bi türlü ogullarının evlendigini kabul edemiyorlar.beni kabullenemediler ve bu zamana kadar hep eşim için katlandım.ama esim bana bi günden bi güne destek olmadı.hep onları savundu bana.bugünde aynısını yapti.eşimin daha önce basından bı nisan geçmiş ve kayınvalidem her fırsatta bunu bana hatırlatan tüh olmadı hepimiz çok üzüldük daha neler neler diyen bi kadın .düsünün artık en basit olarak size böyle bi örnek verebilirim.ve daha bir sürü şey.....diyorum ki annene niye bisey demiyosun bak biz onlar yüzünden bosanma durumuna geldik mutlumusun diyorum bana dedigi tek sey onlar benim atam anam babam ben böyle bi insanım hiç bisey demem diyo.ve bende böyle bi ömür üzüle-cegime ayrılırız daha iyi diye düsündüm.bilmiyorum ya napıcam bılmiyorum.......
evet evde ayrı ayrı odalardayız.annemlardede kaldım 6 ay önce yine aynı meseleler yüzünden kavga ettik hemde 10 gün kaldım.10 gün boyunca ne annesi ne babası aramadı bile.eşimde korkusundan arayamadı bile..bu kacıncı 1 degil 2 degil bıktım artık..Eşin şu anda evdemi peki ya evdeyse git konuş bence kapa tvyi oturt karşına.Hatta baya baya bunalmışsınki bence 1 2 hafta annenlere git kalmaya belki bu ayrılık size iyi gelir ve birbirinizden uzaktayken herşeyi daha iyi tartıp ölçersizin.Ama sakın boşanmayı aklından çıkarb boşanma en son en en en son seçeneğin olsun
daha öncede aradılar oglum karını almadan çık gel senle bişey görüsecez diye bende hayır bende gelecem dedim ne söyleyecekseler yüzüme söylesinler dedim.sorun benim etek giyip bilezik takmamam mış.bi sürede bununla ugrastım.ertesi gün babası aramıs sen erkek degilmisin karına söz geçiremiyomusun diye esimi dolduruyolar...siz olsanız naparsınız ...
cok tesekkür ederim güzel fikirlerin için haklısın galiba.bütün sinirlerim bosaldı valla sabahtan beri aglıyorum.canım bi zaman olayların üzerinde durmamaya çalış sabırla
eşine birşey belli etme
aman boşver dersen
gerçekten yavaş yavaş beyninden
atmaya başlıyorsun farkında olmadan
kayınvalidenin feci bir kıskançlık içinde olduğu çok belli
sen onun kaybettiğini düşündüğü bir şeye sahipsin
ne kadar cahilce bir düşünce olsa da erkek annelerinin çoğunun
hissettiği birşey
sende kendini cahil bir kadınla bir mi tutacaksın
inan gün olup devran dönüyor
bunun gözü kör dediğin erkek bile
birden gerçekleri görmeye başlıyor
sen yeter ki sinirlenmeden sakince tavır almayı bil
konuyu açan sen olma
kayınvalidenin yaptığı her abes hareketi kıskanıldığını düşünerek başindan sav
bi zaman sonra eğleneceksin bile
hiçbirşey olmamış gibi her gittiğinde özellikle eşine karşi güleryüzlü ol
baktın ilerde sen bu tutumdayken
işler daha kötüye gidiyor
o zaman radikal kararlar almanın zamanı gelir
şimdi herşey için çok erken
çok mutlu olmanı diliyorum canım
değer mi böyle basit insanlar için gözyaşi dökmeye tatlım
eşimle tek sorunumuz ailesi.baska hiç bi problem yok.birbirimizi seviyoruz.kayınvalidemede agzıma geleni saydım artık patladım yani.inceldigi yerden kopsun dedim.2 buçuk senenin birikimi oldu.....her insan için anası babası atadır,senin için de eminim ailen çok önemlidir...
Eşinin seni üzen başka bir hatası ya da özelliği var mı?
yani eşinden boşanmayı sadece annesi yüzünden mi istiyorsun, eğer öyleyse takmamaya çalış canım( ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum)
Kayınvalidene cevap verebiliyorsan lafını esirgeme, söylenenleri içine atıp sonra kocana patlama canım...
Ama yok her yolu denesiysen, hayat eşinle gerçekten çekilmezse o zaman düşün boşanmayı derim ben
evet cok haklısın ama bana en cok koyan eşimin beni savunmaması.ne olursa olsun ama ne olursa olsun hep sessiz kalıyo.bi kere olsun benim arkamda olmuyo.zaten işide ortak babasıyla annesiyle.iyice hem ellerine hem agızlarına bakıyo anlasılan..Canım onlar yüzünde eşinle bozuşma onlara bişey olmuyor olan size oluyor. Bak ben çalışan bi bayanım ankaradan kayınbabamla 42 yaşında bekar olan hiç anlaşamadığım ve sevmediğim görümcem geldi. en az 3 ay bizde kalacaklarmış. Okulda yoruluyorum 2 gibi eve geliyorum sadece yatağını topluyor. Ben eve gelince akşam yemek derdine düşüyorum bunlar 4 gibi acıkıyorlar. bi de o saatte yemek hazırlıyorum. Yemekti bulaşıktı çaydı meyveydi 12 de ancak odama çekiliyorum. O saatten sonra çok yorgun ve gergin olduğum için eşime patlıyorum. Tartşma çıkıyor. Tabi o da onları savunuyor. Hiç özel hayatım kalmadı. Eşimle geldiklerinden beri (2 haftadır) beraber bile olamadık. Zaten çocuk istiyoruz olmuyor sorunlar var. Napacağımı şaşırdım. Görümcem de sabahtan akşama kadr oturduğu yerden kalkmıyor. Uyuz uyuz akşama kadar bunalıyorum. bak bu satte ayaktayım. onlar rahat rahat uyuyor. Ben napıyım adamı mı boşayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?