Boşanıyoruz

Bak hala anlamıosun.sana böyle bişeye üzülemezsin demiyorum.
bakın olay benim başıma geldi yada şunun başına geldi meselesi değil.şuan ortada yeni doğmuş bir bebek var.ve en önemli olan şey şuan onun durumu.ben konu sahibi bebeğine iyi bakmıodur demiyorumki.sinir bunalım derken sütü azalsa yada kesilse , bebeğinden daha mı önemli herşey diyorum.dava açılınca ,açtığı an boşanılmıyo.bisürü zaman var.herkes toparlanınca oturulup konuşulur acele ne diyorum.belki bir ay sora adam evim yuvam dicek barışcaklar.belki kocasıda bir buhranın içinde.bende eşimle eşimin ailesi yüzünden ilk senemde boşanma noktasına geldim.belki yapım gereğidir bilemem ozamanda çok takılmadım.ama burdq durum farklı ve bir bebek var en önemlisi yeni doğmuş bir bebek.herşey bir süre bir kenera bırakılmalı , bebek anneye anne bebeğe alıştıktan sonra herşey rayına oturunca , bu durumlar değerlendirilmeli, konu sahibi aynı şeyi kocasına söylese bence çok daha anlamlı olurdu....

He he herkes gerizekalı bi sen akıllı , herkes duyarsız bi sen duyarlı....nickin de pek senlik olmuş...

dogum yapar yapmaz bosanalım dıyen adam ıcın kılımı kıpırdatmam
tamamen bebegıme odaklanır onda huzuru bulurdum
canı cehenneme
sıze en cok destek olması yanınızda olması gereken dönemde

hıc aıle terbıyesı almamıs bı adam aıle olmayı tabı kı beceremez
adınıza cok uzuldum umarım bu donemı kolay atlatırsınız
hakkınıza hayırlısı

Bu cocugu tek basiina yapmadin bosanma surunsun illa bosanal8m diyorsa cocuguna gelecege dair rahat yasamasi icin maddi rahatlik saglasin anlasmali bosanirim de yoksa ayrilma uzulme diyecem de elbet uzulur insan bu durumda hemen ayrilma ne ya 1 sene bekleseydi bari bebegini bile dusunmuyor kusura bakma da baskasi var bence aranizda seni de sevmiyor kendini kandirma lutfen Allah sabir versin sana

serefsiz..
uzulme konu sahibi arkadasim,acsin davasini Allah`ta onun icini yaksin kavursun senin su dogum sonrasinda icini nasil kavurduysa..
sen kilini kipirdatma,kendi calip kendi oynasin,sessiz ol,yorum yapma,iletisim kurma,kavga etme..yani bildigin gormezden gel..
essek gibi pisman olacaktir su tavrindan ama boyle adamla evlilik bi omur surer mi bilmem..bugun bitmezse yarin bitirir gibi.
sen bebek uyudukca uyu,dinlen.
Allah hayirli kapilar acsin insallah.

Daha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....

Cok sacma. Anne oldu diye kadın değil mi ? Ne yorum yapacağını şaşırdı artik millet. Çocuğuna bakar zaten. Üzüldügum için çocuğumu gormek istemiyorum falan demiş sanki. Şu an hatta 2 kati bile üzülür. Bunu dert etmesinden daha doğal ne olabilirdiki zaten.

Daha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....
Çok merak ediyorum bu saçma sapan yorumu nasıl bi kafayla yaptın. . Ne içtin de bu kadar saçmalayabildin :)
Nick de tam uyumlu ama ha. .

Kismen haklisin ama bunu yasatan en cok destek olmasi gereken zamansa en cok destek olmasi gereken kisi olunca durum cok farkli ve agir oluyor

Yapar canim bu adamlar herseyi yapar hem eslerini sever hem aldatirlar hem terkedip hemde tamamen kadinin hayatindan da cikmazlar hem en muhim zamanda en olmayacak adiligi yapip sonrada iyi adam rolune burunup kadinin dengesini sasirtirlar

Adam ne yaparsa yapsin bi kadin icin yuvasinin yikilmasi cok kotu ve agir bir durum erkegin yasattigi bunca tramva sonrasinda her konuda cok dogru kararlae vermesini zaten bekleyemeyiz..

He he herkes gerizekalı bi sen akıllı , herkes duyarsız bi sen duyarlı....nickin de pek senlik olmuş...
Delilik değilde tecrübe diyelim ona.inanın kendini aşmış biriyim yazdığınız hiç bir hakaret yada kötü kelime beni etkilemez.inanın konu sahibi 3ay 5ay sonra neden en güzel zamanlarımı kendime zehir etmişim dicek.nysee

Çok merak ediyorum bu saçma sapan yorumu nasıl bi kafayla yaptın. . Ne içtin de bu kadar saçmalayabildin :)
Nick de tam uyumlu ama ha. .
İki bebek kaybı yaşayıp , dünyada hiç birşeyin hiçbir kimsenin bebeğimden daha önemli olamayacağı pskolojisi ile yazdım.koca nedir ya, eğer loğusa halimle boşanma muhhabbeti yapacak kadar ruhsuzsa , canı cehenneme olur

Konunun başından beridir yer yer okuyorum. Yorumlarınız karşısında yazmayayım dedim ama dayanamadım; bakın herkes sizin gibi hissetmek zorunda değil, hissedemez de zaten. Siz, hayatınızın merkezine bebeğinizi koyarsınız, bir başkası eşini koyar, bir başkası işini vs... İnsanlar çeşit çeşit, duygular, bunların yoğunlukları ve hissedilme zamanları çeşit çeşit.

Siz ikidir, yorumlarınızda konu sahibine hakaret ediyorsunuz, " Yeni doğum yapmışsın, algılaman zayıf" diyorsunuz, ne alaka? Destek olmak yerine niçin köstek oluyorsunuz? Eşim deyip birlikte çocuk yaptığı adam ile zor bir sürecin içine girmesi ne acı, sevdiği adamı karşısında görmek ne acı bu kadın için ve gelmiş "Bebeğini düşün! Gerisi yalan!" diyorsunuz, acılar bu kadar taze iken... Her şey bu kadar taze iken siz bu kadına "Acını yaşama, çocuğuna odaklan! Annesin sen!" diyorsunuz. Kadın, her şeyden önce kadın ve kadın her şeyden önce bir insan; annelik ise bu sıfatlar arasındaki bir görev de daha bugün doğum yapmış, kendini yalnız hissetmiş belki, gelmiş burada paylaşmış. "Git bebeğine bak!" minvalinde şeyler söylüyorsunuz. Nefes almasın mı bu kadın? Acılarını akıtamasın mı buralarda, paylaşmasın mı? Taş gibi dursun ve emzirsin mi sadece?

Herkes siz değil, herkes sizinle aynı güçte kuvvette de değil... En azından her şey bu kadar taze iken, yeni doğum yapmış lohusa bir kadını "Çocuğuna bak!" diye paylamak da haddiniz değil.

Herkesin hayattaki imtihanı farklı farklıdır. Siz boyle bişey yasamissiniz böyle düşünüyorsunuz.
Ama konu Sahibi sizinle aynı yollardan geçmedi. Aynı taşlara takılıp düşmediniz.
Yargılamadan önce bunları düşünmek lazım.
Senin takmayacagin şeye bir çok insan kahrolabilir.
Bunu tartışmak çok yersiz şu durumda. O zaten bebeğini hepimizden çok düşünüyordur.
Allah size de hayırlı doğumlar versin.
Şunu kabul edin ki birçok insanın kabul edemeyeceği, konu sahibinin de içinde bulunduğu zor durumda onu daha da incitici bir yorum yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…