Boşanma arefesi

Berilini

💪🍀😍💙😘🙅🙆
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
911
2.569
113
37
Hanımlar boşanma aşamasındayım ama çok zor bir süreç napicagimi sasrdim çocuklarımın eşyaları kitaplarım nasıl yaparim nasıl taşırım onların yeme düzeni herşey bozuldu geçer mi atlayabilirmiyim çok kötüyüm napabilirim çocuklara kotulukmu yapıyorum ailemin evindede huzur yok çocuklar ilerde beni suclarni mahvettin hayatımızı derler mi

siz şu an hamile misiniz? nisan annelerinde gördüm sizi sanki?

Eşinizle konusup çocukları en az etkileyecek sekilde durumları ayarlayamaz mısınız?

siz neden evden gidiyorsunuz eşiniz gitsin madem çocuklarla kurulu düzeniniz var

Siz neden gidiyorsunuz? Adamı gönderin

o gitsin evden siz neden gidiyorsunuz,çocukların bi düzeni var diyin onu gitmeye ikna edin..Aileniz huzur verecek şekilde değilse ayrı ev tutmanız daha iyi olur,geçiyor zamanla ilk başta böyle hissetmeniz normal

siz şu an hamile misiniz? nisan annelerinde gördüm sizi sanki?

Eşinizle konusup çocukları en az etkileyecek sekilde durumları ayarlayamaz mısınız?

siz neden evden gidiyorsunuz eşiniz gitsin madem çocuklarla kurulu düzeniniz var

Ben zaten yıllardır göndermeye calisiyrm gitmiyor napabilirim ayrı ev tutamam gecinenemem ki ama ilerki yıllarda düşünüyorum eğer eve dönersem bütün pislikgini kabul etmiş olucam

o gitsin evden siz neden gidiyorsunuz,çocukların bi düzeni var diyin onu gitmeye ikna edin..Aileniz huzur verecek şekilde değilse ayrı ev tutmanız daha iyi olur,geçiyor zamanla ilk başta böyle hissetmeniz normal

Siz neden çocuklarınızın düzenini bozdunuz ?
Eşiniz gitseydi evden .

Konu sahibi ailesinin yanina gittigine göre tek başina gecinecek durumu yok. Ev ortak degil muhtemelen, kiraysa da adam gidince kirayi nasil ödeyecekte göndersin adami?

Benim de yakinim boşandi en son ve evden giden adamdi ama kadinin evini gecindirip, kira ödeyecek durumu vardi.

Çocukların babası eşek değildir herhalde . En azından okullar kapanana kadar idare edebilirdi diye düşünmüştüm

Kira ev evet maalesef çok mağdur olduk yanında artık kalmak istemiyorum çok cikmazdayim

Çocukların babası eşek değildir herhalde . En azından okullar kapanana kadar idare edebilirdi diye düşünmüştüm

Konu sahibinin endişesi aile evinde rahat edememek bence, zaten belirtmiş. Kendi düzenine gidiyor olsa dert etmeyecekti bu kadar. Okullar kapansa da benzer şeyler hissedecekti en iyisi bir an önce olup bitmesi.

Yoksa taşinma sureci oyle aylarca düzen bozacak bir şey değil.
Ben cocukken ailem ülke degistirdi bir şey olmuyor. En cok 1 hafta şaşar dunyanin sonu degil.

Dünyanın sonu değil elbette ama çocuklar yeni bir düzene alışana dek bocalıyorlar .
Tam da dönem arası okul değişikliği de etkiler .

En azından okullar kapanana kadar adam evden gitse iyi olurdu.

Neyse konu sahibi de eşinin onları mağdur ettiğini yazmış.
Allah yardımcısı olsun.

Evet aynen böyle adam olsaydı kendi giderdi gitmedi bende aynı evin içinde hicbirsey yokmuş gibi dayanamam çok zor

Duzeninizi kisa surede kurarsiniz. Ailenizin evine gidecekmissiniz, en azindan hazir yemeginiz olur. Cocuklar okul cagindaysa ara tatile az kaldi, tatilde onden cocuklari yollayin. Sizde hizlica toparlanirsiniz. 2.donem baslamadan duzeninizi kurmus olursunuz.
Cocuklar belli bir sure neden ayrildiginizi sorgulayabilir. Ancak yaşları ilerleyince sizi anlayacaklardir.

İnşallah öyle olur teşekkür ederim

Ev üstüne ev olmayacağı için huzur bulamaman normal. Baskasının kuralları geçerli oluyor. Ailen ne dese batıyor. Gerçekten Çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…