• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasında bir anne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle mi pardon ben boşanma gerçekleşti zannettim.
Yalnız unutmayın ki çocuklar bu ikilemi hayatları boyunca yaşayacaklar. Henüz küçük zamanla uyum sağlayacaktır.
Siz yine de göstermemezlik etmeyin.
Madem çekişmeli aleyhinize dönebilir
Sabırlar dilerim.

Öyle mi pardon ben boşanma gerçekleşti zannettim.
Yalnız unutmayın ki çocuklar bu ikilemi hayatları boyunca yaşayacaklar. Henüz küçük zamanla uyum sağlayacaktır.
Siz yine de göstermemezlik etmeyin.
Madem çekişmeli aleyhinize dönebilir
Sabırlar dilerim.
Çok teşekkür ederim
Kendisinin aleyhine çok şey var bakalım adalet nasıl tecelli edecek

Sanki baba figürü varmış da boşanınca çocuklar babasız kalacakmış
Kesinlikle öyle
Ben ailemin yanında geldiğim an ailesi ile burayı basıp darp ettiler ve kanamam falan oldu öyle yani
Sonrasında da ipini koparmıslar gibi bekar gibi davranıyor

Kesinlikle öyle
Ben ailemin yanında geldiğim an ailesi ile burayı basıp darp ettiler ve kanamam falan oldu öyle yani
Sonrasında da ipini koparmıslar gibi bekar gibi davranıyor
Çok üzüldüm, elleri kırılsın inşallah. Şikayetçi oldun mu?

Ben böyle durumlarda boşanmamayı öneriyorum. Boşanma eşiğinde çocuk yapmanızı burada kimsenin anlamamasını da siz anlayın lütfen. Siz hamilesiniz, sizin de en hassas zamanlarınız değil mi? Kapı gibi değil isterseniz han kapısı olun. Allah aşkına kolay mı sanıyorsunuz? İki çocuğun biri karnınızda. Olan olmuş oturun bari. En azından çocuklar kreş çağına gelene kadar. Diğer hanımlar bana kızmayın lütfen. Şimdi bu kadın boşarsa gücüm yetmedi çok zormuş deyip başkasıyla evlenir. Bu iki yavrucak arada kalır. Bi üç çocuk da oradan.. Siz boşanmayın benim düşüncem. Üzülün diye söylemiyorum. Ama boşanma sonrasını öyle kolay sanıyorsunuz ki..

Ben böyle durumlarda boşanmamayı öneriyorum. Boşanma eşiğinde çocuk yapmanızı burada kimsenin anlamamasını da siz anlayın lütfen. Siz hamilesiniz, sizin de en hassas zamanlarınız değil mi? Kapı gibi değil isterseniz han kapısı olun. Allah aşkına kolay mı sanıyorsunuz? İki çocuğun biri karnınızda. Olan olmuş oturun bari. En azından çocuklar kreş çağına gelene kadar. Diğer hanımlar bana kızmayın lütfen. Şimdi bu kadın boşarsa gücüm yetmedi çok zormuş deyip başkasıyla evlenir. Bu iki yavrucak arada kalır. Bi üç çocuk da oradan.. Siz boşanmayın benim düşüncem. Üzülün diye söylemiyorum. Ama boşanma sonrasını öyle kolay sanıyorsunuz ki..
Ne kadar güzel karar verdiniz benim adıma ? Ben iki üniversite mezunuyum zaten
Annemin evi arabası var maksimum bir sene sonra ben işe başlayıp küçük olanı anneme bırakıp diğerini kreşe vereceğim zaten
Herkesi uçkur meraklısı sanmayın
Bundan boşanıp ne hayır görücem de başkası kaldı birde
Ayrıca zaten bizim boşanma gerçekleşene kadar nerden baksanız 3 sene geçecek çekişmeli ya hani
Öyle uzaktan konuşmak ne kolay

Geçen seneki konu ailesi yüzündendi ve sonrasında şans verdim barıştık 1 sene boyunca gerçekten değişmiş gibiydi aramızda iyiydi
Korunduğum halde hamile kaldım mucize gibi bişey yani ve o bunu bile değerlendiremedi tercihi ailesinden yana kullandı
Hiç şaşırmadım ve artık eminim çocuk yapmanın sırrı b*k gibi evlilik+korunmak 😒

Kötü olaylar yaşamamıza ve mahkemelik olmamıza rağmen olayları birbirine katmadım gösteriyordum ama kendisi bekarlık kafasına öyle bir girdi ki ipini koparmıs gibi davranıyor ve 3 aydır çocuğa gelince yoğunum diyor ama kızlı erkekli ortamlarda alkoller vs
Bende haliyle göstermek istemiyorum çünkü millet laf etmesin diye ayda 1 aklına geliyor e çocukta etkileniyor bi var bir yok
Bence göstermeyin çocuk oyuncak degil ki bi var da bir yok diyorsunuz 😐bi de hamilesinız. Allah yardımcınız olsun ...

Henüz boşanmadık dava bile görülmedi nisan gibi duruşma çekişmeli boşanma
Yoksa boşanma olsa zaten dediğiniz gibi
Hem hayatı ilgilendirmez hemde mahkeme ne gün verdiyse o derim
Bosanmayi anlasmaliya çevirme şansınız hiç yok mu? Avukat araya girse bu şekilde uzar gider diye adamla konuşsa bı orta yol bulmaya çalışsa? Bu seçenek değerlendirilebilir mi bı sormak istedim.

Tez zamanda kurtulursunuz umarım.

Bosanmayi anlasmaliya çevirme şansınız hiç yok mu? Avukat araya girse bu şekilde uzar gider diye adamla konuşsa bı orta yol bulmaya çalışsa? Bu seçenek değerlendirilebilir mi bı sormak istedim.

Tez zamanda kurtulursunuz umarım.
Avukat söyledi ama avukatla kavga etti yanaşmadı
İstediği şey ben nikahı altında kalayım baskı altında kalayım ama kendisi bu durumda bile çocukları düşünmek yerine uçkur düşünsün ortam alkol düşünsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X