Boşanma aşamasında olan ve bosananlar bakabilir mi

Gelmezler ben denn çok uzaktalar
Sizi çok heyecanlı gördüm öncelikle biraz sakin olun. Avukat tutun diye bunun için diyorlar. Teknik konular için. Tanıklar yerleşim yerlerinde dinlenir mesela. Maddi durumunuz olmadığından bahsetmişsiniz, bunu ispatlarsanız yerleşim ilinizdeki barodan avukat atanır tarafınıza. Google'a adli yardım için istenen belgeler diye yazın orda tek tek yazıyor.

Delimi ne

Eşiniz boşanmaya bahane aramış bence. Vazgeçmiş diyorsunuz ama bence siz vazgeçmeyin. Çünkü böyle evlilik olmaz.Zaten ayrıymışsınız bir nevi boşanın haklarınızı alın.

Avukat tutacak durumum yok yinede gider bir avukata danisirim dava açılnca baro dan avukat isteyecem
Barodan verilecek avukat ne kadar ilgilenecek??? Bulup buluşturup bi avukat tutmalısınız. Aklınıza gelen her konuda size yardım edebilecek, mesajlarınıza aramalarınıza cevap verecek biri olmalı. Fevri davranmayın lütfen. Bu işler etraflıca düşünülmesi gereken konular

Eşiniz boşanmaya bahane aramış bence. Vazgeçmiş diyorsunuz ama bence siz vazgeçmeyin. Çünkü böyle evlilik olmaz.Zaten ayrıymışsınız bir nevi boşanın haklarınızı alın.
Haklarımi istiyorum deyince davadan vazgeçmiş ben de açamıyorum .ailem açarsa bosanirsin dedi.dava açmasını bekliyorum. kizim var onu göster diye msj atıyor.bende göstermedim.kaynanamda engellemiş beni. Şaka gibiler gerçekten

Bir avukat 10 bin TL elimden hiçbir şey yok çocuğun ihtiyaçlarınu ancak alabiliyorum

Kızınızı göstermemek gibi bir hakkınız yok. Size ne yapmış olursa olsun çocuğunuzun babasına ihtiyacı var.

Kızınızı göstermemek gibi bir hakkınız yok. Size ne yapmış olursa olsun çocuğunuzun babasına ihtiyacı var.
Bu süreçte olan hep çocuğa oluyor silah gibi kullanıyor ana baba. Gerçekten bu nasıl akıl tutulması?

bence hanımefendinin şuan yapabileceği en doğru hamle eşinin kendisine 'şerefsiz' demesinden ötürü suç duyurusunda bulunmak. Sonra adli yardımdan avukat atanmasını isteyerek, bu hakaretten ötürü de açılan ceza davasını boşanma davasında kullanabilir. Ya da şahsi kanaatim hakaretten ötürü uzlaşma aşamasında para karşılığı uzlaşmak ve buradan kazanacağı para ile özel bir avukat tutarak haklarını alarak boşanmak.

Bir kuaföre gitmeniz bile olay oluyor. Bu nasıl evlilik?
Karşı taraf boşanmaya yanaşmıyorsa çekişmeli olur ve çok uzun sürer dava.

Kizim daha 3.5 aylık görmek istiyorsa gelip görebilirsin dedim telefon dan iletişime geçmek istemiyorum çünkü

Bu süreçte olan hep çocuğa oluyor silah gibi kullanıyor ana baba. Gerçekten bu nasıl akıl tutulması?
Biliyorum ama bebeğim daha 3.5 aylık telefon da sürekli arayıp istediği zaman kızımı gosteremem müsait olduğm Zaman var olmadığım zaman var ama o kendi isteği zaman görmek istiyo insanın canı yandığı zaman karşısında kinnde yansın istiyor

Bir kuaföre gitmeniz bile olay oluyor. Bu nasıl evlilik?
Karşı taraf boşanmaya yanaşmıyorsa çekişmeli olur ve çok uzun sürer dava.
Başta dava açacakti vazgeçti şimdi bende onun açmasını bekliyorum

Ben karşıdan bekliyorum dava acmzsa şikayette bulunacam

Karşı tarafın dava açmasını neden bekliyorsunuz anlamadım. Bu konuda ciddi iseniz karşı tarafı beklemek mantıklı değil. Erkekler blöf yapmayı da sever. Dava açacam boşanacaz diyerek tehdit etmek hoşlarına gider. Benim eski eşimle de aynı durumlar oldu ben bekledim o açacam dedi. Aylar sürdü bekledim bugün dedi yarın açacam dedi. Ama bu süreçte de hem kendisi hemde ailesi psikolojimi bozdular. Tehdit, hakaret, aşağılama birde eski eşim aç davayı diye sürekli psikolojik baskı yaptı ki korkayım ama ayrılmayalım sakın diyeyim diye bekledi. Bizim konu uzun tabi ama eğer ciddi iseniz siz harekete geçin. Ama iyi düşünün, taşının

Oluru varsa da sonuna kadar deneyin. Terapi ise yarar mı eşinizde bilemiyorum ama sonuna kadar düzelecek ise çabalayın. Gerçekten insanın yuvasının yıkılması da insanı üzüyor. Ama şiddet, aşağılama, aldatma sürekli hakaret varsa hayatını zehir edecekse hiç arkanıza bakmadan uzak durun. Dava açıldıktan sonra da geri dönüş çok zor bilginiz olsun. Gerisi geliyor çünkü illa ki bitiyor

Şimdi oda bana
Şimdi oda bana baskı yapmayan başladı . davayı sen aç diyor ailem o açarsa bosanirsin dedi benim acma imkanım da Yok. Biraz bekliyecm

Yaramaz duzelmz bana çok sözler verdi yeminler etti hiç birini tuttmadi.acsinn da davayı ama vazgeçmiş şimdi de.Uzulurum ama 1 yıl 5 yıl üzülürüm ömrüm boyunca üzülmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…