- 12 Temmuz 2011
- 492
- 1.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi nihancinaroglu
-
Ah canım ah....yeni doğum yapmışsın algılama zayıf normal.ben sana gamsız ol demiyorum, konu açmak ve sinir harbi yaşamayı erteleyebilirsin diyorum.şuan sinirden sütün gitse nolcak.bebeğin gerginliğinden etkilense nolcak.belkide bir ay sora herşey düzelcek ne biliosun, hemen doğumun ertesi günü konu açmak nedir ya.[/QUOTE
Yeni doğum yapmışısın,algılama zayıf derken???
Farkında mısın,konu sahibine hakaret ediyorsun laf arasında..
Bak hala anlamıosun.sana böyle bişeye üzülemezsin demiyorum.Algılama zayıf derken? Ben zaten bana gamsız dedin diye bir şey demedim bunu diyorsanız gamsız olduğunuzu söyledim. Emin olun ki eşiniz karşınıza geçip boşanalım davayı açalım dese kafanıza takardınız.
bakın olay benim başıma geldi yada şunun başına geldi meselesi değil.şuan ortada yeni doğmuş bir bebek var.ve en önemli olan şey şuan onun durumu.ben konu sahibi bebeğine iyi bakmıodur demiyorumki.sinir bunalım derken sütü azalsa yada kesilse , bebeğinden daha mı önemli herşey diyorum.dava açılınca ,açtığı an boşanılmıyo.bisürü zaman var.herkes toparlanınca oturulup konuşulur acele ne diyorum.belki bir ay sora adam evim yuvam dicek barışcaklar.belki kocasıda bir buhranın içinde.bende eşimle eşimin ailesi yüzünden ilk senemde boşanma noktasına geldim.belki yapım gereğidir bilemem ozamanda çok takılmadım.ama burdq durum farklı ve bir bebek var en önemlisi yeni doğmuş bir bebek.herşey bir süre bir kenera bırakılmalı , bebek anneye anne bebeğe alıştıktan sonra herşey rayına oturunca , bu durumlar değerlendirilmeli, konu sahibi aynı şeyi kocasına söylese bence çok daha anlamlı olurdu....Ben konu sahibi değilim ayrıca evli de değilim.Kocanızdan değil ama babanızdan çektiyseniz başınıza gelmiş sayılmaz okudum bazı yorumlarınızı umarım başka üyeyle karıştırmıyorumdur.Canınızı acıtmak değil niyetim......
Yoruma anlam veremezsin normal.açıklamıcam çnkü onuda anlamazsın.konu sahibinin önceliği çocuğu olmalı diyorum.şuan gerilmesi gereken en son zaman diyorum.ayrıca böyle sorumsuz bi adamla zaten beraber büyütmesinler çocuğu ,çnkü çocuğa yazık.kocaya bak , loğusa kadına boşanma muhabbeti yapıyor , kadına bak doğum yapalı 24saat olmuş laf yetiştiriyor burda...nediyim Allah hayırlısını versin
Daha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....
Çok merak ediyorum bu saçma sapan yorumu nasıl bi kafayla yaptın. . Ne içtin de bu kadar saçmalayabildin :)Daha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....
Daha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....
yeni doğum yapmışsın algılama zayıf normal
kadına bak doğum yapalı 24saat olmuş laf yetiştiriyor burda...
Seviyorsa neden boşanmak istesin ki hemde yeni bir birey katılmış araniza herşey çok daha güzel olacakken insan karısı doğumdan çıkınca boşanma düşünür mu en azından sana saygı gösterip kendini toplamani bekleyip bu konuşmayı yapmaliymis su an sen lohusalik psikolojisiyle savasacakken bununla mi ugrastiriyor seni
İlk konunuzu okudum, 1-2 yıldır boşanma emareleri gösteren, yatakları ayırmalara kadar giden bir evlilik içine, ilişkiyi kurtarır ümidiyle mi çocuk getirmeye karar verdiniz? Moralinizi bozmak istemem şu durumda, zaten hayatınız değişeceği kadar değişmiş birkaç gün içinde, yıpratıcı süreçler içindesiniz ama neden? Neden çocuk? Öngöremedim demeyin, görmüşsünüz.
Delilik değilde tecrübe diyelim ona.inanın kendini aşmış biriyim yazdığınız hiç bir hakaret yada kötü kelime beni etkilemez.inanın konu sahibi 3ay 5ay sonra neden en güzel zamanlarımı kendime zehir etmişim dicek.nyseeHe he herkes gerizekalı bi sen akıllı , herkes duyarsız bi sen duyarlı....nickin de pek senlik olmuş...
İki bebek kaybı yaşayıp , dünyada hiç birşeyin hiçbir kimsenin bebeğimden daha önemli olamayacağı pskolojisi ile yazdım.koca nedir ya, eğer loğusa halimle boşanma muhhabbeti yapacak kadar ruhsuzsa , canı cehenneme olurÇok merak ediyorum bu saçma sapan yorumu nasıl bi kafayla yaptın. . Ne içtin de bu kadar saçmalayabildin :)
Nick de tam uyumlu ama ha. .
İki bebek kaybı yaşayıp , dünyada hiç birşeyin hiçbir kimsenin bebeğimden daha önemli olamayacağı pskolojisi ile yazdım.koca nedir ya, eğer loğusa halimle boşanma muhhabbeti yapacak kadar ruhsuzsa , canı cehenneme olur
Herkesin hayattaki imtihanı farklı farklıdır. Siz boyle bişey yasamissiniz böyle düşünüyorsunuz.İki bebek kaybı yaşayıp , dünyada hiç birşeyin hiçbir kimsenin bebeğimden daha önemli olamayacağı pskolojisi ile yazdım.koca nedir ya, eğer loğusa halimle boşanma muhhabbeti yapacak kadar ruhsuzsa , canı cehenneme olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?