- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
Ben de boşanma surecindeyim ben de çok şükür iyiyim, kpss ye hazırlanıyorum derslerime çalışıyorum, veee ehliyet aldım:)Selam kızlar. Daha önce burada boşanma davası açtığım zaman da konu açmıştım. Oldukça güzel dönüşler aldım. Kendimi çok iyi hissettim o yüzden yine dönmek istedim buraya. Bu arada pek çok şey oldu ama olanlardan ziyade boşanan ve bu arifede olanlarla dertleşmek istedim. Ben Allah’a şükür çok iyiyim. Davaya bir ay kadar kaldı. Karşı tarafla ilgili bazı seyler duyuyorum bu sıralar. Etrafta amaçsızca geziyormuş sürekli bunalım takılıyormuş. Ailesinin evine gidemiyormuş abisi ve yengesinin evindeymiş (ev bizim sokakta) Ben her ne kadar içinde duygularımı bitirmiş de olsam bu söylentiler ister istemez ruhumu okşuyor. Yaptıkları alıma geldikçe oh hak etti diyorum. Sizler bu süreçte neler yaşadınız? Erkekler neler yapar biraz sohbet edelim istedim.
Bizimki dilekçe yollamış en son, yalan yanlış şeyler yazmış, boşanmak istemediğini davanın reddedilmesini istemiş. biz de her şeyi somut dellirler ile çürütüyoruz çok şükür.kazanma şansı çok düşük bu içime su serpti dilekçesinde ele avuca gelen hiçbir şey yok.
Boşanalim edelim diye hava atıyordu benim tarafımdan tebliğgati şak diye alınca "ben eşimi seviyorum, boşanmak istemiyorum"