Eşinizle konusup çocukları en az etkileyecek sekilde durumları ayarlayamaz mısınız?Hanımlar boşanma aşamasındayım ama çok zor bir süreç napicagimi sasrdim çocuklarımın eşyaları kitaplarım nasıl yaparim nasıl taşırım onların yeme düzeni herşey bozuldu geçer mi atlayabilirmiyim çok kötüyüm napabilirim çocuklara kotulukmu yapıyorum ailemin evindede huzur yok çocuklar ilerde beni suclarni mahvettin hayatımızı derler mi
Siz neden gidiyorsunuz? Adamı gönderinHanımlar boşanma aşamasındayım ama çok zor bir süreç napicagimi sasrdim çocuklarımın eşyaları kitaplarım nasıl yaparim nasıl taşırım onların yeme düzeni herşey bozuldu geçer mi atlayabilirmiyim çok kötüyüm napabilirim çocuklara kotulukmu yapıyorum ailemin evindede huzur yok çocuklar ilerde beni suclarni mahvettin hayatımızı derler mi
Bu anne babalar her şeyi yapmak zorunda zaten. Evlendirmek zorunda, eşya almak, taki almak zoruda...
Cocugu olmuyorsa onu da yaptirmak zorunda. Bu nedir ya
Bir cocuk yaptilar diye ömür boyu da sizinle ugraşip ellerindeki tek birikimi vermek zorunda degiller tabi ki, bir de ustune sevmedikleri bir gelinse söz konusu, acikcasi benim de cocugum sevmedigim biriyle evli olsa bi de cocuk olsun diye ustune para saymazdim, dunyanin sonu degil ya cocuksuzluk, torunsuzluk.
o gitsin evden siz neden gidiyorsunuz,çocukların bi düzeni var diyin onu gitmeye ikna edin..Aileniz huzur verecek şekilde değilse ayrı ev tutmanız daha iyi olur,geçiyor zamanla ilk başta böyle hissetmeniz normal
siz şu an hamile misiniz? nisan annelerinde gördüm sizi sanki?
Eşinizle konusup çocukları en az etkileyecek sekilde durumları ayarlayamaz mısınız?
siz neden evden gidiyorsunuz eşiniz gitsin madem çocuklarla kurulu düzeniniz var
Ben zaten yıllardır göndermeye calisiyrm gitmiyor napabilirim ayrı ev tutamam gecinenemem ki ama ilerki yıllarda düşünüyorum eğer eve dönersem bütün pislikgini kabul etmiş olucamSiz neden gidiyorsunuz? Adamı gönderin
o gitsin evden siz neden gidiyorsunuz,çocukların bi düzeni var diyin onu gitmeye ikna edin..Aileniz huzur verecek şekilde değilse ayrı ev tutmanız daha iyi olur,geçiyor zamanla ilk başta böyle hissetmeniz normal
Eşinizle konusup çocukları en az etkileyecek sekilde durumları ayarlayamaz mısınız?
siz neden evden gidiyorsunuz eşiniz gitsin madem çocuklarla kurulu düzeniniz var
Siz neden çocuklarınızın düzenini bozdunuz ?
Eşiniz gitseydi evden .
Siz neden gidiyorsunuz? Adamı gönderin
Çocukların babası eşek değildir herhalde . En azından okullar kapanana kadar idare edebilirdi diye düşünmüştümKonu sahibi ailesinin yanina gittigine göre tek başina gecinecek durumu yok. Ev ortak degil muhtemelen, kiraysa da adam gidince kirayi nasil ödeyecekte göndersin adami?
Benim de yakinim boşandi en son ve evden giden adamdi ama kadinin evini gecindirip, kira ödeyecek durumu vardi.
Essek olmasa neden boşanmak istemiyim okadar düşüncesiz merhqmetsizki çok mağdur etti biziÇocukların babası eşek değildir herhalde . En azından okullar kapanana kadar idare edebilirdi diye düşünmüştüm
Kira ev evet maalesef çok mağdur olduk yanında artık kalmak istemiyorum çok cikmazdayimKonu sahibi ailesinin yanina gittigine göre tek başina gecinecek durumu yok. Ev ortak degil muhtemelen, kiraysa da adam gidince kirayi nasil ödeyecekte göndersin adami?
Benim de yakinim boşandi en son ve evden giden adamdi ama kadinin evini gecindirip, kira ödeyecek durumu vardi.
Çocukların babası eşek değildir herhalde . En azından okullar kapanana kadar idare edebilirdi diye düşünmüştüm
Dünyanın sonu değil elbette ama çocuklar yeni bir düzene alışana dek bocalıyorlar .Konu sahibinin endişesi aile evinde rahat edememek bence, zaten belirtmiş. Kendi düzenine gidiyor olsa dert etmeyecekti bu kadar. Okullar kapansa da benzer şeyler hissedecekti en iyisi bir an önce olup bitmesi.
Yoksa taşinma sureci oyle aylarca düzen bozacak bir şey değil.
Ben cocukken ailem ülke degistirdi bir şey olmuyor. En cok 1 hafta şaşar dunyanin sonu degil.
Evet aynen böyle adam olsaydı kendi giderdi gitmedi bende aynı evin içinde hicbirsey yokmuş gibi dayanamam çok zorDünyanın sonu değil elbette ama çocuklar yeni bir düzene alışana dek bocalıyorlar .
Tam da dönem arası okul değişikliği de etkiler .
En azından okullar kapanana kadar adam evden gitse iyi olurdu.
Neyse konu sahibi de eşinin onları mağdur ettiğini yazmış.
Allah yardımcısı olsun.
Haklısınız.Evet aynen böyle adam olsaydı kendi giderdi gitmedi bende aynı evin içinde hicbirsey yokmuş gibi dayanamam çok zor
İnşallah öyle olur teşekkür ederimDuzeninizi kisa surede kurarsiniz. Ailenizin evine gidecekmissiniz, en azindan hazir yemeginiz olur. Cocuklar okul cagindaysa ara tatile az kaldi, tatilde onden cocuklari yollayin. Sizde hizlica toparlanirsiniz. 2.donem baslamadan duzeninizi kurmus olursunuz.
Cocuklar belli bir sure neden ayrildiginizi sorgulayabilir. Ancak yaşları ilerleyince sizi anlayacaklardir.
Evett ama ben birkaç sene idare etmem gerekiyor para biriktirip ayrı eve cikicamEv üstüne ev olmayacağı için huzur bulamaman normal. Baskasının kuralları geçerli oluyor. Ailen ne dese batıyor. Gerçekten Çok zor
çocuklarla birlikte birikirmi ki. Anca yeter gibime geliyoEvett ama ben birkaç sene idare etmem gerekiyor para biriktirip ayrı eve cikicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?