Boşanıyoruz....

Eşin şu anda evdemi peki ya evdeyse git konuş bence kapa tvyi oturt karşına.Hatta baya baya bunalmışsınki bence 1 2 hafta annenlere git kalmaya belki bu ayrılık size iyi gelir ve birbirinizden uzaktayken herşeyi daha iyi tartıp ölçersizin.Ama sakın boşanmayı aklından çıkarb boşanma en son en en en son seçeneğin olsun

ya kara cahilliğin böylesi vallahi çok sinirlendim yazıkkk...neye yazık biliyormuusn? o anneye yazık??? sen de bir anne evladısın söylenecek laf mı onunki Çok üzgünüm çoooktek kelime bile yazmak istemiyorum onlar için...senin içinse bencillik ve yüzsüklük yap,eşine sımsıkı sarıl ve birbirinizi kollayıp savunun bugün yarın kimin kime muhtaç olacağı belli olmazsenağlamabenim eşim en en en ufak bir şeyde annesine karşı gelen bağıran çağıran bir insan ama gene de tartışmlar oluyor kendi içimizde...seviyorsan bırakma ve eşini al karşına sakince anlat.aynı şeyi senin annen onun yanında derse ne olur?bunu söylemen yeterli canımcım bak sakin olabilecekmi?Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
evet evde ayrı ayrı odalardayız.annemlardede kaldım 6 ay önce yine aynı meseleler yüzünden kavga ettik hemde 10 gün kaldım.10 gün boyunca ne annesi ne babası aramadı bile.eşimde korkusundan arayamadı bile..bu kacıncı 1 degil 2 degil bıktım artık..

canım annenlere falan gitme. Böyle zamanlarda ayrı olmak iyi olmaz. Yokluğunuzda araya soğukluk girer düzelecek şeyler bile yokuşa gider. Sorunu aranızda sakin sakin konuşarak halletmeye çalışın. Ona olan sevgini anlat. Olanları annesigilin yaptıkları sonucu bu halde olduğunuzu.... yani erkeklerin bazı durumlarda bayanlara göre algılamaları çalışmıyor. Bazı şeylerin farkında olamayabiliyorlar. Ağlama ve güçlü olmaya çalış.

daha öncede aradılar oglum karını almadan çık gel senle bişey görüsecez diye bende hayır bende gelecem dedim ne söyleyecekseler yüzüme söylesinler dedim.sorun benim etek giyip bilezik takmamam mış.bi sürede bununla ugrastım.ertesi gün babası aramıs sen erkek degilmisin karına söz geçiremiyomusun diye esimi dolduruyolar...siz olsanız naparsınız ...

eşiinin eğiitm seviyesi ne çok çok merak ettim gerçi bu iş eğitimle olmaz ama böyle dolduruluşa gelip karısı için bunları dedirten kiş için eğitimin Esini bile kullanmak zorlaşıyor haliyle...sen boşver...seviyorsanız eşinle birbirinizi aşılamayacak sorun yoktur ama farklı bir birliktelik varsa sevgi yok ise ve zoraki gidiyorsa da karar sizin...Çok üzgünüm çoook

canım bi zaman olayların üzerinde durmamaya çalış sabırla
eşine birşey belli etme
aman boşver dersen
gerçekten yavaş yavaş beyninden
atmaya başlıyorsun farkında olmadan

kayınvalidenin feci bir kıskançlık içinde olduğu çok belli
sen onun kaybettiğini düşündüğü bir şeye sahipsin

ne kadar cahilce bir düşünce olsa da erkek annelerinin çoğunun
hissettiği birşey
sende kendini cahil bir kadınla bir mi tutacaksın

inan gün olup devran dönüyor
bunun gözü kör dediğin erkek bile
birden gerçekleri görmeye başlıyor

sen yeter ki sinirlenmeden sakince tavır almayı bil
konuyu açan sen olma

kayınvalidenin yaptığı her abes hareketi kıskanıldığını düşünerek başindan sav
bi zaman sonra eğleneceksin bile
hiçbirşey olmamış gibi her gittiğinde özellikle eşine karşi güleryüzlü ol
baktın ilerde sen bu tutumdayken
işler daha kötüye gidiyor
o zaman radikal kararlar almanın zamanı gelir
şimdi herşey için çok erken

çok mutlu olmanı diliyorum canım
değer mi böyle basit insanlar için gözyaşi dökmeye tatlım

her insan için anası babası atadır,senin için de eminim ailen çok önemlidir...
Eşinin seni üzen başka bir hatası ya da özelliği var mı?
yani eşinden boşanmayı sadece annesi yüzünden mi istiyorsun, eğer öyleyse takmamaya çalış canım( ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum)
Kayınvalidene cevap verebiliyorsan lafını esirgeme, söylenenleri içine atıp sonra kocana patlama canım...
Ama yok her yolu denesiysen, hayat eşinle gerçekten çekilmezse o zaman düşün boşanmayı derim ben

cok tesekkür ederim güzel fikirlerin için haklısın galiba.bütün sinirlerim bosaldı valla sabahtan beri aglıyorum.

eşimle tek sorunumuz ailesi.baska hiç bi problem yok.birbirimizi seviyoruz.kayınvalidemede agzıma geleni saydım artık patladım yani.inceldigi yerden kopsun dedim.2 buçuk senenin birikimi oldu.....

Canım onlar yüzünde eşinle bozuşma onlara bişey olmuyor olan size oluyor. Bak ben çalışan bi bayanım ankaradan kayınbabamla 42 yaşında bekar olan hiç anlaşamadığım ve sevmediğim görümcem geldi. en az 3 ay bizde kalacaklarmış. Okulda yoruluyorum 2 gibi eve geliyorum sadece yatağını topluyor. Ben eve gelince akşam yemek derdine düşüyorum bunlar 4 gibi acıkıyorlar. bi de o saatte yemek hazırlıyorum. Yemekti bulaşıktı çaydı meyveydi 12 de ancak odama çekiliyorum. O saatten sonra çok yorgun ve gergin olduğum için eşime patlıyorum. Tartşma çıkıyor. Tabi o da onları savunuyor. Hiç özel hayatım kalmadı. Eşimle geldiklerinden beri (2 haftadır) beraber bile olamadık. Zaten çocuk istiyoruz olmuyor sorunlar var. Napacağımı şaşırdım. Görümcem de sabahtan akşama kadr oturduğu yerden kalkmıyor. Uyuz uyuz akşama kadar bunalıyorum. bak bu satte ayaktayım. onlar rahat rahat uyuyor. Ben napıyım adamı mı boşayım şimdi

evet cok haklısın ama bana en cok koyan eşimin beni savunmaması.ne olursa olsun ama ne olursa olsun hep sessiz kalıyo.bi kere olsun benim arkamda olmuyo.zaten işide ortak babasıyla annesiyle.iyice hem ellerine hem agızlarına bakıyo anlasılan..

canim esin arada kaliyor. artik esinle bu konuda tartisman direkt seni haksiz duruma dusurur. annemle babam da senelerce babannem yuzunden tartistilar evlilikleri bitme noktasina geldi ama babm zamanla anladi neyin ne oldugunu.

zamanla oluyor bazi seyler. ne nasil detaylari bilmoiyorum ama demek ki bgugune kadar taktiklerin yaramamis. kafa yor taktik degistir.

canım eğer eşin sana evde veya ailesinin yanında suçlusun sus annem bitane gibi laflar etmiyorsa çaresizdir adamcağız:çok üzgünüm:.yıkma yuvanı gün doğmadan neler doğar,onları mutlu etme ve takma eşine,yuvana adapte ol.boşansan daha mı mutlu olacaksın ki:1no2:.aşka selam savaşa devam kaydirigubbakcemile5

Eşin olaya sesiz kalmış bu kararı öfke ile vermiş olduğunu biliyor
hiç bir evlilik mükemmel değil ama başkalarını sevindirme

çok üzüldüm canım ama boşanmayı düşünme bence
kimseyi sevindirme onların konuşmalarından zaten amaçları belli oluyor
belli ki sizi ayırmak istiyorlar
onların yanında aksine eşine iyi davran her dediğini yap dırdır etme mutlu aileyi oyna
kimbilir nasıl dolduruyorlar ki sen gidince aramıyor bile baksana gitmek ya da ayrılmak çözüm değil
kayınvalidenle falan tek kaldığında eşinle ne kadar mutlu olduğunuzu falan anlat
lafları sok ama eşinin yanında iyi davran politik ol yani
belli ki haset ediyor çatlasın o zaman ne diyeyim

offf bu ailelerine neden erkeklerin çenesi bağlanıyor anlamıyorum
eğer boşandığında mutlu olacaksan tamam ama ailesi için asla bırakma

evli değilim bilemiyorum ama erkekler de artık kendi ailelerini kurduğunun bilincine varmalı!

bu kadar çabuk pes etmen dogrumu sence.sen boşanmakla onların
ekmegine tereyag sürüyorsun cnm.bence bi daha düşünün eşinle.bi evlilik bu sebepden bitmesi bana dogru gelmiyor.kızgınlıkla yanlış kararlar verme.

dışarıdan bakan bir kişi için bunu söylemek kolay tabi ama yaşayan bilir sadece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…