- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
neden reddedilecek ki
boşanma davasında Goz önüne alınacak hususlar davanın açıldığı tarihe kadar olan olaylardir
Yani bu birkaç yıl boyunca eşinin senin aleyhine mahkemeye sunabileği her türlü davranıştan uzak kalmak anlamına mı geliyor? Dava devam ettiği müddetçe sevgilin olamayacak mı? Ya da en basitinden hoşlandığın biriyle yemeğe veya bir arkadaşınla dışarı çıkamayacak mısın?
Hayat böyle yaşanmaz ki
Hakimin davayı reddetme hakkı yok mu???
Hakliyken haksiz olursunuz. Riske atmayin kendinizi.Kızlar boşanma aşamasındayım..
İlk davam Nisanda. Çekişmeli olacak..
Benim sormak istediğim bi arkadaşımla İstanbula gitmek istiyoruz iki günlüğüne.. 8 yıllık arkadaşım kendisi, erkek..
Boşanma olayları falan kötü zamanlar geçiriyorum, iki günlük gezi bana iyi gelicek, pek arkadaşımda yok. Tek ve iyi arkadaşım diyebilirim.
Kendisi kesinlikle arkadaşım bu arada. Yalan yok :)
Eşim bunu öğrense mahkemeye sunsa kötü mü olur benim için? Yani onlar sevgili işte geziyolar gibi..
Korkuyorum açıkçası haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorum.. Bi yardım edin..
Edit: Bu arada bu kişi eşiminde arkadaşı. Daha önce bizde gelip kaldı. Eşim tanıyor yani onu. Eşimle netten tanışmıştım bu kişiyi de ordan tanıyoruz.
Eşiniz bunu nasıl görebilir/öğrenebilir peki? Sizi izletiyor mu? Sosyal medyaya fotoğraf falan koymaz, çevrenize yaymazsanız nereye kimle gittiğinizi nasıl bilebilir?
Tek öğrenebileceği yer sosyal medya. Ben koymam arkadaşımda kendi fotoğrafını atar belki.. Onun dışında bilemez.
O zaman sorun olacağını sanmıyorum. Ben olsam giderdim.
Evime giren çıkan adamla beni aldatıyormuş davayı açtığı gibi de gizleme gereği bile duymadan açık seçik gezip dolaşmaya başladılar, hep şüpheleniyordum zaten vs vs diyebilir.
Gitme bence de. Bitsin dava kutlamaya gidersiniz arkadaşınla
Gereksiz kişiyle yapılan zamansız bir geziden bahsediyorsunuz bana göre.Şuan pek uygun düşmez.
Ayrıca eşinin de arkadaşıysa neden eşinle görüşmüyor.
Doğrudur tabi ama zamansız.Sevgilin olmayan biri için davayı riske atmaya değmez.Arada bi yazışıyor ama benimle daha yakın, kafa dengiyiz. Aynı şehirde değiliz eşim de dahil. Birbirinden uzak a b c şehirlerindeniz. :)
Doğrudur tabi ama zamansız.Sevgilin olmayan biri için davayı riske atmaya değmez.
herşeyi aleyhine çevireceksin ama. daha doğrusu eşinin ekmeğine yağ süreceksin. eşin bunu öyle ya da böyle öğrenecek. yapma derim. bişey kalmamaış zaten mahkemeye az sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?