Boşanıyoruz....

NAZ87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
94
2
86
Ankara
arkadaslar moralim çok bozuk lütfen yardimcı olun.kafayı yemek üzereyim.biraz önce kayınvalidemlerden geldim ve inanılmaz moralim bozuk.zaten oldum olası hiç anlasamıyoruz.ogullarını benle paylasamıyorlar 2 buçuk yıllık evliyim ve evlendigim günden beri hep onlar yüzünden esimle kavga ediyoruz.bıktım artık ve en sonunda esimle bosanma kararı aldık.daha dogrusu ben öyle istedim.oda sessiz kaldı.mutlu olsunlar bosanıyoruz........

Ücüncü sahislar yüzünden bosaniyorsan kusura bakma nazcim ama cok büyük bir sacmalik yapiyorsun, fakat kendin artik bunu tamamiyle istiyorsan tabikide kararin dogrudur...:teselli:

Esinin sessiz kalmasi neden? Hic hayir falan demiyormu?

neden sevmediğiniz insanları mutlu ediyorsunuz...
başkaları yüzünden eşinizle neden tartışıyorsunuz...
madem anlaşamıyorsunuz görüşmeyin ama
ne siz ne de eşiniz bunu evinize yansıtmayın derim...
eşinizle oturup konuşun lütfen,
çözümlenmeyecek kadar büyük bir probleminiz mi var???
bunu da konuşarak sonuçlandırabilirsiniz...
öyle boşanma kararı almak kolay olmamalı diye düşünüyorum...
sevgiler...

canım sakın başkaları için yuvanı yıkma.kolay mı yuva kurmak.iki buçuk yıllık evliymişsin bak.bence mücadele et başka sorunlar varsa bilemem ama sırf başkaları yüzünden boşanmak bana doğru gelmiyor.eşini seviyor musun?çocuğunuz var mı?

hiç kimsenin evliliği dört dörtlük değildir....
inan erkeklerin çogu ailesine bağlı...
onların sözüyle hareket eden erkekte çoktur...
anlamadığım neden eşin suskun kaldı.boşanalım dediğinde...
oda istiyormu acaba boşanmak...
sonradan pişman olacagın bi karar verme...
hakkınızda hayırlısı olsun...:teselli:

ya bu kk da ne çok boşanma konularına denk geliyorum üzülüyorum vallah
çok üzülüyorum ya canım arkadaşım kardeşim yılma gülüm
o kişilere mutluluk sevinçini verme çabala mücadele et eşinle
konuş ailesiylede yıkılma onlara karşın
ben sana bi anlatsam yaşadıklarımı
mücadelerimi şaşarmısın bilemem mücadele ettim eşimle
k...i k.....k gibi birbirimizi yedik vazgeçmedim neden ailesini sevindirecekmişim kazanan ben oldum
sende kazananlardan ol

Ya delimisin sen?
her anne kıskanır hatta dahada ileri gidip ara bozuculuk yapar,önemli olan senin eşini sevip sevmediğin canımcım...kiiii bence seviyorsunki 2 yıl gıkın çıkmamış,bence onları mutlu edip kendini ve seninde aileni mutsuz etmendense onlar isizn mutluluğunuza mutsuz olsunlar :)
eşinden özür dile ve saçmaladım ama anla beni diye konuşmana başla...
bizde çok eşy yaşadık halne de yaşıyoruz kimi zaman ama asla eşime annesi yada başkası için böyle birşey demedim dememde çünkü mutsuz olcak 2 kişi var Sen ve Eşin canım...
ağla dök içini kendi kendine gerekiyorsa söv küfret rahatla ama aslaaaaaaaaa aslaaaaaaaaaa başkası için sevdiğin erkekten vazgeçme canımmmm...

Kesinlikle songül arkadaşıma katılıyorum ya kolaymı bi yuva kurmak iğnesinden ipliğine kadar sen daa döşe hayallere gir o eve sonrda hiç yoktan sebebe ki kaldıki senin çatının dışından bi insan için boşanıyoruz de.Bencede saçmalama herşeyin daha başındasınız.Konuşarak herşey hallolur..

SAKIN EŞİNİN AİLESİ YÜZÜNDEN BOŞANMA BENCE..

Eğer sen eşini, eşinde seni seviyorsa neden boşanasınız. Her erkek ailesine çok bağlıdır ve inan onların sözüyle çok hareket ederler. Ama inan zamanla o da anlayacaktır gerçekleri.

SENİN DE EŞİNİN DE BİRBİRİNİZE SAYGINIZ, SEVGİNİZ VE SABRINIZ VARSA BİR KERE DAHA OTURUP SAKİNCE KONUŞUN DERİM.

VE BENCE EŞİNİN AİLESİYLE BİRAZ DAHA AZ GÖRÜŞÜN...

hepinize tesekkür ederim iyi varsınız.esimi seviyorum ama artık böyle giderse sevgi saygı hiç bisey kalmayacak.2 buçuk sene dir hiç birbirimiz yüzünden kavga etmedik hep onun ailesi yüzünden tartıstık,birbirimizi kırdık,üzdük.ama ben artık çekemiyorum.inanın çok bunaldım.

benneyaptımki slm arkadaşım gerçekten çok üzüldüm eşini seviyorsan bence acala etme ama gerçek olan bir şey var bence evlilikte saygı ve sevgi bitmişse hiç uzatmanın anlamı yok eğer gerçekten çok mutsuzsan ve mutlu olucağına inanmıyorsan devam etmek saçma bu benim düşüncem tabi.

canım başkalarını mutlu etmek adına yuvanı yıkmamalısın. Eğer tahammül edemiyorsan, yıpranıyorsan görüşme. Eşin ailesidir görüşsün ama o da aradaki dengeyi korusun derim ben. Yuva kolay kurulmuyor ama yıkmak istersen bir dakikalık iş. Eşin de şok olmuş olabilir. Senden bunu beklemediği için şaşırıp susmuş olabilir. Sakin kafayla herşeyi konuşup olur yolunu bulun. Ama bir başkası yüzünden asla ayrılma.

Canım hemen böyle umutsuzluğa kapılma....
Seni inan çok iyi anlıyorum :)
Yani kendimi görmüş gibi oldumda bir an için...
Bence eşinin yanında ol ve sımsıkı sarıl bırakmayın birbirinizi...
Siz birbirinize aitsiniz ve ayrılırsanız ikinizde mutsuz olursunuz,duyma görme,umursama herşeyi...
Takma kafana AMANNN de geç...senin seviyenle seni üzenlerin seviyesi aynı mı onu karşılaştır ve rahatla bir ohhh çek :)

naz87 hen şahlanma canım
iyi düşün taşın şu kaynanalar yüzünden yuva yıkma
hemen yıkılma

bi türlü ogullarının evlendigini kabul edemiyorlar.beni kabullenemediler ve bu zamana kadar hep eşim için katlandım.ama esim bana bi günden bi güne destek olmadı.hep onları savundu bana.bugünde aynısını yapti.eşimin daha önce basından bı nisan geçmiş ve kayınvalidem her fırsatta bunu bana hatırlatan tüh olmadı hepimiz çok üzüldük daha neler neler diyen bi kadın .düsünün artık en basit olarak size böyle bi örnek verebilirim.ve daha bir sürü şey.....diyorum ki annene niye bisey demiyosun bak biz onlar yüzünden bosanma durumuna geldik mutlumusun diyorum bana dedigi tek sey onlar benim atam anam babam ben böyle bi insanım hiç bisey demem diyo.ve bende böyle bi ömür üzüle-cegime ayrılırız daha iyi diye düsündüm.bilmiyorum ya napıcam bılmiyorum.......

hepinize çok tesekkür ederim suan göz yasları içinde yazıyorum bunları size.gerçekten sagolun....

canım üzme kendini sakin ol,güçlü ol.kaynananları da talma onlar hala bu şekilde konuşmalar yapıyorsa cahiller belli.bitmiş birşeyin üstünden hangi aklı başında insan böyle konuşur ki.eşinle konuş canım sakince tartışmadan konuş bence.anlar seni umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…