Boşanma aşamasında..?

Sevgiliyi geçtim.. Sadece arkadaşımla bile gitmem düşündürüyor..
Ama eşim benim küs olduğum eski arkadaşımla gezdi tozdu.. daha önümüz yaz yine gezicekler biliyorum. O kızın eşime asılmışlığı bile var. Ben onun fotoğrafını mahkemeye sundum bakalım ne olacak.. Hatta kıza araba verdi hediye aldı. Arkadaşım deyip duruyor. Eğer onun yaptıklarından bişey çıkmazda benimkinden hiçbi şey çıkmaz eminim..

Hakimin davayı reddetme hakkı yok mu???

neye dayanarak

özellikle artık davayı açan kusurlu es bile olsa dava acma hakkı var reddedilmez diyor yargitay ve küsür olayını sadece tazminatlarda göz önüne alıyor
zaten konu sahibinin davası açıldığı için artık bundan sonra olan olaylar davayı etkilemez dilekcelerde yazan olaylardan ilerler dava

Kızlar ilk davada anlaşılacak her şey. Eşimde benim eski arkadaşımla gezdi hatta o kişi kardeşiyle benim evimde kalmış! 300 km yol gidip onları evinden alıp evlerine bırakmış. Ben bunları mahkemeye sunmuştum. İkisinin birlikte fotoğrafı vardı onu.. Eğer bundan bişey çıkmazsa ben de kardeşim dediğim insanla giderim.. Eşim ne rahat kasmıyo hiç ama işte ben korkuyorum. Haziranda gitmeyi düşünüyoruz 3 hafta sonra davamız.. her şey anlaşılcak..

Hakliyken haksiz olursunuz. Riske atmayin kendinizi.

Eşiniz bunu nasıl görebilir/öğrenebilir peki? Sizi izletiyor mu? Sosyal medyaya fotoğraf falan koymaz, çevrenize yaymazsanız nereye kimle gittiğinizi nasıl bilebilir?

Eşiniz bunu nasıl görebilir/öğrenebilir peki? Sizi izletiyor mu? Sosyal medyaya fotoğraf falan koymaz, çevrenize yaymazsanız nereye kimle gittiğinizi nasıl bilebilir?

Tek öğrenebileceği yer sosyal medya. Ben koymam arkadaşımda kendi fotoğrafını atar belki.. Onun dışında bilemez.

O zaman sorun olacağını sanmıyorum. Ben olsam giderdim.

Haklısın aslında. Her şeyi sosyal medyaya atmak şart mı sanki.. Zaten artık kullanmıyorum doğru dürüst. Arkadaşım kendi fotosunu atar sadece.. İkimizin fotosu olmadıkça ne yapabilir?
Gitmek istiyorum çünkü aylardır bunaldım. Gidiyim ben ya

Evime giren çıkan adamla beni aldatıyormuş davayı açtığı gibi de gizleme gereği bile duymadan açık seçik gezip dolaşmaya başladılar, hep şüpheleniyordum zaten vs vs diyebilir.

Gitme bence de. Bitsin dava kutlamaya gidersiniz arkadaşınla

Bu da doğru. Ama işte dava daha başlamadı bile 9 ay oldu açılalı ilk duruşma nisanda kim bilir ne zaman bitecek. Çok zor zamanlar geçirdim hala da canım sıkkın. İş buldum dedim onda da ayda 7-8 gün çalışıyorum. Biraz gezmek, eğlenmek istiyorum. Ki ona bile iki ay var daha..
Tek öğrenebileceği yer sosyal medya. Onda da paylaşım yapmıcam. Onun dışında bilemez aslında?

Gereksiz kişiyle yapılan zamansız bir geziden bahsediyorsunuz bana göre.Şuan pek uygun düşmez.
Ayrıca eşinin de arkadaşıysa neden eşinle görüşmüyor.

Gereksiz kişiyle yapılan zamansız bir geziden bahsediyorsunuz bana göre.Şuan pek uygun düşmez.
Ayrıca eşinin de arkadaşıysa neden eşinle görüşmüyor.

Arada bi yazışıyor ama benimle daha yakın, kafa dengiyiz. Aynı şehirde değiliz eşim de dahil. Birbirinden uzak a b c şehirlerindeniz. :)

Doğrudur tabi ama zamansız.Sevgilin olmayan biri için davayı riske atmaya değmez.

Ama tek öğrenebileceği yer sosyal medya onun dışında bilemez. Belki böyle yaparım. Yinede bu konuyu avukatımla bi konuşayım..
İspat şart çünkü.. Ortada sevgili yok bir şey yok. İftirayı da pek takmaz heralde mahkeme kanıt olmadan..

herşeyi aleyhine çevireceksin ama. daha doğrusu eşinin ekmeğine yağ süreceksin. eşin bunu öyle ya da böyle öğrenecek. yapma derim. bişey kalmamaış zaten mahkemeye az sık dişini

herşeyi aleyhine çevireceksin ama. daha doğrusu eşinin ekmeğine yağ süreceksin. eşin bunu öyle ya da böyle öğrenecek. yapma derim. bişey kalmamaış zaten mahkemeye az sık dişini

Dava çekişmeli. Nisanda ki ilk celse. Biz haziranda gitmeyi düşünüyoruz.
Yani bi kaç yıl sürecek bi dava..

riske girmeyin.
haksızlığı ispat etseniz bile dava sürecinizin uzamasına sebep olur.

Dava bitene kadar dikkat et gitme ağrısız başını agrıtma öğrenirse kullanabilir bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…