dışarıdan bakan bir kişi için bunu söylemek kolay tabi ama yaşayan bilir sadece....
canım ya çok üzüldüm lütfen üzme kendinibende eşimle sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz bugün 13 gündür kendi ailemin yanındayım cuma günü geleceklermiş eşim ve ailesi konuşacağız aile büyükleriyle ya evimizi ayıracaklar ayırmayız derlerse eşimde ille ayrılmam derse bende boşanacağım çünkü eşim ailesinin yanında farklı normalde dört dörtlük bi dediğimi iki etmiyor ama annesi yanında olunca bana bir yabancı oluyor savunamıyor beni hep kendimi savunmak zorunda kalıyorum bende 14 aylık evliyim ama benim hiç cicim ayım olmadı evlendik 1 hafta sonra başladı sorunlarımız ailesiyle ilk başta savundu sonra baş edemedi artık o eve gitmek istemiyorum eşimi çok seviyorum her gece ağlıyorum bebeğimde yeni öldü 21 gün oldu hangisine yanayım bebeğimin ölümünemi ya eşim ailesini tercih ederde ayrılmak zorunda kalırız diyemi çok canım acıyor kafayı yemek üzereyim sezeryan oldum ama hala ayağa kalkamadım elim kolum kalkmıyor ne yapacağımı bende bilmiyorum senin gibi .
bende eşimle sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz bugün 13 gündür kendi ailemin yanındayım cuma günü geleceklermiş eşim ve ailesi konuşacağız aile büyükleriyle ya evimizi ayıracaklar ayırmayız derlerse eşimde ille ayrılmam derse bende boşanacağım çünkü eşim ailesinin yanında farklı normalde dört dörtlük bi dediğimi iki etmiyor ama annesi yanında olunca bana bir yabancı oluyor savunamıyor beni hep kendimi savunmak zorunda kalıyorum bende 14 aylık evliyim ama benim hiç cicim ayım olmadı evlendik 1 hafta sonra başladı sorunlarımız ailesiyle ilk başta savundu sonra baş edemedi artık o eve gitmek istemiyorum eşimi çok seviyorum her gece ağlıyorum bebeğimde yeni öldü 21 gün oldu hangisine yanayım bebeğimin ölümünemi ya eşim ailesini tercih ederde ayrılmak zorunda kalırız diyemi çok canım acıyor kafayı yemek üzereyim sezeryan oldum ama hala ayağa kalkamadım elim kolum kalkmıyor ne yapacağımı bende bilmiyorum senin gibi .
evet canım bugün konuştuk öglen,valla kızlar ne desem bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun ve güç kuvvet versin. O kadar çok kızıyorum ki böyle insanlara.
Naz sen ne yaptın dünden beri. Konuştunuz mu eşinle.
evet canım bugün konuştuk öglen,
biz birbirimizi bu kadar çok severken ayrılamayız dedi.bende çok kötüyüm zaten ama artık bu 2 buçuk yılın patlaması oldu bende.yani artık bitsinde kurtuluyum diyorum.ama bu kadar cok severken nasıl olacak bilmiyorum.
biz birbirimizi bu kadar çok severken ayrılamayız dedi.bende çok kötüyüm zaten ama artık bu 2 buçuk yılın patlaması oldu bende.yani artık bitsinde kurtuluyum diyorum.ama bu kadar cok severken nasıl olacak bilmiyorum.
arkadaslar moralim çok bozuk lütfen yardimcı olun.kafayı yemek üzereyim.biraz önce kayınvalidemlerden geldim ve inanılmaz moralim bozuk.zaten oldum olası hiç anlasamıyoruz.ogullarını benle paylasamıyorlar 2 buçuk yıllık evliyim ve evlendigim günden beri hep onlar yüzünden esimle kavga ediyoruz.bıktım artık ve en sonunda esimle bosanma kararı aldık.daha dogrusu ben öyle istedim.oda sessiz kaldı.mutlu olsunlar bosanıyoruz........
daha öncede aradılar oglum karını almadan çık gel senle bişey görüsecez diye bende hayır bende gelecem dedim ne söyleyecekseler yüzüme söylesinler dedim.sorun benim etek giyip bilezik takmamam mış.bi sürede bununla ugrastım.ertesi gün babası aramıs sen erkek degilmisin karına söz geçiremiyomusun diye esimi dolduruyolar...siz olsanız naparsınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?