Boşanma aşamasında olduğum eşim bana hırsız dedi

YUkardaki fikri sevdim yahu, şöyle 20kglik güzel bir paket mama kaparım barınağa götürüp canlara yediririm. Dava bittikten sonra da video çeker atarım al p.ç al ananın altınlarını köpekler yiyor yazarım😁😁😁

Valla açar telefonu, maaşımı yedirmedim, altınları da kaptım geber o... çocuğu anan da baban da düşüp çatlayıp patlasın kazığı topluca yediniz derdim😁😁
Mune Mune "pro" olunca kişi küfürlü küfürsüz, seviyeli seviyesiz, üsluplu üslupsuz mahalle dilberi gibi ağzına geldiği şekilde konuşabiliyor mu?

Ben yerinde olsam paraları alır, böyle köpeklerin bakıldığı bir barınağa mamalar alır gider kendim beslerdim, videolar çekerdim. Parayı yine senin kanından olanlara harcadım hadi yine iyisin derdim.
O köpek diye aşağıladiginiz hayvanlar Bir çok insandan daha insan.keske onlar gibi merhametli olabilse çoğu......

Ben yerinde olsam paraları alır, böyle köpeklerin bakıldığı bir barınağa mamalar alır gider kendim beslerdim, videolar çekerdim. Parayı yine senin kanından olanlara harcadım hadi yine iyisin derdim.
Onun sonu kötü olabilir ama bir avukata danışmak lazım yine, belki dava falan açar bilmiyoruz süreci. Baksanıza tuhaf bir adammış hem geçinememis hem utanmadan kadinin hakkı olan altın için hırsız demiş terbiyesiz

Ben eşimden boşanıyorum Şuan dava sürüyor. Sebep eşimiz maaşımı zorla almaya çalışması ve aşırı anneciliğiydi. Biz zaten evli kalmadık 3 ay böyle lanet gibi yaşadık şimdi boşanıyoruz ben de manevi tazminat açtım ve ziynetlerimi istedim. Muhtemelen de alacağım eşim de geçen gün bana sen hırsız bi insansın benim annem babam o bilezikleri ne zorluklarla aldı dedi. İyi de ben de genç kızken boşanmış bir kadın oldum. Derdim para değil zaten Darüşşafaka’ya bağışlayacağım alınca. O bana hırsız diyince ben de ona şerefsiz dedim. Böyle insanların canı sadece parasını alınca yanıyor. Ben de yıpranıyorum ama napayım kızlar çok üzgünüm inşallah hakim beni dinler hak verir
Ohh en güzelini yapmişsiniz. Almasaniz da suçlu olacaksınız şuan onlar sizin alın bagislayin naparsaniz yapın. Böyle insanlara iyilik yaramıyor çünkü
Ben de nişan attım ve tüm eşyaları, en ufak bir örtüye varana kadar gönderdim hicbisey birakmadim sonra karşı tarafın babası babamdan nişan elbisesinin , altinlardan ettikleri zararın , harcadıklarının parasını istemiş , babam da para bir şekilde yerine gelir benim kızımın psikolojisi yaşadığı travma nolacak diyip kapatmış konuyu.
Sonra da oğlu babasından haberi yok sanırım hakkımı helal etmem için bana para teklifinde bulundu, mesaj atmış IBAN at müsait bir zamanda para yatiriyim üzerimde hakkın kalmasın diye 😂😂
Size hırsız gözüyle bakan eşinize de soruyorum almış olsanız bile hangi para karşılıyabilir ki yaşanan hayal kırıklığını , bu travmaları? En iyisini yapmışsıniz o yüzden

Sonra da oğlu babasından haberi yok sanırım hakkımı helal etmem için bana para teklifinde bulundu, mesaj atmış IBAN at müsait bir zamanda para yatiriyim üzerimde hakkın kalmasın diye 😂😂
Bu arada onun para teklifini de kabul etmedim tabi. Cevap bile vermedim engelledim geçtim. Ruh hastaları

Der hırsız da der başka birşey de bunlar böyle durumlarda her türlü çirkinleşir. Belki daha fazlalarını duyacaksınız hiç karşılık vermeyin yok sayın onu. Ayrıca altınlar sizin hakkınız tabiki alcaksınız.

Ben eşimden boşanıyorum Şuan dava sürüyor. Sebep eşimiz maaşımı zorla almaya çalışması ve aşırı anneciliğiydi. Biz zaten evli kalmadık 3 ay böyle lanet gibi yaşadık şimdi boşanıyoruz ben de manevi tazminat açtım ve ziynetlerimi istedim. Muhtemelen de alacağım eşim de geçen gün bana sen hırsız bi insansın benim annem babam o bilezikleri ne zorluklarla aldı dedi. İyi de ben de genç kızken boşanmış bir kadın oldum. Derdim para değil zaten Darüşşafaka’ya bağışlayacağım alınca. O bana hırsız diyince ben de ona şerefsiz dedim. Böyle insanların canı sadece parasını alınca yanıyor. Ben de yıpranıyorum ama napayım kızlar çok üzgünüm inşallah hakim beni dinler hak verir
Az bile yapmışsın. Aldığın ahların, çaldığın zamanımın bedeli bu bile değil, bir daha kimsenin başını yakmadın ders olsun sana, deseydin bide. Bağış konusu da güzel ve size kalmış bir fikir ancak ben boşandıktan sonra terapi alırım, tatile giderim… sanki bunlarla. Yani en azından bir kısmını kendi iyileşme sürecime harcarım en azından, hakkınız çünkü bu sizin. Oh içimin yağları eridi nasıl da canı yanmış cidden

Valla sen bu adamla gizli gizli gorusuyordun. Bu demek oluyor ki sen her turlu adama hak verdin. Barismak icin cok ugrastin. Onlarca konu actin bosaniyorum diye ama bir yandan adamla gorustun. Simdi her seyi soyler. Onun cani falan yanmaz bosuna hayal kurma. Bir ara butun evlilikler mutsuz ama kadinlar sessiz kaldigi icin bosanmiyor minvalinde bir konu acmistin. Bunu diyen sen simdi genc kizken bosanmis kadin oldum diyorsun. Sen once kendini kandirmayi birak daha gecen seviyorum diyordun. Once nasil bu tipleri sevebildigini dusun derim. Sonrasi icin hayatini kurtaracak bir adim olur belki. Yoksa sen bundan bosaninca gidip benzerini bulursun.

Son düzenleme:
3 ay evlilik yaşamışsınız, çocuğunuz yok. Bence adil olan, kendi tarafınızdan takılanları ve eve aldığınız eşyaları istemek. Manevi tazminat davasını niye açtınız, şiddet mi vardı? Sakın bir daha hakaret etmeyin delil vermeyin eline.
Haklısınız vallahi..ben bu yüzden gittiğim düğünlerde takı takmıyorum..kısa sürede boşanıyorlar sonra takan davetli de kendini biraz dolandırılmış gibi hissediyor😁zaten 1 gr bile 2bine dayanmış..zaten herkes zor geçiniyor artık

Ne alaka hırsız ya? Ben öğretmenim. Taktıkları altınları bile kıyamıyorlar ve hırsız diyorlar. Hayatımda ilk defa bu sözü duydum birinden.
Erkeklerin boşanma aşamasında ne kadar çirkef olduğunun tipik örneği.Az adam olsaymis evine sahip çıksaymiş.Bos verin ne derse desin siz hakkınızı alın ister bağış yapın ister barda pavyonda yiyin.O gitsin az ötede havlasın.( Karısının parasına göz koyunca hırsız olunmuyor tabiiii)

Back
X