Önce o kişinin artık eşin olmadığını bilirsen süreci atlatmak senin için çok daha kolay olur.Eşim hala o evde kalıyor ve resimler atıyor "ben bunu hakedecek ne yaptım"diye.
Eşim meth adın da bir madde kullanıyor ne kadar kabul etmese de ve genel de sorumsuz bir insandı.Sorunlarınız nelerdi?eşiniz neyi hak etmediğini düşünüyor?
Sakın dönmeyin o zaman kakmayın sizi maddi manevi mahveder.Eşim meth adın da bir madde kullanıyor ne kadar kabul etmese de ve genel de sorumsuz bir insandı.
Hayır çocuğumuz yokSakın dönmeyin o zaman kakmayın sizi maddi manevi mahveder.
Çocuğunuz var mi?
Çocuğunuzun olmaması sizin lehinize adamla hiçbir bağınız olmayacak.Hayır çocuğumuz yok
Bende gidip eşyalarımı alacam yakin zamanda polis eşliğinde bakalim ben ne hissedecem. Vala bizimki paşa pasa yasiyor umrumda degil komşular evde parti bile veriyor diyor erkkleri topluyormis.Selam kızlar.
Bir kaçınız biliyor boşanma sürecindeyim.Evimden eşyalarımı almaya gittim 1 hafta önce evin hali gitmiyor aklımdan 5 yıllık emek 2 saat darmadağınık oldu.Eşim hala o evde kalıyor ve resimler atıyor "ben bunu hakedecek ne yaptım"diye.Ev sahibi sanırım evden de çıkaramıyor o evde öylece kalıyor inanamıyorum ben attığı resimlere bile bakamazken hala nasıl kalıyor o evde.Benim de duygusal durumum değişik bazen ağlıyorum bazen gülüyorum ne zaman düzelirim hiç bilmiyorum umarım uzun sürmez.Sizinle de paylaşmak istedim bu süreci yaşamış veya yaşayanların desteğini bekliyorum kızlar Allah yardımcımız olsun.
Sizin probleminiz nedir eşiniz ile?Bende gidip eşyalarımı alacam yakin zamanda polis eşliğinde bakalim ben ne hissedecem. Vala bizimki paşa pasa yasiyor umrumda degil komşular evde parti bile veriyor diyor erkkleri topluyormis.
hatta evi boşalt esyalarim yarısıni alacam dedim vermiyorum dedi. Takatim hic yok artık onunla savasmaya altinlarimi versin yeter dedim
Evi başında paralansin iyyyyy
Şiddet ve hakaret vardi öfke sorunu liste uzayip gidiyor. Vala msjda altında gözüm yok demis paşa. Ama mahkeme dilekcesinde altinlari aldi gitti demis.Sizin probleminiz nedir eşiniz ile?
Ben de altınlarımı istedim bakalım verecek mı göreceğiz
Boşanırken neden bu kadar çirkinleşirler anlamıyorum evliliği beceremiyorlar boşanmayı becerseler bariŞiddet ve hakaret vardi öfke sorunu liste uzayip gidiyor. Vala msjda altında gözüm yok demis paşa. Ama mahkeme dilekcesinde altinlari aldi gitti demis.
Yani adam uyuşturucu kullanıyor kurtuldum ohh demeniz lazım değil mi.Niye attığı resimlere bakamiyorsunuz çok mu saadet dolu anlatınız vardı o evde.Selam kızlar.
Bir kaçınız biliyor boşanma sürecindeyim.Evimden eşyalarımı almaya gittim 1 hafta önce evin hali gitmiyor aklımdan 5 yıllık emek 2 saat darmadağınık oldu.Eşim hala o evde kalıyor ve resimler atıyor "ben bunu hakedecek ne yaptım"diye.Ev sahibi sanırım evden de çıkaramıyor o evde öylece kalıyor inanamıyorum ben attığı resimlere bile bakamazken hala nasıl kalıyor o evde.Benim de duygusal durumum değişik bazen ağlıyorum bazen gülüyorum ne zaman düzelirim hiç bilmiyorum umarım uzun sürmez.Sizinle de paylaşmak istedim bu süreci yaşamış veya yaşayanların desteğini bekliyorum kızlar Allah yardımcımız olsun.
Maddeyi kullandığını çok geç öğrendim illaki iyi zamanlarım da oldu kolay değil bir anda yoksaymak ama 5 yıl boyunca bir yalanın için de yaşamış boşuna emek harcamışım onlara üzülüyor insanYani adam uyuşturucu kullanıyor kurtuldum ohh demeniz lazım değil mi.Niye attığı resimlere bakamiyorsunuz çok mu saadet dolu anlatınız vardı o evde.
Para erkekler için tapilacak birşey ama onalr da haklı kadınların bir kısmı paraya tav oluyor.Boşanırken neden bu kadar çirkinleşirler anlamıyorum evliliği beceremiyorlar boşanmayı becerseler bari
Umursamayın sizin hayatınızı mahvedecek derdi buEşim meth adın da bir madde kullanıyor ne kadar kabul etmese de ve genel de sorumsuz bir insandı..
Birçok şey yaşamışsinizdir bu aşamaya gelene kadar kolay alınacak bir karar değil.esiniz ayrılmak istemiyor muSelam kızlar.
Ayrılmak istemiyor ben ne yaptım ki diyor ama beni bilen bilir çok sabrettim ama sonumuz yoktu vazgeçmekten başka ama o bunu kabullenemiyorBirçok şey yaşamışsinizdir bu aşamaya gelene kadar kolay alınacak bir karar değil.esiniz ayrılmak istemiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?