Boşanıyoruz....

bende eşimle sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz bugün 13 gündür kendi ailemin yanındayım cuma günü geleceklermiş eşim ve ailesi konuşacağız aile büyükleriyle ya evimizi ayıracaklar ayırmayız derlerse eşimde ille ayrılmam derse bende boşanacağım çünkü eşim ailesinin yanında farklı normalde dört dörtlük bi dediğimi iki etmiyor ama annesi yanında olunca bana bir yabancı oluyor savunamıyor beni hep kendimi savunmak zorunda kalıyorum bende 14 aylık evliyim ama benim hiç cicim ayım olmadı evlendik 1 hafta sonra başladı sorunlarımız ailesiyle ilk başta savundu sonra baş edemedi artık o eve gitmek istemiyorum eşimi çok seviyorum her gece ağlıyorum bebeğimde yeni öldü 21 gün oldu hangisine yanayım bebeğimin ölümünemi ya eşim ailesini tercih ederde ayrılmak zorunda kalırız diyemi çok canım acıyor kafayı yemek üzereyim sezeryan oldum ama hala ayağa kalkamadım elim kolum kalkmıyor ne yapacağımı bende bilmiyorum senin gibi .

dışarıdan bakan bir kişi için bunu söylemek kolay tabi ama yaşayan bilir sadece....

evet canım aynen öyle bu acıyı sadece yaşayan bilir ne yaparsan yap bu kişiliğe sahip adamlar düzelmiyor. naz87 nin tek istediği destek görmek eşinden savunulmak ama göremiyor tabi eşinden bunu sabret sabret bir süre işte böyle patlak veriyor çok çok iyi bilirim bu acıyı bende bu yüzden ayrıldım neler yaşamadımki ama yok düzelmedi Allah akıl fikir versin bu insanlara ıslah etsin rabbim yuvalarına eşlerine sahip çıkma gücü versin.başka diyecek bir söz bulamıyorum canım.biz onlara ananızı babanızı atın demiyoruzki tek istediğimiz eşimizin sahip çıkması bizi haksız yere ezdirmemesi ama çok az sanırım bunu başarabilen erkek yada bize denk gelmedi
sen yineden sabırlı ol biraz daha canım severek ayrılmak çok ama çok zor :teselli:

Off canım benim kıyamam,aynen beni yazmışın....Geçmişteki beni ve eşimi...Hakkında hayırlısı olsun...
Benim konuma göz atarsan,aynen ailesine hiç ses çıkaramayan bir eş ve benim yıllardır verdiğim mücadele....Sinir şeyler işte....

Eşine ailesiyle ilgili olumsuz hiç birşey söylemiyeceksin canım. Derhal gardını alıp sana püskürmeye başlar.
Başka konularda sana destek olup arkanda duruyorsa - Bu konudaki
sorunlarını kayınvalidenle halletmeye çalışman daha doğru olur bence. Bazı anneler oğullarını
bu kadar kendine bağlamayı nasıl başarıyorlar anlamış değilim. Kadının niyeti sizi üzüp - mutsuz
etmekse başarıyor işte. Söylediklerini hiç umursamayıp eşinle mutlu - mesut yaşa canım.
Kapının dışındaki rüzgarların sizi savurmasına izin verme lütfen. Boşanmak çözüm değil maalesef.
Sen - eşine yansıtmadan bu problemi çözecek akla-zekaya ve enerjiye sahipsin tatlım.
Allah yardımcın olsun.
a.s.

canim esinin sessiz kalmasi ve ailesine karsi gelememesinin sebebi bence islerinin ortak olmasi. yani onlara mecbur bir yerde.sende onlara inat esinle mutlu ol derim ben.esini sevgiye bog. esinle arani bozupta onlarin ekmegine yag surme..

canım ya çok üzüldüm lütfen üzme kendini

Allah Allah bıkmadı usanmadı şu kaynana milleti uzak durun bizden uzak nedir bunların çektirdiği hiç ayrılmayı düşünme birde değersiz bir kadın için dahada mutlu ol gözünün içine baka baka ben öyle yapıyorum eşini seviyorsan yapma derim biliyormusun zaman geçtikçe olaylarda durulurmuş bende bekliyorum benim kaynana ne zaman durulcak

allah rahmet eylesin sanada sabır versin hakkında hayırlısı :Saruboceq:

valla kızlar ne desem bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun ve güç kuvvet versin. O kadar çok kızıyorum ki böyle insanlara.
Naz sen ne yaptın dünden beri. Konuştunuz mu eşinle.

valla kızlar ne desem bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun ve güç kuvvet versin. O kadar çok kızıyorum ki böyle insanlara.
Naz sen ne yaptın dünden beri. Konuştunuz mu eşinle.
evet canım bugün konuştuk öglen,
biz birbirimizi bu kadar çok severken ayrılamayız dedi.bende çok kötüyüm zaten ama artık bu 2 buçuk yılın patlaması oldu bende.yani artık bitsinde kurtuluyum diyorum.ama bu kadar cok severken nasıl olacak bilmiyorum.

canım daha ne desin adam. Bence tamam artık sende uzatma sonuçta ikiniz de seviyorsunuz. Daha önceki mesajlarından birinde okumuştum. Sen de bunca zamandan sonra kayınvalidene dayanamayıp içini dökmüşsün. O da çok iyi olmuş. Sustukça insanın tepesine biniyorlar. Keskin sirke küpüne zarar. İyi düşün, ani kararlar verme canım. Bir taraftan düşününce eşine de yazık. O da ne yapacağını bilmiyordur. Erkekler bizim kadar düşüncelerini ifade edemiyorlar da. Herşeyi iyice ölç tart işte.

naz yapma canım la havle çek ve kocana sımsıkı sarıl bir daha bırakmayın aşk herkese uğrarda her gönülde kalmaz sevgi çok güzeldirde elde tutmak emek ister.
ayrı ev kapa kapını unut kocanada yazık düşünürsen anlarsın sende hakkında hayırlısı canım

Bence oturup tekrar tekrar konuşun canım böyle birbirinizi severken ayrılmak çözüm olmaz sizin için kurtuluşda olmaz
Ani karar verme lütfen sen onları sevindirmiş olacaksın
Bence KAPAYIN KULAKLARINIZI birbirinize sarılın mutlu olmaya bakın sevginizi yaşayın tadını çıkartın umursamayın yaa:teselli:
Siz birbirinize bakın eşinle uzun uzun konuş mutlaka bir çözüm bulursunuz boşanmak dışında

bence yıkma yuvanı kardeşim,değer mi,eşin de istemez böyle olmasını,bence boşanma lafıyla ve kızgınlıkla yaşanan şokun etkisidir sessizliği

böyle yaparak onları mutlu ediyorsun
bırak sen mutlu ol mücadele etmelisin bence seviyorsan eşini
kimse kolayylıkla evlenmemiştir herkesin bi zorluğu mucadelesi vardır

Canım yuva kolay kurulmuyor yıkmak çok basit. bunlar halledilecek sorunlar. Gerekirse eşininle ailesiyle göşmeyin onlar yaptıklarından utanıncaya kadar. birgün onlarda hata yaptıklarının farkına varacaklardır.

ah be güzelim kim çekmiyoki kaynanadan ....önemli olan sizin birbirinizi sevmeniz sıkı sıkı tutunun birbirinize ve başkları için sevginizden ödün vermeyin....kaynana işte ne olucak benimkide sürekli laf sokuyo ama duymamazlıktan geliyorum....kocamı seviyorum çünkü .

Ancak yaşayan bilir,eşin seni deliler gibi severken ailesinden gelen bir emir,bir söz,bir talimat herşeyi altüst eder....
Büyük kavgalar edilir,küslükler kırgınlıklar,yaşanır,büyük özürler dilenip yeminler edilir...
Çok sevmekten bahsedilir....
Sıra icraaata gelince,anne baba herzaman daha etkili olur....
Emir demiri keser sözü gereğince,ne sevgi ne saygı hiç birisinin önemi yoktur,aniden kalmamıştır...
Ben artık öyle alışmışımki,hiç çaba bile sarfetmek istemiyorum,umurumda değil...
Özür dilemek,barışmak,sevmek yada sevilmek bana hepsi yalan gibi geliyor...
Nasılsa tekrar hepsi bozulup,aynı yerden başlanacak...
Hatta hiç barışmayalım,zor oluyor baştan kavga et,çocuk gibi küs,sonra tekrar barış:roflol:
git ailende kal,orda yaşa,çocukları özledikçe eve gelirsin demek istiyorumsırnaşık şey

saçmalığa bak ya ne var sanki etek giymesen ve bilezik takmasan ne olacak ya
ben kapalı biri oldugum halede evde de dışarı çıktıgımda da pantolon giyerim ne var kimse birşey diyemem bilezik konusun dada sorun olur gibi oldu ama ben susmayınca birşey diyemediler ooooooooo anlatsam var ya canım boşver etekte giyerim pantolonda kim karışır ya eşim birşey demedikten sonra
senin eşinde bayagı susukun kalıyor ailesine karşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…