Boşanma arifesinde olmak

hem dava aç hemde git ziynet eşyalarına koş. kötü niyete bak sen.bana yapsa benimle ziynet eşyaları için evlenmiş kullanıldım maddi manevi sömürdü beni bu şoku atlatamıyorum diyip her yerden tazminatla vururdum onu. ay çok sinirlendim ya

Actim arkadaşlar hem de yüklü bir tazminat. Ziynet davası ile birlikte.isin kötüsü dava açmadan bir buçuk ay önce gidip kasadan altınları almis.bana da hiç belli etmiyor sonra en ufak kavgada pusuda beklediği için dava açıyor.ozaman anlıyorsun bir düzeneğin içinde olduğunu. Ve maddi durumu cok iyiyken.Ama burnundan fitil fitil gelecek.bu insanla severek evlendik işin komiği.hayatimin dersi

Bahar gelecek hanim açtınız mi dava?cd fotoğraf sahit ile destekleyin mutlaka.altinlar neredeydi peki? Ufacık beyinleriyle altınlardan edeceklerini zannediyorlar bizi.ama canını okuduğumda göreceğim ben onların yüzlerini

Biz kasaya koyduk düğünden hemen sonra.adan aramız bozulunca gitmis almis.guvenli diye kasaya koymuştuk böyle biri olduğunu bilsem evimde saklardım bayanlar siz siz olun evlenirken çok dikkatli olun.kimsenin alnında ş.... yazmıyor çünkü. Bunlar gibilerle evlenmektense kız kurusu kalmak evladir

Simdi kendimi düşündüm de o durumda olan bn biraz pasif kalıp çekip giderdim sanırım aslında pasiflikten değil ugrasmazdim

Back
X