Boşanıyoruz

bunları yapan bi adam;

filan olamaz. kimi kandırıyosun? kendini mi bizi mi? neresi iyi neresi merhametli bu adamın.
Haklısınız aslında böyle yazınca öyle anlaşılıyor yani merhametli tarafı ben iyiyken. ben iyiyken o çok iyi ama ben en ufak kötü bi laf etsem ailesine veya ona birden bi öfke patlaması oluyor

Madem öyle bosan gitsin ya ne diye gururunu ayaklar altına alıyon. Işın var kendi ayakların üstünde durursun, çocuk yok yine evlenirsin ne diye eziyet cektiriyon kendine ya.
Aileler yüzünden bişey olmaz geçer her evlilikte olur bunlar. Şu an annemin evindeyim zaten ona da söyledim boşanalım diye tamam dedi.

Haklısınız aslında böyle yazınca öyle anlaşılıyor yani merhametli tarafı ben iyiyken. ben iyiyken o çok iyi ama ben en ufak kötü bi laf etsem ailesine veya ona birden bi öfke patlaması oluyor

iyiyken herkes iyi hanımefendi.

iyiyken herkes iyi hanımefendi.
Doğru haklısınız. Eşim biraz şımarık büyümüş annesi ona tek bi ters laf etmemiş. Yani olgun bi erkek değil ilk zamanlar bana bu yüzünü göstermedi sessiz sakindi beni gezdirirdi ben hep böyle olacak sandım evlendik bi şekilde oldu. Evlendikten sonra aynı evin içinde gördüm tam bi çocuk olduğunu

başka yorum yapamıycam. boşanın gitsin.

Inanin anneler hep el üstünde büyütmüş ama karakterinin oturmamasi ayri bisey!! 11 yillik evliyim ilk evlendigim yil kayinvalidemle tartıştık ve eşim is çıkışı habersiz olarak yanina uğradığında beni kotulemeye baslamis ve esim demis ki hayir anne yanlis hatirliyorsun ayugrasamam oyle bi cümle kurmaz onun lugatinda yok ben hic duymadim senin yanlisin var demis.. Kaynanam da öyle mi oglum kusura bakma demis iclenerek ve birdaha asla beni degil kötülemek esime över daha cok ki mesafeliyiz de.. Yani is este bitiyor sen onu bi korkut ya da artik demir alma vakti gelmis limandan... Yok oyle bi dünya gorumcem kani bozuk diyecek esim sessiz kalacak ben de ona calisip cep telefonu alacagim.. Az yesin de alsin !!!

Beni savunmayı bırak beni şikayet ediyor babasına. Ben babasını aradım dedim biz boşanıyoruz gel bi çare bul haberiniz olsun anlamında o babasına tüm şikayetleri sıraladı yemek yapmıyor bile dedi. Ben çalıştığım halde her akşam yemek yapıyorum evimi temizliyorum çamaşırını yıkıyorum o bana hiç yardım etmez belki arada çok yorgun olursam bi çay demler ama yinede ben bunları sorun etmedim.

önemli olan iyi günde kötü

Bak herkes benimle aynı şeyi söylüyor bi insanda iletişim yoksa zaten başlı başına sorundur. ben aslında düğün evresinde farkettim ama belki düzelir diye düşündüm

Kesinlikle is este bitiyor o arkanda duracakki sen hem hayata karşı hem tanıdığà karşı basın dik olacak hem aileye eşi kötülemek nedir yani ilkokulda yapardık biz arkadaşımızı şikayet ederdik anneye babaya,bu biraz el üstünde pofpoflanarak büyümüş gelişmemiş sığ kalmış zaten bi tane ömrümüz var böyle gereksizleré harcıyoruz yolun başındayken çocuk da yokken kurtul sonra kaza bela hamile kalırsın asıl o zaman zor olur

Bunca şeyi yapmasına karşın gerçekten iyi insanmış !!!!!
iyi insan olmak bazen yetmiyor iyi ama bencil bi insan oldumu zor işte bu insandada bencillik var annesi öyle yetiştirmiş şimdide sorumluluk ağır gelmiş olabilir. böyle biriyle ömür geçmez daha 1 buçuk yıllık evliler ama hiç doğru düzgün bi paylaşımları bizimle de iletişimi yok bizde havalı diyorduk damadimiza neyse onlar iyi olsun dedik ama onlarda iyi olmadılar malesef

Abla sen demi burda sın ne ara üye oldun

Ben iyi insan olduğunu düşünmedim ki zaten orda ironi yaptım.

En ufak tartışmada seni kovan adam nasıl iyi ve merhametli olabiliyor. Bozan bence de yol yakinken.

Sen onun namusuzun hanımefendi lütfen yani kanı bozuk nedir düşmana söylenmez.bakın şimdi size seviyodur sinirlidir şu yapıdadır gibi düşüncelerle kendinizi yatıştırabilirsiniz ama namusuna laf eden insanda kanyoktur karaktersizlik bu sadece bırakın gitsin sorununuz mu vardı kocanızsa yanınızda olacak ötesi berisi yok aynı yastıga baş koyuyorsunuz o kadar ciddi bişey de olmamış bu nedir böyle iyi düşünün lütfen barışırsınız çocuğunuz falan olur eliniz ayağınız bağlanır yolunuza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…