Boşanıyoruz?!

Bu eski sevgili meselesi nedir ya ben onı anlamadım eşiniz eski sevgilinizi umutamadıgınızı mı sanıyor yani nedir ? Eskiyle aranda bi şey mi yaşandı

Terbiyesiz aslında alcan bu adamın fotosunu gay sitesine koycan altına nosunu vercen bi de tehdit ediyo edepsiz ya

gunahini almak istemem, ama ilk basta ''cakmasin' diye kahvaltilar.
Daha sonra daha kolay bi taktik olarak ilk tartismayi buyutup bosanmak istemek.
Bence 3 uncu kisi var

Dünden bu yana annesi ve ablası aradı. Boşanma istemesinin neden olduğunu onlara da anlatmamış herkes bana soruyor sanki ben biliyormuşum gibi. Ben de oğlunuza sorun diyip kapattım. Daha sonra patronu aradı(benim de eski patronum oluyor) ona da "eşimden de işimden de ayrılıyorum." demiş.. Memleketine dönecekmiş. Ya ne oluyor hala bilmiyorum beni hiç aramadı ki ailem olayı duyunca bir daha göndermeyiz dediler dün eşyalarımın bir kısmını aldık. Alyansı evdeydi. Daha önce de kavgalarımız boşanıcaz dediğimiz tartışmalar olmuştu ama hiçbirinde alyansı takmamazlık yapmamıştı. Bu sefer gerçekten boşanıyoruz ama nedenini kinse bilmiyor.. Kafayı yemek üzereyim

allah yardımcın olsun ama sankı bu ısın ıcınde başka kadın meselesi var

eski sevgilinizle ilgili konu ne zaman cıktı?

tartısmanızın nedeni yemek yemeniz ve tabagı itmeniz degil miydi?

ya kulagına sizle ilgili birsey geldi ve bunu paylasmadı, kendi icinde biriktirdikce ofkelenip sizin yemenize taktı,
ya da daha baska bir nedeni var; 3.bir kişi, cinsel tercihler, psikolojik buhran.

ayrıca memlekete donuyorsa 3.kisiyle gorusme imkanı da kısıtlı...

zaten adamın psikolojisi normal degil. kapıya dayanması polis esliginde cıkmanız, ustelik ufacık nedenlerle bu noktaya getirmesi durumu belli ediyor.

daha onceden bir tartısmanız ve anlasamamazlıgınız hic yok muydu?

siz 1aylık evli olursunuz da yemek yemeniz tuhaf gelir ve sogur, şu durumda birden bire degismesi bile garip.

Sizi seviyor ama kendini daha çok seviyor.İnsan sevdiğine neden kaba davranırki , odun işte erkekler sanki karşısında askerlik arkadaşı var.

Bu eski sevgili meselesi nedir ya ben onı anlamadım eşiniz eski sevgilinizi umutamadıgınızı mı sanıyor yani nedir ? Eskiyle aranda bi şey mi yaşandı
Biz esimle tanıstıgımızda hayatımda başka biri vardı ve sonra ayrıldık,eşimle birlikte olmaya başladım sonra da evlendik. Sorun eski sevgilim olsa neden benimle evlensin, sonradan öğrendiği bir şey yok ki ortada..

Ben de onu anlayamıyorum. Tartışmalarımız oluyordu ama böylesine şiddetli olmuyordu. Ona kalsa biz hiç mutlu olmamışız. 1 aylık evli olsam tanıyamamısım der gecerim. Ama bu ne simdi 1.5 yıldır evliyiz..

Psikolojisi tamamen bozuk sahsin
Bence sagliginiz icin ayrilinmaniz daha iyi

Tüm yazdıklarınızı okudum.Kendi varsayımımı ve çözüm önerimi paylaşmak istiyorum.

Sanırım sizin geçmişinizde olan ve bir erkeğin kabullenmekte zorlanacağı bir durum eşinize fotoğraflı olarak ispatlanmış.O da bunu sindiremediği için boşanmak istiyor.Eğer bu varsayım doğru ise;

Çok gariptir ama bu kadar şiddeti aslında sizi ne kadar sevdiğini gösterir bence.

Önerim ona bir e-posta yada bir yolla yazılı ulaşın.Şuna benzer şeyler yazabilirsiniz.

Seni seviyorum ve boşanmak istemiyorum.(Ben böyle olduğunu sanıyorum)
Ama sen karalıysan boşanmayı kabul ediyorum.
Senden ricam bunu aramızda çözelim.
Hala evlilik bağımız devam ettiği için bu bizim konumuz.
Özelimizin bu kadar çirkin şekilde ortalığa dökülmesini istemiyorum.
Seninde sakinleşince beni anlaycağını ve iki medeni insan gibi konuşabileceğimizi biliyorum.
Uygun olunca lütfen beni ara....vb

bazı sorunların ustunu kapatmaya calısırsınız ama baska yerden acık verir.
mesela yiyisine takıldım, oturmasına hatta gulmesine bile gıcık oldugum kisiler, ve cok sevdigim kisilerde de o anlar olmadı diyemem. (evet arızalı biriyim)

fakat o aranızdaki temel sorunu cozdukten sonra veya basit bir konu olsa dahi onun kafasında kurup buyuttugu seyi ayıkladıktan sonra eski hale geri donulebiliyor...
bazı konular da cozumu olmuyor, mesela zorla evlendirilen kadınları dusunun... esine yıllar gecse de alısamaması ve istememsi gayet dogal.

sizin ozelinizde olay nasıl, gecmisteki ayrıntılar neler, bilemem...

ancak her zaman agızdan cıkan sey dogru olmayabiliyor. (evet, nazım fazla gecen insan(lar)a oyle davrandıgım olmustur)

siz yine de kendinizi en kotu senaryoya hazırlayın bence.
onunla iletisim kurabiliyorsanız kurun diyecegim fakat canına kasteden birinden bahsediyoruz, sinirlenip cıktı ve birden bire bosancaz diye tutturdu demiyorsunuz,
olayın icinde siddetin olması bence bazı iyimser dusunceleri de arkada bırakıyor.

yerinizde olsam yapacagım sey ya ailemin evine gitmek olurdu, ya da evimde oturup giden gitsin demek...

Dün aradım, belki pişman olmuştur ama benden yüz bulamıyor zannedip aramıyordur belki diye.. Telefonu açar açmaz "Eğer barışalım diye yalvaracaksan kapatıyorum" dedi. İnsan gibi boşanmayı konuşacaksak gel beni bul dedi. Bu ne şimdi. Beni her yerden engelledi, sildi. Ama hala evimizde oturmaya devam ediyor. Gördükçe hiç mi canı acımıyor acaba, hiç mi üzülmüyor.. Ben ne yaptım ki bu insana. O kadar mutsuzum ki ne işime konsantre olabiliyorum ne de başka bir şeye..

Eski sevgilinizle olan fotoğraflarınız eline geçti demekki eşinizin ve bunu kabullenemiyor.
Başka bir açıklaması yok söylediklerinin.

Tövbe tövbe.. Arkadaşım Allah sabır versin ne kadar saçma sapan şeyler yaşamışsın. Sen kendinden eminsen boşver o ne derse desin sana. daha gençsin kurarsın kendine bir hayat. Bu psikolojide bir insanla bugün olmasa yarın boşanırsın zaten. Eşim dediğin insanın namusuna dil uzatacak kadar gözüdönmüşlük fazla..Sen zaten kendinden eminsin belli yoksa gelip burda eşim bana bu şekilde itham ediyor demezdin.

Eski sevgilinizle olan foto konusuna değinenler olmuş, abuk subuk bir foto olmadığı sürece bundan kime de? Herkes hayatında olan insanlar fotoğraf çektiriyor sonuçta.

Ucuz kurtuldum deyip geç git arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…