Boşanıyoruz...

astala85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
207
127
53
Merhaba,

Yolun sonu derler ya öyle
8 yıllık evliliğe sadece kızımızı sığdırdık.
ne saygı ne sevgi kalmadı koskoca alışmışlık var sadece...
ama bu alışkanlık bile canımı o kadar yakmasına rağmen beni mahvediyor.
Ayrılmak ne zormuş içim yanıyor.
Bitmesi gerektiğini biliyorum ama tam 8 yıl düzelmesini bekledim.
ne çok isterdim sihirli bir değneğin onu düzeltmesini
Aile olabilmeyi ne çok isterdim.

kızlar bu süreci yaşanlar bu acılar özlemler geçiyormu sonrası nasıl oluyor bana anlatır mısınız lütfen
hep bu acıyı yaşayacak mıyım?

Merhaba,

kızlar bu süreci yaşanlar bu acılar özlemler geçiyormu sonrası nasıl oluyor bana anlatır mısınız lütfen

Kendiniz ve kızınız için en güzelini yapmışsınız. İlk zamanlar böyle hissetmeniz normal bence. Hiçbi acı, üzüntü ilk günkü gibi kalmaz merak etmeyin. Zamanla en iyisinin bu olduğunu göreceksiniz

Geçiyor,sonra düzelmesini beklediğin zamanlara acıyorsun keşke daha önce boşansaydım diyorsun.
Fedakarlık yaparak kendini nasıl ihmal ettiğinin farkına varıyorsun, sonra bi güzellik geliyor,cildin düzeliyor,gözlerin parlıyor,saçların canlı ve sağlıklı oluyor.
En önemlisi de hayata ne istemediğini bilerek devam ediyorsun.
Yaşandı...
Ayrılık severek de olsa sevmeyerek de olsa acı verir. Boşanma sancılı bir süreç. Alışkanlıklarını bırakmak vazgeçmek zor geliyor fakat o alışkanlığa o kadar yıl dayanmaman gerektiğini anlıyorsun off mis.

Geçiyor,sonra düzelmesini beklediğin zamanlara acıyorsun keşke daha önce boşansaydım diyorsun.
Fedakarlık yaparak kendini nasıl ihmal ettiğinin farkına vuruyorsun, sonra bi güzellik geliyor,cildin düzeliyor,gözlerin parlıyor,saçların canlı ve sağlıklı oluyor.
En önemlisi de hayata ne istemediğini bilerek devam ediyorsun.
Yaşandı...
Ayrılık severek de olsa sevmeyerek de olsa acı verir. Boşanma sancılı bir süreç. Alışkanlıklarını bırakmak vazgeçmek zor geliyor fakat o alışkanlığa o kadar yıl dayanmaman gerektiğini anlıyorsun off mis.
Bu yorum içime su serpti teşekkür ederim.

Merhaba,

Geçiyor merak etmeyin ayrılık sebebiniz ne ? Aldatma şiddet vs değilse bir şans daha veremez misiniz ?
Çünkü olan çocuğa oluyor iyi düşünün derim
Düzeltme:
Diğer konunuzu şimdi okudum boşanin gitsin

Eski konunuza baktım geldim. Bu herif sizi maddi manevi tamamen sömürmüş. Gençlik hatası başka bir şey değil. Lütfen kurtulun ve asla geriye dönüp bakmayın. İnanın daha erken boşanmadiginiz için pişman olursunuz başka bir şey için değil. Evladiniza hiçbir şey katamayacak gözü aç bir pislik başka bir şey değil.

Merhaba,

Bende o süreçteki başta hasta gibi hissediyorsunuz yemek yemek su içmek bile midenizi bulandırıyor ilk zaman öfkeli oluyorsunuz sonra kendini suçlama sorgulama zamanı oluyir emek verdim diyorsunuz cocuk var diyorsunuz ama hiç bir şey tek taraflı olmuyor bazen de zorlamamak lazım ayni şeyleri yaşadım en dibe inmeden cikamiyorsun berrakliga üzülmen gerekiyorsa üzül ağlamak istiyorsan ağla her duyguyu yasa ki zamanında güçlü olacağım moduna girme herseyin sirasi var ama tabiki karşı tarafa bunu gösterme dik dur cocuk varmış elbetteki muhatap olacaksın ayrıca eski güzel günleri düşünüp vicdan yapma geçecek hepsi bende 3 aydır bu surecteyim geçiyor emin ol sürekli onu takip etme düşünme kursa fln yazıl çocuğuna ver ilgiyi cocuk için de üzülme elbet buyur kendine bak bakimli ol salma emin ol ki geçiyor yavaş yavaş

Merhaba,

Merhaba;
Böyle bir sorun yaşamadım ama empati yaptığım zaman sizi anlıyorum.Sorunlarınız aşılamayacak kadar büyük müydü?Sizin duygularınızın tam olarak bitmediğini hissettim yazdıklarınızdan.İmkanınız varsa tekrar değerlendirebilirsiniz durumu.

Merhaba;
Böyle bir sorun yaşamadım ama empati yaptığım zaman sizi anlıyorum.Sorunlarınız aşılamayacak kadar büyük müydü?Sizin duygularınızın tam olarak bitmediğini hissettim yazdıklarınızdan.İmkanınız varsa tekrar değerlendirebilirsiniz durumu.
Geçmiş bir önceki konumu okuyabilir misiniz ? sizce bu durumda tekrar denemek hayatımla kumar oynamak olmaz mı? çok isterdim aşabilmeyi ama imkansız görünüyor

Back
X