Öncelikle, olanlari ve detaylarini herkesle paylasmamanizi oneririm.. 1-2 güvendiğiniz insan ile konusmak yeterlidir diye dusunuyorum..
Onun dışında, kendinize iyi gelen seyleri yapin imkanlariniz dahilinde..
Cocuk var mi?
Geçen senelwe ne yazık ki geri gelmiyor, bu yüzden geleceğimiz ile ilgili güzel hayyellere odaklanıp mutlu olmayı denemeliyiz:) bu arada benimde 10 yılım boşa gitti, boşanıyorum davayı açtım aylar oldu bi duruşma günümün haberi gelmedi
Çocuk yoksa nispeten daha kolay.. Aile ve cevre faktörü cok onemli tabii.. Bakış açısı geniş ve akli başında insanlar ise, bekar hayatina dönmek daha kolay oluyor.. Rabbim güç veriyor, kendini korkutma..
Mutsuz hayata hayir diyebildigine göre, güçlü bi kadinsin..
Herkesin kosullari farklidir, cesaret edemeyenlere de sözüm yok.. Yalnizca, bizim toplumumuzda bu karari alabilmek büyük cesaret isi..
Geçen senelwe ne yazık ki geri gelmiyor, bu yüzden geleceğimiz ile ilgili güzel hayyellere odaklanıp mutlu olmayı denemeliyiz:) bu arada benimde 10 yılım boşa gitti, boşanıyorum davayı açtım aylar oldu bi duruşma günümün haberi gelmedi
Allah yardımcınız olsun eminim kolay değildir ama kendinize güvenin dik durun helede aileniz destekse bi işe girin yeniden hayat kurun
Çokça dua edin
Selametle
İddaa, poker kart oyunu ve şans oyunları oynuyordu, senelerdir düzelmedi...
Çocuğum ise tüp bebek tedavilerine rağmen olmadı, şimdi iyiki olmamış diyorum...
Her şerde bi hayır vardır diye boşuna demiyorlar.
Sende üzülme canım, olmuyorsa mutlaka bi hayır vardır, şimdi anlayamazsın ama zamanı gelince mevlam hayrını gösteriyor...