Boşanma aşamasında olduğum eşim bana hırsız dedi

Ben eşimden boşanıyorum Şuan dava sürüyor. Sebep eşimiz maaşımı zorla almaya çalışması ve aşırı anneciliğiydi. Biz zaten evli kalmadık 3 ay böyle lanet gibi yaşadık şimdi boşanıyoruz ben de manevi tazminat açtım ve ziynetlerimi istedim. Muhtemelen de alacağım eşim de geçen gün bana sen hırsız bi insansın benim annem babam o bilezikleri ne zorluklarla aldı dedi. İyi de ben de genç kızken boşanmış bir kadın oldum. Derdim para değil zaten Darüşşafaka’ya bağışlayacağım alınca. O bana hırsız diyince ben de ona şerefsiz dedim. Böyle insanların canı sadece parasını alınca yanıyor. Ben de yıpranıyorum ama napayım kızlar çok üzgünüm inşallah hakim beni dinler hak verir
konuşsun dursun boşver al kız bır güzel de ye çatır çutur

Ben eşimden boşanıyorum Şuan dava sürüyor. Sebep eşimiz maaşımı zorla almaya çalışması ve aşırı anneciliğiydi. Biz zaten evli kalmadık 3 ay böyle lanet gibi yaşadık şimdi boşanıyoruz ben de manevi tazminat açtım ve ziynetlerimi istedim. Muhtemelen de alacağım eşim de geçen gün bana sen hırsız bi insansın benim annem babam o bilezikleri ne zorluklarla aldı dedi. İyi de ben de genç kızken boşanmış bir kadın oldum. Derdim para değil zaten Darüşşafaka’ya bağışlayacağım alınca. O bana hırsız diyince ben de ona şerefsiz dedim. Böyle insanların canı sadece parasını alınca yanıyor. Ben de yıpranıyorum ama napayım kızlar çok üzgünüm inşallah hakim beni dinler hak verir
canikom haklısın ama su dava bitene kadar hakaret, hır, gür hepsinden uzak dur. valla bak. sinirlerin alınmış gibi davranmak zorundasın. inada bindirtme. gerekirse destek al, altınları da çatır çatır terapide ve alışverişte ye. sefan olsun.

@Mune "pro" olunca kişi küfürlü küfürsüz, seviyeli seviyesiz, üsluplu üslupsuz mahalle dilberi gibi ağzına geldiği şekilde konuşabiliyor mu?

Olur, siz boşanırken ooo çok yüksek kültürünüzle , hakllarımı istirham ediyorum beyefendi dersiniz, ex eş de hay hay hanımefendi avukat icabına bakacak der, sonra da porselen fincanlarınızdan çay içersiniz artık.

Back
X