Boşanma aşamasındayım yardım edin

Biz cok zor zamanlar yasadik esimle.. evlenmememiz icin resmen herkes yirtindi... Imkansiz derken bi anda evlendik.... Oyle bi zaman olduki ben esimi gercekten sevmedigimi sandim yalvardi duymadim tehditle yaninda durup yuzune bakmadim sevgiliydik ama mecburiyetten tek kelime etmedim sadece yanindaydim.. Sonra bittik... Bidaha hic gorusmemek uzere onunda benimde alakasiz yerlere tayinimiz cikti... ama birbirimizi yine bulup evlendik... Ilk defa 16-17 yasinda gorup kim oldugunu bilmedigim yillar sonra sacma sapan nedenle karsima cikan kaderimdi ben buna inaniyorum... benim o gece pijama tarzi tulumumla oraya gitmem onunla tekrar karsilasmam kaderimde vardi...

İnsan inanamıyor gerçekten. Ne büyük zannettiğin aşkı yaşıyorsun ve bir şekilde sona gelince inanmak zor oluyor. Çok özlüyorum eski günlerimizi, özellikle evlenmeden önceki. O günlere dön ve asla evlenme deseler dönerim. O kadar mutluyduk.

Severek ayrılmak çok zor. Bende seviyormuyum emin değilim. Kızgınlığım her şeyin ötesinde, hissetmiyorum sevip sevmediğimi. Senin yine şansın var tekrar sevmek ve sevilmek için. Benim bir oğlum var artık, o önceliğimken aşk meşk gözüm görür mü bilemiyorum..

aldattığımi one sürdü her türlü yapmadığımi ispatlarim benden yana sıkıntı yok. ama cirkinlestikleri kesin

aldattığımi one sürdü her türlü yapmadığımi ispatlarim benden yana sıkıntı yok. ama cirkinlestikleri kesin

Öle şeyler yaparsa iftira davası da açmaktan imtina etmezdim. Bir kadının namusunu ağzına almak ne kolay bazı erkekciklere.

Ya bide koylı olmak suc degil tabide benim babam da askeri personel yani koylu fln degil amac bosanmak olunca ne diyecegini sasiriyorlar... az once geldi istedigim belgeleri birakti gitti.. Sanki hicbise olmamis gibi nbr diyo bide...

Kuzum kocan bişeyleri kompleks yapmış da ondan aşağılıyor aileni. Sen de buna hirs mi yaptın? Boşver allasen. Bir erkek birilerini ısrarla aşağılama çabasına girdiyse az da olsa bi kıskançlık bi kompleks durumu vardır. Aileni savunmaya çalışıp malzeme verme. O dedi diye oyle olmuyorlar ki "koylu" lafi nedir ya? Görgüsüz, kültürsüz , bilgisiz dese anlayacağım da. Ki bunlar bile görecelidir. Görgüsüsün biri kalkıp dört dörtlük bir adama "gorgusuz" teşhisinde bulunabilir mesela. Bunu anlatamazsın ...

Hanımlar merhaba,
Neredeyse tam 1 yıl önce yazmışım buraya, boşanmak üzereyiz canım çok yanıyor yardım edin diye.

O mesajımdan sonra çok fazla destek mesajı aldım bu forumda, nasıl teşekkür etsem az, iyi ki varsınız hepiniz.

Çok zor bir süreçti, ama 1 yıl sonra aynı süreçten geçen, kendini çaresiz hisseden herkese söylemek istediğim bir şey var: Her şey geçiyor, her şeyi toparlıyorsunuz, canınız da yanmıyor artık, eski kocanızı da özlemiyorsunuz bir daha artık.

Tünelin ucundaki ışığı görmeme yardımcı oldunuz, ben de benzer süreçlerden geçen herkese moral ve destek vermeye hazırım, mesaj kutusuna ya da bu postun altına yazın lütfen.

Son söylemek istediğim, inanın şimdi çok daha mutluyum, keşke daha önce adım atsaymışım diyorum.

Herkese kocaman sevgiler.

Ortada hiçbir sebep yokken ayrılması değişik ya başka biri vardır yada sıkılmıştır. Sıkıldıkysa geri dönecektir bence biraz ayrı kalınca pişman olur

Tüm mesajları okudum ve mutlu olmanıza çok sevindim yaş konusuna takılmanıza çok üzülmüştüm okurken ama mutlu son olmuş... inanın çok daha güzel günler göreceksiniz, yeniden sevecek sevileceksiniz. Allah yolunuzu daima açık etsin, sevgiler

Mutlu olmanıza çok sevindim :)) ben de ayrıldım huzuru buldum , siz hala ayni yerde mi çalışıyorsunuz , ayrıca başkasını bulmamış degil mi , mizacimiz ayni degil diye terk eden adamdan her șey beklenir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…