Boşanma Aşaması

Hly166

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
77
72
8
32
Selam kızlar.
Bir kaçınız biliyor boşanma sürecindeyim.Evimden eşyalarımı almaya gittim 1 hafta önce evin hali gitmiyor aklımdan 5 yıllık emek 2 saat darmadağınık oldu.Eşim hala o evde kalıyor ve resimler atıyor "ben bunu hakedecek ne yaptım"diye.Ev sahibi sanırım evden de çıkaramıyor o evde öylece kalıyor inanamıyorum ben attığı resimlere bile bakamazken hala nasıl kalıyor o evde.Benim de duygusal durumum değişik bazen ağlıyorum bazen gülüyorum ne zaman düzelirim hiç bilmiyorum umarım uzun sürmez.Sizinle de paylaşmak istedim bu süreci yaşamış veya yaşayanların desteğini bekliyorum kızlar Allah yardımcımız olsun.

Kisisel farkliliklar..
Aslinda bu tibbi olarak kanitlanmis bir olgu..
Erkek gülen bir kadin(veya erkek resmi gordugunde) gülüyor diyerek gecer.
Kadin ise ayni resmi gordugunde kendisi de hafifce tebessum eder.Ve icsellestirir.
Tanim ayni tepkiler farklidir.
Erkek icin bitti,bitti.Tamam,tamam.
Kadin icin surec daha histerik,daha degerli.

Hepsi geçecek. Cesaret edip o adımı attınız. Ayrılıklar zordur ama güzel bir hayat sizi bekliyor, tek yapmanız gereken bu olaylardan ders çıkarmak ve önünüze bakıp güzel bir gelecek kurmak

Bende gidip eşyalarımı alacam yakin zamanda polis eşliğinde bakalim ben ne hissedecem. Vala bizimki paşa pasa yasiyor umrumda degil komşular evde parti bile veriyor diyor erkkleri topluyormis.
hatta evi boşalt esyalarim yarısıni alacam dedim vermiyorum dedi. Takatim hic yok artık onunla savasmaya altinlarimi versin yeter dedim
Evi başında paralansin iyyyyy

Sizin probleminiz nedir eşiniz ile?
Ben de altınlarımı istedim bakalım verecek mı göreceğiz

Sizin probleminiz nedir eşiniz ile?
Ben de altınlarımı istedim bakalım verecek mı göreceğiz
Şiddet ve hakaret vardi öfke sorunu liste uzayip gidiyor. Vala msjda altında gözüm yok demis paşa. Ama mahkeme dilekcesinde altinlari aldi gitti demis.

Yani adam uyuşturucu kullanıyor kurtuldum ohh demeniz lazım değil mi.Niye attığı resimlere bakamiyorsunuz çok mu saadet dolu anlatınız vardı o evde.

Yani adam uyuşturucu kullanıyor kurtuldum ohh demeniz lazım değil mi.Niye attığı resimlere bakamiyorsunuz çok mu saadet dolu anlatınız vardı o evde.
Maddeyi kullandığını çok geç öğrendim illaki iyi zamanlarım da oldu kolay değil bir anda yoksaymak ama 5 yıl boyunca bir yalanın için de yaşamış boşuna emek harcamışım onlara üzülüyor insan

Birçok şey yaşamışsinizdir bu aşamaya gelene kadar kolay alınacak bir karar değil.esiniz ayrılmak istemiyor mu

Birçok şey yaşamışsinizdir bu aşamaya gelene kadar kolay alınacak bir karar değil.esiniz ayrılmak istemiyor mu
Ayrılmak istemiyor ben ne yaptım ki diyor ama beni bilen bilir çok sabrettim ama sonumuz yoktu vazgeçmekten başka ama o bunu kabullenemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…