- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
Bende sana çok benziyorum. Bende güçlü duruyorum ama güçlüyüm de, kendi kendimi çok güzel gaza getiririm:) işyerindeki arkadaşlarım halime inanamıyorlar, her şeyden önce bebeğim var, ilk hafta mutsuzken her yerime ağrı saplanıyordu ve dedimki kendi kendime senin üzülme lüksün yok, annesin sen.
Seninki de elde edince hevesi kaçanlardanmış demekki canım.
Bizde de aksine benimki beni elde edebilmek için kendimi paraladı. İşyerinde bundan kaçabilmek için kapılar kilitlerdim, benim çıkışımı yakalayabilmek için iş çıkışı bina dışında beklermiş de ben arabayla çıktığım için göremezmiş. 2 aylıkken evlenme teklifi etti, 7 aylıkken evlendik, erteletmedi bile bekleyemem ben diye. Sonra da balayında kavga etti 2 gün küs kaldı benimle. Evde ilk kahvaltımızda kavga etti tv yüzünden. Elde ettiği an bittim yani adamda.
Onun aç gözlüğü yüzünden bugün bi bebek babasız büyüyecek ya nefret ediyorum ondan
Biz cok zor zamanlar yasadik esimle.. evlenmememiz icin resmen herkes yirtindi... Imkansiz derken bi anda evlendik.... Oyle bi zaman olduki ben esimi gercekten sevmedigimi sandim yalvardi duymadim tehditle yaninda durup yuzune bakmadim sevgiliydik ama mecburiyetten tek kelime etmedim sadece yanindaydim.. Sonra bittik... Bidaha hic gorusmemek uzere onunda benimde alakasiz yerlere tayinimiz cikti... ama birbirimizi yine bulup evlendik... Ilk defa 16-17 yasinda gorup kim oldugunu bilmedigim yillar sonra sacma sapan nedenle karsima cikan kaderimdi ben buna inaniyorum... benim o gece pijama tarzi tulumumla oraya gitmem onunla tekrar karsilasmam kaderimde vardi...
Kızlar çekişmeli de süreç nasıl işliyor? Biz dilekçeyi berdik dava açtık ama daha o taraftan ses yok.
Birde size atılan iftiralar neler. Avukatım erkekler boşanma aşamasında çok çirkinleşiyorlar dedi. Ne sallıyolar ve siz nasıl çürütüyorsunuz?
aldattığımi one sürdü her türlü yapmadığımi ispatlarim benden yana sıkıntı yok. ama cirkinlestikleri kesin
Ya bide koylı olmak suc degil tabide benim babam da askeri personel yani koylu fln degil amac bosanmak olunca ne diyecegini sasiriyorlar... az once geldi istedigim belgeleri birakti gitti.. Sanki hicbise olmamis gibi nbr diyo bide...
Öle şeyler yaparsa iftira davası da açmaktan imtina etmezdim. Bir kadının namusunu ağzına almak ne kolay bazı erkekciklere.
Allah yardımcınız olsunBiraz önce davayı açtım, ağlaya ağlaya imzaladım dilekçeyi..
Biraz önce davayı açtım, ağlaya ağlaya imzaladım dilekçeyi..
Biraz önce davayı açtım, ağlaya ağlaya imzaladım dilekçeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?