İnanın onu düşünüyorum. İki tanesi dışarı çıkıp gezmeye alışmış. Evim müsaitdi. Bahçeli. Off. Zaten beni onlar bağlıyordu.Hayirli olsun. kediler ne olacak?
Şimdi de çıkmamaya alışırlar olsunİnanın onu düşünüyorum. İki tanesi dışarı çıkıp gezmeye alışmış. Evim müsaitdi. Bahçeli. Off. Zaten beni onlar bağlıyordu.
Boşanmamın sebebi yazıştığım insan değil, biriyle yazışma ihtiyacı duymuş olmam. Bu evlilik bana duygusal manada hiç bir şey vermedi. Yakında kurtulacağım inşallah.Ha şimdi hatırladım. Siz zaten baskasiyla yazisiyordunuz. Bari doğru kararı vermişsiniz. Hayırlı olsun
Amin. En azından yalandan yere, aramızda duyfusal bir bağ olmayan bir insanla aynı çatıyı paylaşmaktan kurtulacağım. Rehin alınmış gibiydim.Hayirli olsun , cok sevindim senin adina
Ask ve mutluluk dolu bir hayatin olur bundan sonra insallah
Onlara yapamamki bunu çare düşünüyorum, ne yapsam.Şimdi de çıkmamaya alışırlar olsun
Biliyorum , cok sevindim senin adinaAmin. En azından yalandan yere, aramızda duyfusal bir bağ olmayan bir insanla aynı çatıyı paylaşmaktan kurtulacağım. Rehin alınmış gibiydim.
Boşanmamın sebebi yazıştığım insan değil, biriyle yazışma ihtiyacı duymuş olmam. Bu evlilik bana duygusal manada hiç bir şey vermedi. Yakında kurtulacağım inşallah.
İnşallah.Bunun farkına varıp doğru adımı atabilmenize gerçekten sevindim. İnsallah hakkinizda hayırlısı olur
İnanın onu düşünüyorum. İki tanesi dışarı çıkıp gezmeye alışmış. Evim müsaitdi. Bahçeli. Off. Zaten beni onlar bağlıyordu.
Anneniz için üzüldüm. Kadın tarafını hiçe sayıp kendini çocuklarına adamış. Peki sizce doğru mu bu. Annenizin de mutlu olmak hakkı değilmiydi. Babanız gününü gün etmeyi ihmal etmemiştir ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?