- 13 Ağustos 2022
- 8.821
- 4.471
- 103
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
- #21
EvetŞuan kağıt üzerinde evli misiniz, anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetŞuan kağıt üzerinde evli misiniz, anlamadım
Hayir beni takip etmek için yapıyor.Gay mi ki![]()
Gay olsa kaslı erkeklere yazar.Kadinlara neden yazsın.Hayir beni takip etmek için yapıyor.
Artık salsan mı şu adamıKendisini kadın gibi tanıtıp herkese güzelim diye cevaplar veriyor.Kadinlara asilmiyor yanlis anlaşılmasin.Guzelim ne alaka ya 2 sene içerisinde bana 4 kez anca güzelim demiştir.Kendi fikirlerini söylemiş.Kadin gibi kocasından dert yanar gibi.Ben bu adamı ne yapayım şimdi.
Nasıl fark ettiniz ki? Bence siz takıntılısınız. Eminim olumsuz şeyler yaşamışsınızdır ama böyle üstünden gelemezsiniz ki. Salın artık, ne yaparsa yapsın. İnş karşınıza istediğiniz biri çıkar ve sağlıklı bir evlilik yaparsınızKendisini kadın gibi tanıtıp herkese güzelim diye cevaplar veriyor.Kadinlara asilmiyor yanlis anlaşılmasin.Guzelim ne alaka ya 2 sene içerisinde bana 4 kez anca güzelim demiştir.Kendi fikirlerini söylemiş.Kadin gibi kocasından dert yanar gibi.Ben bu adamı ne yapayım şimdi.
Bana kafanda kuruyormuşsun gibi geliyor. Halini iyi görmüyorum açıkçası başkanlarının konularına bile girip bu adamı anlatıyorsun.Hayir beni takip etmek için yapıyor.
Kendisi beni takibe almış.Suphelendim ilk başta konduramadim.Uslubundan fikirlerine kadar aynı.Artık salsan mı şu adamıher gün 1 yeni konusu hakkında ilginç bir şekilde bilgilendiriyoruz
![]()
Fikirlerinden.KonusmasindanNasıl fark ettiniz ki? Bence siz takıntılısınız. Eminim olumsuz şeyler yaşamışsınızdır ama böyle üstünden gelemezsiniz ki. Salın artık, ne yaparsa yapsın. İnş karşınıza istediğiniz biri çıkar ve sağlıklı bir evlilik yaparsınız
Yahuu sizi neden takip etsin forum forum bu adam ? Boşanmak için gün sayıyor eş olmadığı insandan.. Aklınızı başınıza toplayın artık.Kendisi beni takibe almış.Suphelendim ilk başta konduramadim.Uslubundan fikirlerine kadar aynı.
Nerde yapıyor bunu?Kendisini kadın gibi tanıtıp herkese güzelim diye cevaplar veriyor.Kadinlara asilmiyor yanlis anlaşılmasin.Guzelim ne alaka ya 2 sene içerisinde bana 4 kez anca güzelim demiştir.Kendi fikirlerini söylemiş.Kadin gibi kocasından dert yanar gibi.Ben bu adamı ne yapayım şimdi.
Bir yerde gördüm.Nerde yapıyor bunu?
Nerde tam anlatır mısınız?Bir yerde gördüm.
Ne yazmistiBir yerde gördüm.
Bence siz fazlaca takıyorsunuz bosanma sürecinde olduğunuz adama.Yaptığı aldatma değil ki.Davranisini benim gözüme sokmaya çalışıyor.Aklinca o kurnaz ben salagim.
Bu bahsettikleriniz burdaki topik başlıkları..Bebek çocuk yetiştirme evlilik ilişkileri gibi şeyler saç bakımı yorumlar yazmış.İste benim eşim şöyle davransa çöpe atarım eşim su yemeği sevmez halbuki kendisi sevmez o yemeği.Biz eşimle soyleyiz böyleyiz.Esim diye yazdığı aslında kendisi
Ahahah 2.Gökhan abi vakası mı kız?Bebek çocuk yetiştirme evlilik ilişkileri gibi şeyler saç bakımı yorumlar yazmış.İste benim eşim şöyle davransa çöpe atarım eşim su yemeği sevmez halbuki kendisi sevmez o yemeği.Biz eşimle soyleyiz böyleyiz.Esim diye yazdığı aslında kendisi
O kimAhahah 2.Gökhan abi vakası mı kız?
O kişiyi karıştırmayın.Ben anladım, akşam açtığın konuya güzelim diye cevap veren kişiden bahsediyorsun. Kocan olduğunu nasıl anladın ki? Sizin aranızda karı koca ilişkisi yok, siz evlilik birliğini hiç kuramadınız okuduğum kadarıyla, üzgünüm ama o kişinin kocan olduğunu sanmam.