- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 35
- Konu Sahibi nihancinaroglu
-
Pek sanmıyorum insanlık denen bir şey var yani.Nasıl bir davranış biçimi buSeviyordu ancak şu an bilemiyorum
Hamile kalma olayı olaylar henüz çok büyümemişken oldu yani evet aramızda bir çatırdama vardı ancak hamile kaldıktan sonra her ne kadar fazla kavga etmesek de aramız daha da açıldı. Yani en son istediğim şey o durumda bir çocuk doğurmaktı.
Kısaca anlatmak gerekirse kavgalardan beslenen bir evliliğimiz var. Geçimsizlik oluyor sanırsam bu dediğim şeyde. Önceden de boşanma durumlarını yaşadık. Ancak beni asıl üzen şey böyle bir günde boşanma isteği ile gelmesi. Eşim bana boşanalım dedikten sonra boşanmayalım demek de bilmiyorum yani...Sebep ne?
Şüpheye dayalı itham etmeden nedenleri konuşun...
Lütfen bosanmayi en son düşünün.
En son careniz boşanmak olsun...
Kısaca anlatmak gerekirse kavgalardan beslenen bir evliliğimiz var. Geçimsizlik oluyor sanırsam bu dediğim şeyde. Önceden de boşanma durumlarını yaşadık. Ancak beni asıl üzen şey böyle bir günde boşanma isteği ile gelmesi. Eşim bana boşanalım dedikten sonra boşanmayalım demek de bilmiyorum yani...
Ortada gösterdiği bir sebep bile yok aslında sana tahammül edemiyorum, olmuyor, yapamıyorum, bitti kabullen artık vb vb hani işte şundan bitti seni sevmiyorum falan yokAma esiniz neden bosnamak istiyor.sebep olarak neyi gosteriyor.
Bu erkekler cok duz mantik yeni dogum yapmis lohusa es onun sutuyle beslenen bir bebek ve adam bosanacagim diyor yangindan mal kacirir gibi.
Gercekten bosan o admdan ondan ne es ne bba olmaz bencilin teki
Başıma gelmediğini ne biliosun ki....kocam için bile olsa bebeğimi etkilicek hiçbirşeye izin vermem.sizde gidin bence sadece çocuğunuza odaklanın.burda laf yetiştirmek yapacağınız en son iş şuanda...Başınıza gelse aynı bu rahatlığı gösterir miydiniz bilemiyorum.Yani çoğu üyenin yapamayacağı şeyleri diğer üyelere söylemesi garip bence.
Ya inanamıyorum sizlere , kadın daha doğum yapalı bir gün olmuş.bunlarla uğraşmak mantıklımı.Allahınızı severseniz mantıklı olun ya.insan bebeği için sinirini erteleyebilir.koca nedir ya, zamanı geldiğinde kafa patlatır napcaksa yapar, ama bu doğumun ertesi günü deil,olmamalıda...Bebek ilgi istiyor diye,her şeyi görmezden mi gelsin?
Konu sahibinin şu anda,ruh hali ne durum da acaba,
Kadın bile kadını anlamıyorsa,erkeklere çok da laf etmemek lazım..
Canım sen boşandın mı ya?Ben içimde kalmasın diye demiştim. Ama küfür ve hakaret olarak döndü bana.. Pişman değilim en azından denemiş oldum son kez..
Sana söyle veya söyleme diyemem.. Ama vereceği cevabı az çok kestirebiliyorum. Biyerlerini kaldırıyoruz ancak böyle yaparak. Bence arama sorma.. En mutlu gününü ne hale getirmiş.. Hakkında hayırlısı.
Ah canım ah....yeni doğum yapmışsın algılama zayıf normal.ben sana gamsız ol demiyorum, konu açmak ve sinir harbi yaşamayı erteleyebilirsin diyorum.şuan sinirden sütün gitse nolcak.bebeğin gerginliğinden etkilense nolcak.belkide bir ay sora herşey düzelcek ne biliosun, hemen doğumun ertesi günü konu açmak nedir ya.Merak etmeyin ben bebeğime gayet iyi bakıyorum ancak burada söz konusu olan biten bir evlilik ve sizin dediğiniz gibi canın cehenneme dostum olayı olmuyor ha siz bir çocuğa rağmen bunu diyebiliyorsanız gamsızlığınızı tebrik ediyorum, saygılar.
Ben konu sahibi değilim ayrıca evli de değilim.Kocanızdan değil ama babanızdan çektiyseniz başınıza gelmiş sayılmaz okudum bazı yorumlarınızı umarım başka üyeyle karıştırmıyorumdur.Canınızı acıtmak değil niyetim......Başıma gelmediğini ne biliosun ki....kocam için bile olsa bebeğimi etkilicek hiçbirşeye izin vermem.sizde gidin bence sadece çocuğunuza odaklanın.burda laf yetiştirmek yapacağınız en son iş şuanda...
Ya inanamıyorum sizlere , kadın daha doğum yapalı bir gün olmuş.bunlarla uğraşmak mantıklımı.Allahınızı severseniz mantıklı olun ya.insan bebeği için sinirini erteleyebilir.koca nedir ya, zamanı geldiğinde kafa patlatır napcaksa yapar, ama bu doğumun ertesi günü deil,olmamalıda...
Yoruma anlam veremezsin normal.açıklamıcam çnkü onuda anlamazsın.konu sahibinin önceliği çocuğu olmalı diyorum.şuan gerilmesi gereken en son zaman diyorum.ayrıca böyle sorumsuz bi adamla zaten beraber büyütmesinler çocuğu ,çnkü çocuğa yazık.kocaya bak , loğusa kadına boşanma muhabbeti yapıyor , kadına bak doğum yapalı 24saat olmuş laf yetiştiriyor burda...nediyim Allah hayırlısını versinEşinden boşanma durumunda olması yeterince büyük bi dert degil mi sizce...dert olması icin ölüm falan mı olması gerekir...yani sonucta bebegi babasız büyütme durumu var bayanın...yorumunuza anlam veremedim...
Algılama zayıf derken? Ben zaten bana gamsız dedin diye bir şey demedim bunu diyorsanız gamsız olduğunuzu söyledim. Emin olun ki eşiniz karşınıza geçip boşanalım davayı açalım dese kafanıza takardınız.Ah canım ah....yeni doğum yapmışsın algılama zayıf normal.ben sana gamsız ol demiyorum, konu açmak ve sinir harbi yaşamayı erteleyebilirsin diyorum.şuan sinirden sütün gitse nolcak.bebeğin gerginliğinden etkilense nolcak.belkide bir ay sora herşey düzelcek ne biliosun, hemen doğumun ertesi günü konu açmak nedir ya.
Bende bilmiyorum ve eşime ne zaman sorsa kavga çıkıyor maalesef.ohaa diycem izninizle, daha 24 saatlik lohusa kadina bosanalimmi dedi. tmm bosanma karariniz zaten varmis ama kaciyomusunuz, bir hafta falan gecseydide oyle dilekce falan konualrina girseydi esin. neden bu kadar acele ediyor sence? bilemedim dogrusu.
Büyük konuşmayın bence. Doğumunuza da az kalmış. Bu mesaj konu sahibini fazlasıyla incitmiştir. Ayrıca yeni doğanlar 20 saatten fazla uyurlar. O uyurken yazmıştır.Daha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?