Kv için oglu para kaynagı 3000 tl.maas alıyor ex....Daha önce konu acmıştım kv bizi yoluncak kaz zannediyor diye.Kaz eline düştü şimdi.Allahhhh diyorum baska birşey diyemiyorum.
oğlu kaç gün durcak anasının yanında gider bi daha evlenir ama herkes senin çektiğin gibi çekmez canım alır paraları onlara yedireceğine çatır çatır kendi yer ozaman anlarlar senin kıymetinide iş işten geçmiş olur
kızlar ben eşimi cok cok sevdim onu ugruna ölebilecek kadar....Hayatımda cogu seyden onun için vazgectim....Bunları ne için yaptım......Aile için degersiz olmak için mi?Seni seviyorum bu kadar mı zor???
Kardeşime ablan ailen ailen demicekti demiş.Ben ne diyorsam o herseyde suscak demiş....Kardeşim sinir küpü......Cıktım geldim kendi evime bosanana kadar gitmicem.Kızlar bana dua edin iş olsun......Yoksa hersey benim için çok zor.
Allah diyorum.Ya kızlar bişey sorcam ben takılarımı bunlara vermiştim bozuldu gitti geride gelmedi. onlarıda talep edebilir miyim?Kuyumcudan kartları var...El mi yaman bey mi yaman görcek onlar.Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeterrrrrrrrrrrrrrr cektigim artık.
Rabbim sıkıntınızı kaldırabileceğiniz bir yürek bu işin üstesinden gelebileceğiniz bir cesaret tekrar toparlanabilmeniz için bir umut versin size inş....inş günü geldiğinde bu sayfaya gidişatınız hangi yönde olursa olsun aldığım karardan dolayı şükrediyorum çok mutluyum konuları açtığınız günleri görmek nasip olsun...
öyle bişey varsa tabikide talep et inşallah vardır hiç bilmiyorum eşin evi terk ettimi canım eşyalarını alıp gittimi yarın gidecek diyodunya
Eşin gerçekleri görecek ama çok geç olacak, boşandıktan sonra,
kaynana seni rakip olarak görüyor gelin olarak değil, eşin bazı acı şeyler yaşaması gerek , dengede tutamadığı için ,hayattan yaşayarak ders alacak ,bazı erkekler kuş beyinli oluyor ,göremiyor olanı biteni
Görünce tren coktan gecmiş olcak....Hakkımızda hayırlısı buymuş ablacım.Abla dedim ama önceki yorumlardan büyük olabilecegini düşündüm.
İş görüşmesindede boşanma lafını kelimesini k telafuz etme patronlar bunu yaşayan kadınları işe almıyorlar ,nedenide söylediklerine göre dertlerinden
verimli olamıyormış , kendi patronum öyle demişti
Sagol canım.Evet sen benim eski konularımada yorum yapmıştın.Bebegin hayırlı olsun,allah kucagında göstersin.
Bize gelince eşimin ne çözümü var,ne de içindekileri söyleyebilecek yürekliligi,hicbişey demiyor.Dün sordum bitti ailem benim için önemli anlasamıyoruz bosanıyoruz dedi.Sen suscaksın dedi.Ben ailem için istedigimi yaparım,seni kaile almam dedi.....Konuşcak bişey yok artık.Kv ile konuşcam bugun tebriklerimi sunmak için.
Merhaba arkadasım ınan yalnız degılsın senınle aynı seylerı yasıyoruz belkıde bende senın su an kı aşamandayım ve ınan aileden gelen en ufak tavır benı hungur hungur aglatıyor ama ınanıyorum kı geçicek ve belkıde hayatın daha güzel ve hoş olucak en azından sureklı kavga etmektense ben böyle dusundum ve kararımı verdım kendınle kal ve olumsuzlukları dusun neden ayrıldıgını olabılır mı dıe dusun ve net karar ver ardına bakma sen kararlı gözukursen eger kendıne guvenın gelıcektırOfffffffff kızlar o kadar kötüyüm size anlatamam.Ruh halim o kadar farklı aglamak istiyorum gözümden yas akmıyor.
10 yıllık askım,....evliligim bitti.Pazartesi-salı karşılıklı bosanma davası için başvuruyoruz...Tek basıma oturuyorum,düşünmekten kafayı yiyecegim.
Sen eşinin ailesi değilsin yani öyle mi?
Bence bu saatten sonra sessiz kalmalısın. Bırak eşin konuşsun, ne istiyorsa söylesin, ne istiyorsa yapsın.
Sen hiçkimseyle konuşma. Bence bir süre içine kapanmalısın.
Merhaba arkadasım ınan yalnız degılsın senınle aynı seylerı yasıyoruz belkıde bende senın su an kı aşamandayım ve ınan aileden gelen en ufak tavır benı hungur hungur aglatıyor ama ınanıyorum kı geçicek ve belkıde hayatın daha güzel ve hoş olucak en azından sureklı kavga etmektense ben böyle dusundum ve kararımı verdım kendınle kal ve olumsuzlukları dusun neden ayrıldıgını olabılır mı dıe dusun ve net karar ver ardına bakma sen kararlı gözukursen eger kendıne guvenın gelıcektır
Allah yardımcımız olsun canım.Kararlıyım evet hemde hiç olmadıgım kadar...Ama üzüntülüyümde 10 senenin bu sekilde bitmesinden....
çok şaşırdım güzelimm
yani bu aşamaya geleceginiz
hiç aklımdan geçmezdi
yani kv önce kendi borçlarını ödesinler
sonra ailene laf atsınlar
ama eşinde iş yokmuş canım ya
hem çok üzüldüm hemde şaşırdım
Allah yardımcın olsun
yazdıklarından çok sinirli olduğunu ve ani karar verdiğini düşünüyorum..bence duruma eşinin tepkisi ne olacak diye sessizce bekle nasılsa içini boşlattın.. kararlı görün ama içinde yıne de bi açık kapı bırak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?