• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşaması ve sonrası

Selam kızlar. Daha önce burada boşanma davası açtığım zaman da konu açmıştım. Oldukça güzel dönüşler aldım. Kendimi çok iyi hissettim o yüzden yine dönmek istedim buraya. Bu arada pek çok şey oldu ama olanlardan ziyade boşanan ve bu arifede olanlarla dertleşmek istedim. Ben Allah’a şükür çok iyiyim. Davaya bir ay kadar kaldı. Karşı tarafla ilgili bazı seyler duyuyorum bu sıralar. Etrafta amaçsızca geziyormuş sürekli bunalım takılıyormuş. Ailesinin evine gidemiyormuş abisi ve yengesinin evindeymiş (ev bizim sokakta) Ben her ne kadar içinde duygularımı bitirmiş de olsam bu söylentiler ister istemez ruhumu okşuyor. Yaptıkları alıma geldikçe oh hak etti diyorum. Sizler bu süreçte neler yaşadınız? Erkekler neler yapar biraz sohbet edelim istedim.
Ben de boşanma surecindeyim ben de çok şükür iyiyim, kpss ye hazırlanıyorum derslerime çalışıyorum, veee ehliyet aldım:)
Bizimki dilekçe yollamış en son, yalan yanlış şeyler yazmış, boşanmak istemediğini davanın reddedilmesini istemiş. biz de her şeyi somut dellirler ile çürütüyoruz çok şükür.kazanma şansı çok düşük bu içime su serpti dilekçesinde ele avuca gelen hiçbir şey yok.
Boşanalim edelim diye hava atıyordu benim tarafımdan tebliğgati şak diye alınca "ben eşimi seviyorum, boşanmak istemiyorum" En Büyük TÜRKİYE

Ben de boşanma surecindeyim ben de çok şükür iyiyim, kpss ye hazırlanıyorum derslerime çalışıyorum, veee ehliyet aldım:)
Bizimki dilekçe yollamış en son, yalan yanlış şeyler yazmış, boşanmak istemediğini davanın reddedilmesini istemiş. biz de her şeyi somut dellirler ile çürütüyoruz çok şükür.kazanma şansı çok düşük bu içime su serpti dilekçesinde ele avuca gelen hiçbir şey yok.
Boşanalim edelim diye hava atıyordu benim tarafımdan tebliğgati şak diye alınca "ben eşimi seviyorum, boşanmak istemiyorum" En Büyük TÜRKİYE
sizinki baya değişikmis, para gideceğini anlamış benim ki bana dava açtı benden daha yuksek tazminat talep etti inanıyor ama ben daha çok inanıyorum kazanması için hicbir delili yok.
Allah hepimizi tez vakitte kurtarsın inş.

Sizinki bayagı değişikmiş ya. Benimki de boşanmak istemiyordu sözde ama dilekçeyi alınca karşı bosanma savaş açmış. Benimkinin gözü parada o yüzden.

En kızdığım mevzu ailemin keşke biraz alttan alsa idin yürürdü diyor boşanmak istiyorum kurtulmak istiyorum cekismeli uzuyor daha da üzülüyorum. Özellikle annem daha çok yıpratıyor konuşma diyor ama konuşmayınca da içimdekiler uçup gitmiyor yaşadıklarımı çenem yüzümden yaşamışım susmamışım falan filan rabbim insanin kendi anası bile olsa böyle cahillerden korusun ilk 2 3 ayda boşanacaktım elin daha iyisini mi bulacaksın kiymetini bil derdi.
Bu süreçten de kendi ailem den de yoruldum.

En kızdığım mevzu ailemin keşke biraz alttan alsa idin yürürdü diyor boşanmak istiyorum kurtulmak istiyorum cekismeli uzuyor daha da üzülüyorum. Özellikle annem daha çok yıpratıyor konuşma diyor ama konuşmayınca da içimdekiler uçup gitmiyor yaşadıklarımı çenem yüzümden yaşamışım susmamışım falan filan rabbim insanin kendi anası bile olsa böyle cahillerden korusun ilk 2 3 ayda boşanacaktım elin daha iyisini mi bulacaksın kiymetini bil derdi.
Bu süreçten de kendi ailem den de yoruldum.
Gerçekten çok zor bir durum. Ama siz eminseniz kimsenin size taş koymasına müsade etmeyin. Buradan yazışalım. Her zaman destek gerekiyor bu anda.

Sizinki bayagı değişikmiş ya. Benimki de boşanmak istemiyordu sözde ama dilekçeyi alınca karşı bosanma savaş açmış. Benimkinin gözü parada o yüzden.
Benimki de aslında boşanmaya niyeti yok sözde gözdağı veriyordu:)))

sizinki baya değişikmis, para gideceğini anlamış benim ki bana dava açtı benden daha yuksek tazminat talep etti inanıyor ama ben daha çok inanıyorum kazanması için hicbir delili yok.
Allah hepimizi tez vakitte kurtarsın inş.
Seninki daha çetrefilliymis insallah tez zamanda kurtulursun

Ay keşke bu süreçte annem de taş koyuyor ben hatalarımın farkındayım tanıyamadan evlendim hayali bir kişilik ile kendisi de kendisinin öyle olduğuna inanıyor gerçi. Bu tarz bir insanla nasıl oldu da evlendim diye korkudan evde zaten susuyordum eşyalarım hayatım çalındı ama herşey rağmen ayaktayım ben bana keşke sussaydin demesinler diye sustum zaten birçok şeye hala sussaydin deniyor herhalde evli ama psikolojisi bozuk kendine güveni olmayan ama evli ve mutluymus gibi rol yapan biri ile daha da mutlu olacaklardı mutsuzsam da dibine kadar yaşar zamanı gelince unutur giderim anlaşmalı boşanmak için tüm yollarım tıkalı psikologlara gittim sonuç aynı allah'a şükür hala kafam yerinde.
Doğru dusunebiliyorum kendime gore doğru başkasının düşüncesi de kendininkine göre doğru.
Dua edin inş bir an önce kurtulayım

Seninki daha çetrefilliymis insallah tez zamanda kurtulursun
Benimkinin de kanıtı falan yok dilekçesi de komik bir yazı dili ile yazılmış sanırım annesi yazmış amaç pislik yapıp uğraştırmak zaten bana göre.
Sizin hayatınızin bundan sonrasını merak ediyorum haberdar edin süreçlerden kendi olaylarımda sizden güç almıştım güçlüsünüz herşeyin farkındasınız.

Benimkinin de kanıtı falan yok dilekçesi de komik bir yazı dili ile yazılmış sanırım annesi yazmış amaç pislik yapıp uğraştırmak zaten bana göre.
Sizin hayatınızin bundan sonrasını merak ediyorum haberdar edin süreçlerden kendi olaylarımda sizden güç almıştım güçlüsünüz herşeyin farkındasınız.
Benden güç mü almıştıniz? Bendim nickleri falan karıştırmıyorsunuz değil mi eğer öyleyse çok mutlu oldum sizde bir şeylere vesile olabildiysem ne mutlu bana :) tabi ki haberdar ederim süreçlerden, siz de yazın

Allah yardımcınız olsun. Benimki de benden daha fazla tazmınat talep etti. Dovdu sovdu bir de üstüne gelmiş ben ruh hastası annem hasta ben manyak oldum. Boşanma davası dilekçesine de bunları yazarak benden tazmınat talep ediyor. Aklı fikri parada.

Benimkide bende tazminat istemiş kızlar
Bizimkininde dilekçesinde hiçbirşey yok hikaye anlatmış
Tabi Birde Gizli video var çektiği ona güvenmiş yani
Allah akıl fikir versin

Benimkide bende tazminat istemiş kızlar
Bizimkininde dilekçesinde hiçbirşey yok hikaye anlatmış
Tabi Birde Gizli video var çektiği ona güvenmiş yani
Allah akıl fikir versin
Gizli video kulanılır mı bilmiyorum aslında. Kişinin haberi olmadan çekilen her şey hukuksuz sayılıyor. Avukatınız varsa bunu gündeme getirebilir. Tazminattan korkmayın. Öyle fahiş tazminatlar çıkmıyor. Bizde darp var ona rağmen beş on yirmi bin falan veriyor hakimler. Avukatınız sizi bu konuda bilgilendirir. Korkmanıza gerek yok.

Gizli video kulanılır mı bilmiyorum aslında. Kişinin haberi olmadan çekilen her şey hukuksuz sayılıyor. Avukatınız varsa bunu gündeme getirebilir. Tazminattan korkmayın. Öyle fahiş tazminatlar çıkmıyor. Bizde darp var ona rağmen beş on yirmi bin falan veriyor hakimler. Avukatınız sizi bu konuda bilgilendirir. Korkmanıza gerek yok.
Avukatım var canım gerekeni dile getirdi
O ne söylüyorsa hepsini delillerle çürüttüm.
Birde benden tazminat istemiş
O kadar darp ezilelim çekmediğim eziyet kalmamış Birde tazminat ödeyecem
Çok bekler daha o

Avukatım var canım gerekeni dile getirdi
O ne söylüyorsa hepsini delillerle çürüttüm.
Birde benden tazminat istemiş
O kadar darp ezilelim çekmediğim eziyet kalmamış Birde tazminat ödeyecem
Çok bekler daha o
Hakimler o kadar bilgili ve insan psikolojisini cozmusler ki. Kalkıp da hiçbir kadın durduk yere yuvasını bozmaz. Ben adalete inanıyorum. Bizde de darp raporu var. Benim var sanıyordum meğerse o da almış. Tabii ki sahte. Yani ben ona dokunmadım ama sırf tazminattan kaçsın diye yaptığı bir şey. O kadar aşağılık işte. Siz de üzmeyin çanınızı. İlahi adalete güvenin. İnsan bazı zamanlar bu kadar pişkinliğe çok sinir oluyor haklısınız. Ama insanın özünde ne varsa onu ortaya döker. Ne bekliyoruz ki?

Hakimler o kadar bilgili ve insan psikolojisini cozmusler ki. Kalkıp da hiçbir kadın durduk yere yuvasını bozmaz. Ben adalete inanıyorum. Bizde de darp raporu var. Benim var sanıyordum meğerse o da almış. Tabii ki sahte. Yani ben ona dokunmadım ama sırf tazminattan kaçsın diye yaptığı bir şey. O kadar aşağılık işte. Siz de üzmeyin çanınızı. İlahi adalete güvenin. İnsan bazı zamanlar bu kadar pişkinliğe çok sinir oluyor haklısınız. Ama insanın özünde ne varsa onu ortaya döker. Ne bekliyoruz ki?
Bizde darp oldu Derken canım yani şiddet oldu
Ama malesef darp raporum yok
Son şiddetinde karakola gidicem dedim özürdiledi yapmıycam dedi bende inandım
Son şans dedim
Bilemediğim şey adamın o arada avukatıyla konuşup evde delil toplamaya başlamasıymış
Biz Şimdiden dilekçelerde Nasıl bir iftiracı olduğunu ispatladık
Elinde olan tek şey Gizli video
Tabi Birde dilekçede anlattığı hikayeleri
Adalete güveniyorum
Inşallah gereken neyse o olacak

Bizde darp oldu Derken canım yani şiddet oldu
Ama malesef darp raporum yok
Son şiddetinde karakola gidicem dedim özürdiledi yapmıycam dedi bende inandım
Son şans dedim
Bilemediğim şey adamın o arada avukatıyla konuşup evde delil toplamaya başlamasıymış
Biz Şimdiden dilekçelerde Nasıl bir iftiracı olduğunu ispatladık
Elinde olan tek şey Gizli video
Tabi Birde dilekçede anlattığı hikayeleri
Adalete güveniyorum
Inşallah gereken neyse o olacak
Hakkınızda hayırlısı olsun. Adalet yerini bulacak Eminim buna. Sizin icin de dua edeceğim.

Back
X