Boşanıyoruz

Abla sen demi burda sın ne ara üye oldun

evet senin için üye oldum :)

Bi an sadece ablayı okuyup görümce sandım sizi:)
Konu sahibi bu konu icin saniye düşünmene gerek yok,iyiki çocuğun yok,o karaktersiz ablasıyla yaşasın bu ilişkinin düzelecek yanı yok

sence ne yapmalısın ? bence çoktan gitmeliydin de ondan soruyorum yani.

Evet devlet memuruyum onun işi yok maaşı yok elindeki telefonu bile ben aldım ona. Yine kıymetim bilinmiyor

Eh hata sizde hanımefendi. İşsiz güçsüz serseriyi koca diye almışsınız adam yerine koymuşsunuz o da kendini nimetten sanıp başınıza çıkmış. Atın evden gitsin geldiği çöplüğe dönerse belki aklı başına gelir. Ablasına da selamımı söyleyin size tavsiye vereceğine kardeşine git çalış desin.

Evlenmeden önce işi vardı sekiz ay önce işten çıkardılar oda kendine dükkan açtı yani belli bi geliri yok evin çoğu masrafı bende. O zaman çok masum duruyordu işte aynı ev içinde yaşanmadan bilinmiyor.

valla kanıbozuk diyen gorumcenızle nasıl tekrar akraba olacaksınız
esınız es oldugunuzu anlayamamıs

yapar mısınız bılmıyorum da bence bosanın
sıze sureklı defol gıt dıyen
o kımkı dıyen erkekten hayır gelmez
mahkeme kagıdını gonderın
ben bana kanıbozuk dıyenle akraba, o kımkı dıyenle eş olmam deyın
o arada surunur ablası ozur dıler ve duzelırse sans verın yoksa asla duzelmez

vajınısmus tek taraflı bır hastalık degıldır sız bu durumdaysanız esınızın de payı var bu durumda bence

sızde gıdıyorum edıyorum demeyın
toplayın evı verın kagıdı
bu adamla kanser olursunuz
alsın o gorumcenızde kanıbozuk kardesını koltugunun altına soksun

Evet aslında yenmem için çaba göstermedi ama yenemediğim için de kızmadı. Yani eşim birden parlar sonra hiçbişey olmamış gibi davranır ben unutmuyorum ama en azından bi özür bi gönül alma bekliyorum ama ona göre o bana ne dese yine hiç bişey olmamış gibi davranmalıyım çünkü annesi öyle babası annesine ne dese annesi hiçbişey olmamış gibi davranıyor

Ailesi bana diyor seni kapıya atsa bile gitme karı koca arasında olur öyle şeyler. O sinir anında söylüyor yoksa seni çok seviyor diyorlar.

evliliğinizde saygı yok
eşiniz ekmek getiren siz olduğunuz halde saygı duymuyor
ya çok ezik davranmanızı ya da çok yüzsüz yarabbi şükür demenizi bekliyor

benim eşimin ailesi öyleydi sürekli yarabbi şükür modundalardı
eşimde keza oyle anlaşamadık biz

Bu sefer öyle yapıcam zaten çünkü iki gündür annemdeyim hiç arayıp sormadı bile

Ailesi bana diyor seni kapıya atsa bile gitme karı koca arasında olur öyle şeyler. O sinir anında söylüyor yoksa seni çok seviyor diyorlar.
ailesi akıllı çünkü
eşiniz çalışsaydı o aile böyle davranır mıydı
başımıza kalmasın diye uğraşıyorlar işte büyük ihtimal
kendi ailesinin başına dert almak istemediğini çekmek ister misiniz iyi düşünün

Yani ona göre ben dik başlıymışım arkadaşlarımla görüşüyormuşum benim de tek arkadaşım var kırk yılda bir çarşıya giderim. O arkadaşımı kıskanıyor. Kendi benimle çarşıya gelmiyor ben başkasıyla gidincede başıboş oluyorum. Kardeşimle sinemaya gitmiştim onu bile sorun etmişti erkekle dışarda niye görünüyormuşum. Elalem ne bilecek kardeşim olduğunu diyor. Yani ona itaat etmemi bekliyor hafta sonları beni annesine götürsün orda hizmet edeyim onu bekliyor bizim tek gezmemiz bu.

Yani babasının durumu iyi kendi de bi şekilde para kazanıyor dışarda iş falan tutuyor arızalara gidiyo. öyle düşünmezler sadece dışarda itibarımız zedelenir diye düşünüyorlar.

Siz boşandınız mı

mahkeme başvurma sürecindeyiz ayrı yaşıyoruz
bilemedim
yani dönecekseniz de süründürüp dönün yoksa çok konu açarsınız

mahkeme başvurma sürecindeyiz ayrı yaşıyoruz
bilemedim
yani dönecekseniz de süründürüp dönün yoksa çok konu açarsınız
Siz ailenizin yanında mısınız peki. Benimkinin ailesi çok karışıyor yani arkasını topluyorlar hep ben kendi çaba göstersin kazanmaya çalışsın istiyorum zaten eve dönmeyecem

Siz ailenizin yanında mısınız peki. Benimkinin ailesi çok karışıyor yani arkasını topluyorlar hep ben kendi çaba göstersin kazanmaya çalışsın istiyorum zaten eve dönmeyecem

valla tabı toparlarlar
adam ne işin ne eşin peşinde koşmuyorsa onlara göre onlarda ekstra efor harcıyordur
ailesi içinde zor
aynı zorluklar sızın ıcınde olacak ve oluyor da
valla hayırlısı olsun

Gücün varsa bırak kendine etme yaşın kaç bilmiyorum ama yaşıycak kocaman bi ömür var Allah sabır versin

Gücün varsa bırak kendine etme yaşın kaç bilmiyorum ama yaşıycak kocaman bi ömür var Allah sabır versin
28 yaşındayım gerçekten yaşayacak bi ömür var mı bilmiyorum. Belkide bundan sonra hiç evlenemiycem çocuğum olmayacak bu özlem beni korkutuyor

Biz kadınlar cinsel sorunlarınızı çabuk kabul ediyoruz, yada tecrübesiz olduğumuz için farketmiyoruz belki eşinizde problem var ve size yıkıyor tüm Sorumluluğu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…