Boşanıyoruz...Hersey bitti.

Anladım canım tabi karar senin kararın.soylenecekte çok bişey yok aslında.hakkinda hayırlısı neyse o olsun.Allah yardımcın olsun.bundan sonra üzülmeyi bırak artık bundan sonra ne yapıcaksın kendine nasıl bi yol ciziceksn onu düşün canım tekrar çok geçmiş olsun

Tesekkür ederim canım.Şimdi calıştıgım yerden cıkıp.Bundan önce basvurdugum yerle görüşcem.Cocuk yapmama sartı vardı.Artık öyle bir engelim yok...Şimdiki calıştıgım yerde cok üşüyorum 20 gündür zorunlu oldugum için iş secme sansı yaratmadan gittim.Ama günde 2-3 saat dısardayım şimdiki işyerimde....Beni zor günler bekliyor.Neden,niye ne oldu soruları???Ama calışırsam işe konsantre olur daha kolay atlatırım diye düşünüyorum.Herseyin hayırlısı.

Once görüş olmazsa işsiz kalma canım nerde kalacaksın ailenin evinde mi?sorulari bosver onemseme insanlarin sorusu bitmez neden nicinleri kafana takma bunları gelip gecici şeyler. Calismak seni oyalar çabuk unutursun bazı şeyleri

Annem rahatsız biliyorsun.Aileme daha söylemedim.Annem aradı ne yapıyorsun kızım diye.İyiyim anne dedim.Sesin kötü dedi.Grip olcam gibi dedim....Kardeşim ve eşi biliyor herseyi.Bizde kal dediler.Ben gideyim eve dedim.Gelin hamile,üzülmesin diye....
1 hafta daha evde dururum,sonra giderim babamın evine.
Kv arayıp konuşayım mı sizce?İçimdekileri dökeyim...Yoksa hiç muhattap olmayayım mı?

Herseyi unutup silsem bile...Hayatıma bıraktıgı iz hep var.Kalbim her agrıdıgı ve sıkıştıgında onun eseri...

Arama bence kv ni birak bence karşı taraf adım atsın napicaklar bekle muhakkak bi sekilde iletişime gecicekler.esini de arama bakalım aricak mi.sen kararıni verdin nasıl olsa ama onun vazgecicegini sanmıyorum agirdan satmaya çalışıyo kendini.onun için bekle bu sefer biliyorum beklemesi zor insan sinir oluyo ama ben bekle derim.bazen yalnız kalmakta iyi geliyo insana.ama rahatsızlığın da var toparladin mi biraz kendini

Kv aradım.İçimdeki herseyi döktüm.Eşim guzelimm hasta ondan gelmedi demiş.
Madem hasta dedi be kv niye aramadın gelinini???Hicbişey umrumda degil bu saatten sonra.Hersey olacagına varır.Kadına diyorum böyle böyle oldu.Cevap ne baban size borc bırakmış.Siz dedim siz bize ne bıraktınız...Günlerdir aradınız oglum edemedik yapamadık,bugune kadar oglunuza cok sahip cıktınızda sanki her düştügünüzde oglunuzdan yardım bekliyorsunuz...Cevap baban seni hiç düşünmemiş.Topu aynı bunların manyaklar.Sabit fikirli hepsi.Ogullarınıda kendilerine benzettiler.

Eşim annesini aradım diye evi boşaltın işimi ayarlıyayım adliyeye gideriz demiş.

Esin de fevri karar verdiginin farkindaki birsey anlatmamis hasta demis canim biraz zaman lazim ikinizede

Anasının aglamasına üzülen dolduruşuna gelen bir kişi daha tanımadım ben....Kadın timsah gözyaslarını döktü mü hemen herseyi yaptırmayı beceriyor.Nefret ediyorum hepsindennnnnnnnnnnn.

10 yıllık bi evliliği bitirmek çok zor olsa gerek..Allah yardımcnz olsun ne diyelim..

Sen evde yalnız mısın esin dun eve geldimi bak canim ev sizinmi ben niye gideyim de sen gelme evini falan birakma iki tarafta hem senin ailen hem esinin ailesi sizin paranizin derdine düşmüş o akilli esin 10 milyar icin yuvasını yikiyor rahat rahat annesigilr parasini yedirsin cok sinirlendim ya senin kalp rahatsızlığı n varmış sikma canini

Anasının aglamasına üzülen dolduruşuna gelen bir kişi daha tanımadım ben....Kadın timsah gözyaslarını döktü mü hemen herseyi yaptırmayı beceriyor.Nefret ediyorum hepsindennnnnnnnnnnn.

Ya anlamiyorum bu kv ler neden rahat durmaz benimkide oyle ilk gelinini ezmis 6yil beraber yasamislar evin patronu evide oglunuda kendi istegine gore yonetmis ben evlendim evim ayri oldugu halde benide yoneltmeye calisti bir iki seyler beni cok uzdu ama simdi kontrol bende onun oyuncagi degilim hic sdvmiyorum bende unutamiyorum yaptiklarini ama Allah oyle bir buyukki kendi kizi evlendi simdi cokdaha fazlasini o yasiyor..benim annem var melek hic birsey demez geliniyle oglu iyi olsun diye

Arkadasımı aradım o geliyor kızıyla.Kalbim şu son kv konuşmasından sonra ciddi anlamda carpıyor.Kızlar ben bunları hak etmedim yaaa.Ben eşimi sadece sevdim,hep deli divane oldum.Her gören guzelimm gibi seveni görmedim der.Bu adam nasıl böyle aptal olur anlamıyorummmmm.
Kardeşim aradı onada cekcem demiş......Derdimin ne oldugunu bile bilmiyor daha aptall.
Dündrn beri anlatıyorum.Hala işime böyle geliyor böyle oldu diyormuş.
Kardeşimde sinir küpü....Ya sabır ya sabır.Hayrını görmesin o paranın.

Dün eve gelmedi.Sevgili ailesinin yanında.Bugun hiçç aramadı.Ben kv arayınca mesaj attı.....Allah bildigi gibi yapsın o cadı kaynanayı.Aa tabi akıl hocasını unutmamak lazım sevgili görümcemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…