Boşanma aşamasında barışan var mı ?

8 ay içinde kavgalar, haftalarca ayri kalmalar, defollar , bosanicamlar, engellemeler olmuş, sizi ezdirmiş. Bu kisa surenin neresinde size deger vermiş onu anlamadim. Gozunuzu açin artik. Kendinizi ezdirecekmisiniz? Olmadi gidin yalvarin nolur engelden çikar nolur eve al. Gururunuz olsun. Bittiyse bitti. Ilk boşanan siz değilsiniz. Zaten başli başina sorunlu bir evlilik. devam ettirmek yipranmakdan başka bir işe yaramaz

Allah aşkına bu kaçıncı üyeliğin?

Bizde eşimle 6 ay içinde tanışıp evlendik. Başta iyiydi sonra baya tartışmalar kavgalar çıktı senin gibi 2-3 kez baba evine döndüm bende en uzun ayrılığımız 3 hafta sürdü sonra dönüp barıştık bende sen gibi her seferinde dava açmasını filan bekledim. Buraya kadar çok aynı hikayemiz ama fark şu beni hiç biyerden engellemedi defol git filan gibi sözler söylemedi. Evlilikte böyle gitgeller yaşanınca karşılıklı iki tarafın aileside tepkisel olabilir sonuçta seni senin ailen onu onun ailesi düşünür tutar çocuğumu üzüyor filan diye düşünürler doğal olarak eşimin aileside bunları düşünmüştür ama eşim karıştırmadı kimseyi bana tek kelime ne laf eden ne bişey diyen oldu dedirtmedi çünkü eşim başından evliliğimize hiç müdehale ettirmediğimiz için söz hakları yoktu. Senin eşin o dengeyi kurmakta zorlanmış fazla da dolduruşa geliyor sanırım. Birde en çok kardeşinin eşinin eski sevgilisiyle görüştürme çabaları bu nasıl zihniyet çok ayıpladım o insanı. Ulaşmaya çalışma hiç biyerden sessiz kal evet insanlar sinirle çok şeyi söyleyebilir ama onu o söylediklerine pişman etmek gerekir dilinde kemiği yok sonuçta. Birde hiç bekleme git davayı sen aç direk eline gitsin mahkeme kağıdı sonuçta gel anlaşmalı açalım diye ulaşabileceğin bi alan bırakmamış sana.

Boyle yildirim hiziyla, daha iliski oturmadan evlenmeye calisanlara ders olsun bu konunuz. Gercekten cok uzucu. Resmen hevesini almis, birakmis sizi. Sanki cocuk oyuncagi su evlilik. Ne diyecegimi bilemiyorum. Guven duygusu vermeyen, arkanizda saglam durmayan adamlarla yola devam etmeyin diyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…