Boşanıyoruz.

monalazo

akşam güneşi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
5.003
4.566
123
60
Eşime boşanmak istediğimi söyledim. Keşke daha önce yapabilseydik dedim bana hak verdi. Yani boşanıyoruz.

Ha şimdi hatırladım. Siz zaten baskasiyla yazisiyordunuz. Bari doğru kararı vermişsiniz. Hayırlı olsun
Boşanmamın sebebi yazıştığım insan değil, biriyle yazışma ihtiyacı duymuş olmam. Bu evlilik bana duygusal manada hiç bir şey vermedi. Yakında kurtulacağım inşallah.

Hayirli olsun , cok sevindim senin adina
Ask ve mutluluk dolu bir hayatin olur bundan sonra insallah
Amin. En azından yalandan yere, aramızda duyfusal bir bağ olmayan bir insanla aynı çatıyı paylaşmaktan kurtulacağım. Rehin alınmış gibiydim.

Boşanmamın sebebi yazıştığım insan değil, biriyle yazışma ihtiyacı duymuş olmam. Bu evlilik bana duygusal manada hiç bir şey vermedi. Yakında kurtulacağım inşallah.

Bunun farkına varıp doğru adımı atabilmenize gerçekten sevindim. İnsallah hakkinizda hayırlısı olur

İnanın onu düşünüyorum. İki tanesi dışarı çıkıp gezmeye alışmış. Evim müsaitdi. Bahçeli. Off. Zaten beni onlar bağlıyordu.

Diğer konudaki bir mesajınız yüzünden size o kadar sinirlenmiştim ki,
Konunuza yorum yapmamıştım bile..

Annesinin ne kadar fedakar olduğunu, 18 yıl babası ortada yokken onları yetiştirdiğini, buna rağmen saga sola takilmadigini yazan bir üyeye,

Bunu yazdınız.
Ama kedilerim de kedilerim diyecek kadar ikiyüzlüsünüz.
Kedi dediginiz bugün bu eve alışır, yarın diğerine.
Kedileri bosanmama bahanesi yapmışsınız, korkakliginizi sakliyorsunuz
Ve hala kedi diyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…