boşanıyoruz ya çocuk ???

lila83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
1
0
86
İzmir
Eşimle boşanmaya karar verdik. Protokol imzaladık anlaşmalı olacak protokolde eşimin isteği üzerine 3 yaşındaki oğlum 2 haftada bir cumartesi akşamı alınıp pazar akşamı getirilecek diye anlaşıldı. gönülsüzüm bu konuda 3 yaşındaki çocuk için henüz erken değil mi ? Lütfen acil cevap bekliyorum...

Babasıyla sağlıklı bir iletişim kurması ileriki hayatını da çok olumlu etkiler. O nedenle babası ile görüşme zamanlarını asla kısıtlamayın. Ayrıca babanın da baba olduğunu, bir çocuğun sorumluluğunun onda olduğunu bilmesi gerekir. Gece yatısı her ikisi için de iyi olacaktır.

Hakkınızda hayırlısı olsun :71:

Bizde aynı aşamadayız canım.Sana tavsiyem çocuğu arada bırakmayın.ben sadece kızımın velayetini istedim maddi bişey istemedim.Manevi anlamada sadece çocuğumuza destek vermesini istedim.
Anne ve baba olduğumuzu unutmayalım.Ve lütfen o masum yavrularımızın iyiliği için uğraşalım.Herşeyin hayırlısı.

öncelikle geçmiş olsun,

ben bir yazı okumuştum. boşanma en çok erkek çoçuklarında tranva yaratır diye,
çoçuğun önünde mutlaka rol model olması gerektiğini düşünüyorum.
eşinde herhangi bir problem yoksa, yani çoçuğunun kişilik gelişimini eksi yönde etkilemeyecekse mutlaka gitsin görsün görüşssün sevsin. onun bir babası ve bir annesi var. sadece bir arada değiller.

ilerde oğlunun sağlıklı gelişmesini istiyorsan lütfen engelleme. sonuçta o da bir baba

Back
X