Boşanma aşamasında olduğum eşim bana hırsız dedi

Zor yaptılarsa kıymet bilselermiş. Ağlasın.
Yani benim ailem de yaptı, benim annem babam boşandı ona rağmen herkes bişeyler yaptı düzgün bir düğün , ev eşyalarının yarısını ödedim, benle geçinmeyen kendisi , huzursuz ve anneci aşırı anneci. Beni annesi yönetmek istiyor. Napayım yani bi şekilde içim soğusun

Ben eşimden boşanıyorum Şuan dava sürüyor. Sebep eşimiz maaşımı zorla almaya çalışması ve aşırı anneciliğiydi. Biz zaten evli kalmadık 3 ay böyle lanet gibi yaşadık şimdi boşanıyoruz ben de manevi tazminat açtım ve ziynetlerimi istedim. Muhtemelen de alacağım eşim de geçen gün bana sen hırsız bi insansın benim annem babam o bilezikleri ne zorluklarla aldı dedi. İyi de ben de genç kızken boşanmış bir kadın oldum. Derdim para değil zaten Darüşşafaka’ya bağışlayacağım alınca. O bana hırsız diyince ben de ona şerefsiz dedim. Böyle insanların canı sadece parasını alınca yanıyor. Ben de yıpranıyorum ama napayım kızlar çok üzgünüm inşallah hakim beni dinler hak verir
Ben de bosandim, bana da paragöz demişti. Ben evde yüzüklerimi takmazdim, son kavgadan sonra evde birakmistim, boşanma sürecinde alıp satmıştı, öyle iğrenç mahluklar oluyorlar ki şu süreçte. Umurunuzda bile olmasın donuna kadar alın.

Ben de bosandim, bana da paragöz demişti. Ben evde yüzüklerimi takmazdim, son kavgadan sonra evde birakmistim, boşanma sürecinde alıp satmıştı, öyle iğrenç mahluklar oluyorlar ki şu süreçte. Umurunuzda bile olmasın donuna kadar alın.
Hayır yani ihtiyacım da yok benim durumum ondan çok çok iyi.

O zaman panpa sat hepsini artık Atasay mı olur Altınbaş mı olur çek bir altın ya da pırlanta set, ver pozunu paylaş sosyal medyanda ex eşin ahı kaldı yaz😁😁😇 bilemedim tatil parası da olabilir, sonuçta yıprandın şöyle Kızıldeniz taraflarına tatillik para çıkar mı bu gebeşlerin taktığı dandik bileziklerden?

Eğer karşı tarafın ihtiyacı yoksa, muhtaç insanlar değillerse, sen istediğin altınları al. Eğer için soğursa ya da ailesi senle görüşür insanca yolun açık derse kendin oturur düşünür geri verirsin onların aldığı altını. Diyelim 2 ay sonra sana altınları verdiler, 1 ay sonra düşündün altınları gidip verirsin gönderebilirsin. Pek çözülmeyecek, geri dönüşü olmayacak bir konu değil bu.

Ben eşimden boşanıyorum Şuan dava sürüyor. Sebep eşimiz maaşımı zorla almaya çalışması ve aşırı anneciliğiydi. Biz zaten evli kalmadık 3 ay böyle lanet gibi yaşadık şimdi boşanıyoruz ben de manevi tazminat açtım ve ziynetlerimi istedim. Muhtemelen de alacağım eşim de geçen gün bana sen hırsız bi insansın benim annem babam o bilezikleri ne zorluklarla aldı dedi. İyi de ben de genç kızken boşanmış bir kadın oldum. Derdim para değil zaten Darüşşafaka’ya bağışlayacağım alınca. O bana hırsız diyince ben de ona şerefsiz dedim. Böyle insanların canı sadece parasını alınca yanıyor. Ben de yıpranıyorum ama napayım kızlar çok üzgünüm inşallah hakim beni dinler hak verir
3 ay evlilik yaşamışsınız, çocuğunuz yok. Bence adil olan, kendi tarafınızdan takılanları ve eve aldığınız eşyaları istemek. Manevi tazminat davasını niye açtınız, şiddet mi vardı? Sakın bir daha hakaret etmeyin delil vermeyin eline.

3 ay evlilik yaşamışsınız, çocuğunuz yok. Bence adil olan, kendi tarafınızdan takılanları ve eve aldığınız eşyaları istemek. Manevi tazminat davasını niye açtınız, şiddet mi vardı? Sakın bir daha hakaret etmeyin delil vermeyin eline.
3 ay evlilik yaşadım ama beni hep üzdü annesiyle birlik olup beni delirecek hallere soktular. Ayrıca 1 gün bile evli kalsan dinimize göre kadının hakkıdır altınlar. Manevi tazminat hem beni üzüp hem de boşanmaya zorladıkları için açtım. Manevi olarak çektiğim acının tarifi yok

3 ay evlilik yaşadım ama beni hep üzdü annesiyle birlik olup beni delirecek hallere soktular. Ayrıca 1 gün bile evli kalsan dinimize göre kadının hakkıdır altınlar. Manevi tazminat hem beni üzüp hem de boşanmaya zorladıkları için açtım. Manevi olarak çektiğim acının tarifi yok
Beni üzdüler boşanmaya zorladılar derken bunları kanıtlayabilir misiniz? Eşiniz o da beni üzdü demez mi? Altın kimin hakkı kimin değil mevzusunu ben farklı düşünüyorum. Ben 1 gün bile evli olsam eş ve ailesinin taktığı altını istemem ama kendi tarafımın taktıklarını ölsem kaptırmam. Tenezzül etmeyin, ne kadar çabuk boşanırsanız o kadar erken yeni hayatınıza başlarsınız. Alın eşyanızı takılarınızı bir an önce de anlaşmalı boşanın. Bedel ödesinler yanlarına kalmasın...Onları yıpratmaya çalışırken siz de yıpranırsınız. Silin gitsin, siz mi milleti hizaya getireceksiniz.

Mutlu olmak mı istiyorsunuz haklı olmak mı? Bazen ikisi aynı anda olmuyor.

Back
X