- 11 Ağustos 2021
- 333
- 479
- 33
Emin olun ki blöf yapıyor açacak olan gider açar. Benimki de öyle yaptı ama açmadı. Ama o kadar abarttı ki sonunda benim ciddi olduğumu anladı. Boşandıktan sonra da kendisi bin pişman oldu. Aklı başına erkeklerin kaybedince geliyor. Dediğim gibi büyük sorunlar yoksa aranızda sessiz kalın. Sakin olun iyi düşünün. Artıları eksileri ölçün tartın öyle karar verin.Şimdi oda bana
Şimdi oda bana baskı yapmayan başladı . davayı sen aç diyor ailem o açarsa bosanirsin dedi benim acma imkanım da Yok. Biraz bekliyecm
Aa işte en iyi tanıyan bilen sizsiniz ömrünüzü zehir edecek ise de ayrılmak daha hayırlı. Sonuçta küçük çocuk var arada onun huzurlu, mutlu büyümesi için huzurlu ortam olmalı. O zaman onun açmasını bir süre sessiz kalarak bekleyin. Açarsa haklarınızı ve çocuğunuzun haklarını mutlaka alın. Bu süreçte sakin kalmaya da çalışın. Anlaşmalıyı kabul etse tek celse veya iki celsede biter yıpranma olmaz ama pek yanaşacak biri değil anladığım kadarıylaYaramaz duzelmz bana çok sözler verdi yeminler etti hiç birini tuttmadi.acsinn da davayı ama vazgeçmiş şimdi de.Uzulurum ama 1 yıl 5 yıl üzülürüm ömrüm boyunca üzülmekten iyidir
E şimdi ne olacak pekiDavadan vazgeçmiş açmıyorum dedi ailem de.o açarsa bosanirsin dedi şaka gibi ya yaptığına bakın
Ben ayrılmak istiyorum ama bunun için yeterli delilim yok bide maddiyatm hiç yok ailem de hiç izin vermezE şimdi ne olacak peki
eşiniz askeri personel m
Evet o yüzden de eyvallahi yok banaeşiniz askeri personel mi
Buda benim yaptığım hatalı Bir evlilik sevince insanın gözü görmez miş ya gerçekten doğruymuşBir kuaföre gitmeniz bile olay oluyor. Bu nasıl evlilik?
Karşı taraf boşanmaya yanaşmıyorsa çekişmeli olur ve çok uzun sürer dava.
Yanaşmaz haklarımı istedim diye vazgeçmiş boşanmak için yeterli delili de Yok elinde kurtulacam diye seviniyodum valla.ailem o açarsa bosanirsin dedi açmazsa kaç ay beklerim Allah bilir . değişmez adım gibi eminim.bide kaynanayla da aram bozuldu bu yüzden. Bana ağır kelime kullandı((((.yuxum yüzünü görmesin adımı anma.ysnima gelme))) falan dedi bide engellemiş beni.hicbirsey yapmadım haldeAa işte en iyi tanıyan bilen sizsiniz ömrünüzü zehir edecek ise de ayrılmak daha hayırlı. Sonuçta küçük çocuk var arada onun huzurlu, mutlu büyümesi için huzurlu ortam olmalı. O zaman onun açmasını bir süre sessiz kalarak bekleyin. Açarsa haklarınızı ve çocuğunuzun haklarını mutlaka alın. Bu süreçte sakin kalmaya da çalışın. Anlaşmalıyı kabul etse tek celse veya iki celsede biter yıpranma olmaz ama pek yanaşacak biri değil anladığım kadarıyla
Sizde mi ayrılıyosunuzBende işe yarar diye biliyorum. Neler olacak neler olur onu bende bilmiyorum çünkü daha ilk duruşma bile görülmedi
EvetSizde mi ayrılıyosunuz
Allah yardımcınız olsun gönlünüzce olsun inşallah.
Amin inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun sağolun. Merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim her zamanAllah yardımcınız olsun gönlünüzce olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim ailem bana destek olsa sen ac davayı dese bir keşke ama onun açmasını bekliyorum açmam dedi belki ilerde değişir fikri. Biriktirdiğim altınlarım falan vardı ayağı.kirildiginda satmıstm ameliyat parasi yoktu.onu bile inkar etti satmadn dedi. Bazı şeyler.cok zoruma gidiyor inanın boşuna bu kadar fedakarlık yapmışım diyorumAmin inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun sağolun. Merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim her zaman
Nasıl anlamadım sizihiç şaşmaz
anlayan anladıNasıl anlamadım sizi
Bence bu sayede en azından kaynanadan kurtulmuşsunuzYanaşmaz haklarımı istedim diye vazgeçmiş boşanmak için yeterli delili de Yok elinde kurtulacam diye seviniyodum valla.ailem o açarsa bosanirsin dedi açmazsa kaç ay beklerim Allah bilir . değişmez adım gibi eminim.bide kaynanayla da aram bozuldu bu yüzden. Bana ağır kelime kullandı((((.yuxum yüzünü görmesin adımı anma.ysnima gelme))) falan dedi bide engellemiş beni.hicbirsey yapmadım halde
Şu kaynanalara gerçekten anlam veremiyorum. Gelin değil kızı yerine koysa oğluna aklını başına al eşine iyi davran der arayı yapar ama bunlar sadece ortalığı karıştırmayı arayı bozmayı seviyorlar. Benim ex kaynana da öyle idi yüzüme gülerdi arkamdan kuyumu kadardı. Laf taşıma , laf çarpıtıp oğluyla aramızı bozma ki benim ex eş de zaten sorunlu tipti. Her neyse o zaman dönme ailenin yanında çocuğunla yaşamaya devam et. Bu kadar istemiyorlarsa seninde eyvallahın olmasın sanki oğlu altın kaplama bu havalarda ne oluyorsa kaynanalarda da oglullari evlenince bir kıymete biniyor.Yanaşmaz haklarımı istedim diye vazgeçmiş boşanmak için yeterli delili de Yok elinde kurtulacam diye seviniyodum valla.ailem o açarsa bosanirsin dedi açmazsa kaç ay beklerim Allah bilir . değişmez adım gibi eminim.bide kaynanayla da aram bozuldu bu yüzden. Bana ağır kelime kullandı((((.yuxum yüzünü görmesin adımı anma.ysnima gelme))) falan dedi bide engellemiş beni.hicbirsey yapmadım halde
O sizin hiçbir şey almadan çocuğuda alıp gitmenizi bekliyordur ama yok öyle bir dünya yani sonuçta o çocuk tek size ait değil. Genede her şeyi kabul edip etmemek size kalıyor tabii keşke şu ailelerde böyle yapmasada böyle kötü kalpli eşlere iyice mecbur bırakmasalar insanı. Umarım ya aileniz razı gelir veya eşiniz artık pes ederde kurtulursunuz.Çok teşekkür ederim ailem bana destek olsa sen ac davayı dese bir keşke ama onun açmasını bekliyorum açmam dedi belki ilerde değişir fikri. Biriktirdiğim altınlarım falan vardı ayağı.kirildiginda satmıstm ameliyat parasi yoktu.onu bile inkar etti satmadn dedi. Bazı şeyler.cok zoruma gidiyor inanın boşuna bu kadar fedakarlık yapmışım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?