- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi patateskabugu
-
Neeeeeeee.Bir insan bu kadar çirkinleşebilir ya! Şimdi de elimde fotoğrafın var diyor! Aklım almıyor tüm bunları! Yanımda eşim olmadan bakkala bile gitmiyorum neredeyse! Bana ettiği hakaretlere bak
Dünden bu yana annesi ve ablası aradı. Boşanma istemesinin neden olduğunu onlara da anlatmamış herkes bana soruyor sanki ben biliyormuşum gibi. Ben de oğlunuza sorun diyip kapattım. Daha sonra patronu aradı(benim de eski patronum oluyor) ona da "eşimden de işimden de ayrılıyorum." demiş.. Memleketine dönecekmiş. Ya ne oluyor hala bilmiyorum beni hiç aramadı ki ailem olayı duyunca bir daha göndermeyiz dediler dün eşyalarımın bir kısmını aldık. Alyansı evdeydi. Daha önce de kavgalarımız boşanıcaz dediğimiz tartışmalar olmuştu ama hiçbirinde alyansı takmamazlık yapmamıştı. Bu sefer gerçekten boşanıyoruz ama nedenini kinse bilmiyor.. Kafayı yemek üzereyim
Biz esimle tanıstıgımızda hayatımda başka biri vardı ve sonra ayrıldık,eşimle birlikte olmaya başladım sonra da evlendik. Sorun eski sevgilim olsa neden benimle evlensin, sonradan öğrendiği bir şey yok ki ortada..Bu eski sevgili meselesi nedir ya ben onı anlamadım eşiniz eski sevgilinizi umutamadıgınızı mı sanıyor yani nedir ? Eskiyle aranda bi şey mi yaşandı
Ben de onu anlayamıyorum. Tartışmalarımız oluyordu ama böylesine şiddetli olmuyordu. Ona kalsa biz hiç mutlu olmamışız. 1 aylık evli olsam tanıyamamısım der gecerim. Ama bu ne simdi 1.5 yıldır evliyiz..eski sevgilinizle ilgili konu ne zaman cıktı?
tartısmanızın nedeni yemek yemeniz ve tabagı itmeniz degil miydi?
ya kulagına sizle ilgili birsey geldi ve bunu paylasmadı, kendi icinde biriktirdikce ofkelenip sizin yemenize taktı,
ya da daha baska bir nedeni var; 3.bir kişi, cinsel tercihler, psikolojik buhran.
ayrıca memlekete donuyorsa 3.kisiyle gorusme imkanı da kısıtlı...
zaten adamın psikolojisi normal degil. kapıya dayanması polis esliginde cıkmanız, ustelik ufacık nedenlerle bu noktaya getirmesi durumu belli ediyor.
daha onceden bir tartısmanız ve anlasamamazlıgınız hic yok muydu?
siz 1aylık evli olursunuz da yemek yemeniz tuhaf gelir ve sogur, şu durumda birden bire degismesi bile garip.
Ben de onu anlayamıyorum. Tartışmalarımız oluyordu ama böylesine şiddetli olmuyordu. Ona kalsa biz hiç mutlu olmamışız. 1 aylık evli olsam tanıyamamısım der gecerim. Ama bu ne simdi 1.5 yıldır evliyiz..
Dün aradım, belki pişman olmuştur ama benden yüz bulamıyor zannedip aramıyordur belki diye.. Telefonu açar açmaz "Eğer barışalım diye yalvaracaksan kapatıyorum" dedi. İnsan gibi boşanmayı konuşacaksak gel beni bul dedi. Bu ne şimdi. Beni her yerden engelledi, sildi. Ama hala evimizde oturmaya devam ediyor. Gördükçe hiç mi canı acımıyor acaba, hiç mi üzülmüyor.. Ben ne yaptım ki bu insana. O kadar mutsuzum ki ne işime konsantre olabiliyorum ne de başka bir şeye..[/QUO
Bu tür seyleri görünce valla evlilikten soğuyorum allah yardımcın olsun ama bence başka bır kadın var ve bu adam ayrılmak ıcın resmen mazeret arıyo herseye hazırlıklı ol
Eski sevgilinizle olan fotoğraflarınız eline geçti demekki eşinizin ve bunu kabullenemiyor.Biz esimle tanıstıgımızda hayatımda başka biri vardı ve sonra ayrıldık,eşimle birlikte olmaya başladım sonra da evlendik. Sorun eski sevgilim olsa neden benimle evlensin, sonradan öğrendiği bir şey yok ki ortada..
Kesinlikle böyle bir şey mümkün değil. Öyle bir fotoğrafın eline geçmesi için mevcut olması gerekir, ki yok.Eski sevgilinizle olan fotoğraflarınız eline geçti demekki eşinizin ve bunu kabullenemiyor.
Başka bir açıklaması yok söylediklerinin.
Sevgililik döneminizde hiç fotoğraf çektirmediniz mi?Kesinlikle böyle bir şey mümkün değil. Öyle bir fotoğrafın eline geçmesi için mevcut olması gerekir, ki yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?