Daha önceki anlattigim. Sebeplerle ayrılık aşamasında olduğum eşim hayatımı mahvettigi yetmez gibi hala daha hayatımı rezil ediyor. Ailemle eskiden de anlasamazdim. Şuan onun zoru ile aileme döndüm 8yasindaki kızım ile. Ama ailem sürekli baskı ve saçma davranışlarla beni bezdiriyor.yok sununkirdin yok onu niye aldın çocuğa eziyet oluyor herşey. Hayat çok boktan gidiyor. Mesela bı limon alıp yiyor ne den sıkılmış limonu almadın da bunu aldın yok sus eşyasını kırmış bagirirlar artık dayanamadım sürekli sanki çocuğa yansitiyolar hırslarına delirdim artık vegidicem burdan sığınma.evine sizde rahat edin dedim bağırdım babamda afedersiniz utanmiyorsa baba evinden oraya gitmeye s... Git dedi sonra o esna da eşim aramış kız açmış ağlayarak baba biz gidiyoruz demiş. Babası beni istedisi saydı döktü yok torunlarına bakamiyolar mi sen kizlarisin nasıl bakmazlar sen baktın mı da konusuyosun dedim. O evden ciktigin anda gelir anneni kardeşini babanı dograrim dedi. Gidicem yapamıyorum sanane diyorum beni attın basindan sen sanane ... Ama yok gelirim keser atarım hepini diyerek beni tehdit ediyo. Kuzenime gidicem diyorum ozmaan yook gidemezsin sonra da bana çocuğu bırak senngit nereye gidersen ne bok yersen ye o evden gidersen çocuğu da alırım senden diyor. Benim ayaklarımın üzerinde durmami istemiyor. Ben para ayarlayinca size ev acicam diyor ama artık boğuluyorum adam beni başından attı yikkadi istemiyorum sevmiyorum dedi ama hala hayatımı o biçiyor çekip gitsem aileme bişey yaparsa diye korkuyorum