canım alır paraları onlara yedireceğine çatır çatır kendi yer ozaman anlarlar senin kıymetinide iş işten geçmiş olur

İster pişman olsun,ister olmasın ne hali varsa görsün.Sinirimden alev cıkıyor vücudumdan....Kızlar ben biraz dolaşayımmm....

Eşin gerçekleri görecek ama çok geç olacak, boşandıktan sonra,
kaynana seni rakip olarak görüyor gelin olarak değil, eşin bazı acı şeyler yaşaması gerek , dengede tutamadığı için ,hayattan yaşayarak ders alacak ,bazı erkekler kuş beyinli oluyor ,göremiyor olanı biteni

Allah diyorum.Ya kızlar bişey sorcam ben takılarımı bunlara vermiştim bozuldu gitti geride gelmedi. onlarıda talep edebilir miyim?Kuyumcudan kartları var...El mi yaman bey mi yaman görcek onlar.Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeterrrrrrrrrrrrrrr cektigim artık.

Rabbim sıkıntınızı kaldırabileceğiniz bir yürek bu işin üstesinden gelebileceğiniz bir cesaret tekrar toparlanabilmeniz için bir umut versin size inş....inş günü geldiğinde bu sayfaya gidişatınız hangi yönde olursa olsun aldığım karardan dolayı şükrediyorum çok mutluyum konuları açtığınız günleri görmek nasip olsun...

öyle bişey varsa tabikide talep et inşallah vardır hiç bilmiyorum eşin evi terk ettimi canım eşyalarını alıp gittimi yarın gidecek diyodunya

Allah razı olsun canım.İnşallah....inşallah....Allahım sen bana yardım et.Herkese cevap verebilecek gücü bana ver.İş nasip et en kısa zamanda....

öyle bişey varsa tabikide talep et inşallah vardır hiç bilmiyorum eşin evi terk ettimi canım eşyalarını alıp gittimi yarın gidecek diyodunya

Esyaları,kıyefetleri,sarj cihazı herseyi evde...Bugun aksam belli olur.İşe gittigi içinde almamış olabilir.Hos artık ne olur ben hatalıyım bile dese herkes kendi yoluna.Hayatımda kambur istemiyorum artık.Öfkem sevgimi zamanla köreltir buna inanmak istiyorum.

Görünce tren coktan gecmiş olcak....Hakkımızda hayırlısı buymuş ablacım.Abla dedim ama önceki yorumlardan büyük olabilecegini düşündüm.

İş görüşmesindede boşanma lafını kelimesini k telafuz etme patronlar bunu yaşayan kadınları işe almıyorlar ,nedenide söylediklerine göre dertlerinden
verimli olamıyormış , kendi patronum öyle demişti

Evet yaş 48 bende epey birşeyler yaşadım evlilik kaynana,çocuk,iş hayatı ,yabancı ülke ,ablalık,
Görünce tren coktan gecmiş olcak....Hakkımızda hayırlısı buymuş ablacım.Abla dedim ama önceki yorumlardan büyük olabilecegini düşündüm.

Bunu bildigim iyi oldu.Yüzügümü takar giderim o zaman.. Daha önce nişanlıyken evlenecegim için cok güzel işlerden olmuştum parmagımda tasıdıgım yüzük için.....Şimdide işe yarıyacak!!Ne garip birşey bu duygu.....

Sen eşinin ailesi değilsin yani öyle mi?

Bence bu saatten sonra sessiz kalmalısın. Bırak eşin konuşsun, ne istiyorsa söylesin, ne istiyorsa yapsın.

Sen hiçkimseyle konuşma. Bence bir süre içine kapanmalısın.

Merhaba arkadasım ınan yalnız degılsın senınle aynı seylerı yasıyoruz belkıde bende senın su an kı aşamandayım ve ınan aileden gelen en ufak tavır benı hungur hungur aglatıyor ama ınanıyorum kı geçicek ve belkıde hayatın daha güzel ve hoş olucak en azından sureklı kavga etmektense ben böyle dusundum ve kararımı verdım kendınle kal ve olumsuzlukları dusun neden ayrıldıgını olabılır mı dıe dusun ve net karar ver ardına bakma sen kararlı gözukursen eger kendıne guvenın gelıcektır

Nasıl yani anlamadım canım.Kızlar benim carpıntı tuttu yine.Allahım sen yardım et bana.Güç,kuvvet ver.Benim gibi olan herkese

Allah yardımcımız olsun canım.Kararlıyım evet hemde hiç olmadıgım kadar...Ama üzüntülüyümde 10 senenin bu sekilde bitmesinden....

Allah yardımcımız olsun canım.Kararlıyım evet hemde hiç olmadıgım kadar...Ama üzüntülüyümde 10 senenin bu sekilde bitmesinden....

yazdıklarından çok sinirli olduğunu ve ani karar verdiğini düşünüyorum..bence duruma eşinin tepkisi ne olacak diye sessizce bekle nasılsa içini boşlattın.. kararlı görün ama içinde yıne de bi açık kapı bırak..

çok şaşırdım güzelimm
yani bu aşamaya geleceginiz
hiç aklımdan geçmezdi
yani kv önce kendi borçlarını ödesinler
sonra ailene laf atsınlar
ama eşinde iş yokmuş canım ya
hem çok üzüldüm hemde şaşırdım
Allah yardımcın olsun

Sagol canım....Evet eşimde iş hiç yokmuş.Annelerimiz babalarımız yani ailelerimiz basımıza baki kalmıcaklar bir ömür boyu.Allah saglık versinde.Herseyi düzeltmekte,mahvetmekte hersey esimin elindeydi.O da secimimi böyle yaptı.

Yok canım bu saatten sonra bunun hiç kimseye faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…