Bosandiniz mi? Bn merak ettim..Şuan bn de kayinvalide yuzndn ayriliyorm. ESİM seçimini yaptı.
KV yüzünden ayrılmıyorsun. Karısıyla annesi arasındaki dengeyi kuramayan beceriksiz kocan yüzünden ayrılıyorsun. Yeni hayatında mutluluklar dilerim.
bi türlü ogullarının evlendigini kabul edemiyorlar.beni kabullenemediler ve bu zamana kadar hep eşim için katlandım.ama esim bana bi günden bi güne destek olmadı.hep onları savundu bana.bugünde aynısını yapti.eşimin daha önce basından bı nisan geçmiş ve kayınvalidem her fırsatta bunu bana hatırlatan tüh olmadı hepimiz çok üzüldük daha neler neler diyen bi kadın .düsünün artık en basit olarak size böyle bi örnek verebilirim.ve daha bir sürü şey.....diyorum ki annene niye bisey demiyosun bak biz onlar yüzünden bosanma durumuna geldik mutlumusun diyorum bana dedigi tek sey onlar benim atam anam babam ben böyle bi insanım hiç bisey demem diyo.ve bende böyle bi ömür üzüle-cegime ayrılırız daha iyi diye düsündüm.bilmiyorum ya napıcam bılmiyorum.......
evet evde ayrı ayrı odalardayız.annemlardede kaldım 6 ay önce yine aynı meseleler yüzünden kavga ettik hemde 10 gün kaldım.10 gün boyunca ne annesi ne babası aramadı bile.eşimde korkusundan arayamadı bile..bu kacıncı 1 degil 2 degil bıktım artık..
Unut. Seni istemeyeni sen hiç isteme.şuan bende ailemin yanındayım bi kere bile aramadılar ne ailesi ne de eşim.dava açtı bana aynı şeyleri yaşıyoruz fakat ben terkedilen sen ise terkeden aslında olması gereken senın yaptıgın ama cok sevdıgım ıcın cok uzuluyorum ben
bende eşimle sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz bugün 13 gündür kendi ailemin yanındayım cuma günü geleceklermiş eşim ve ailesi konuşacağız aile büyükleriyle ya evimizi ayıracaklar ayırmayız derlerse eşimde ille ayrılmam derse bende boşanacağım çünkü eşim ailesinin yanında farklı normalde dört dörtlük bi dediğimi iki etmiyor ama annesi yanında olunca bana bir yabancı oluyor savunamıyor beni hep kendimi savunmak zorunda kalıyorum bende 14 aylık evliyim ama benim hiç cicim ayım olmadı evlendik 1 hafta sonra başladı sorunlarımız ailesiyle ilk başta savundu sonra baş edemedi artık o eve gitmek istemiyorum eşimi çok seviyorum her gece ağlıyorum bebeğimde yeni öldü 21 gün oldu hangisine yanayım bebeğimin ölümünemi ya eşim ailesini tercih ederde ayrılmak zorunda kalırız diyemi çok canım acıyor kafayı yemek üzereyim sezeryan oldum ama hala ayağa kalkamadım elim kolum kalkmıyor ne yapacağımı bende bilmiyorum senin gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?