yorumunuza bayıldım. gerçekten mükemmel tespitler.Bu devirde ne yaş var artık ne erken geç. Devir zamanı değerlendirme, her anı anlamlı kılarak kendini mutlu ederek manevi tatmin devri. Cunku Artık hayatında hiçbir kriz yaşamamış insanlar bile depresyonda, sıkıntı bunalım çok yaygın. Yaşadıklarını omuzlarına yük yapıp aylarca yıllarca taşıma, at onları senin değiller artık geçmişte oldu geçti bitti. Artık yeni bir hayat var. Ki 31 yaş asla geç değil. Tam tersi, hayattan en çok zevk alınacak en bilinçli yaşlar çünkü hem tecrübeli hem çok gençsin.
yanlış anlamayın kültürel fark meselesine çok güldüm.Aynen oyle kendileri kasiniyor benimkinin tek lafi bitirdi asla da donmem yolumdan diger herseyi affederdim ama aileme surekli köylu dedi durdu... Bosanma dilekcesinde de kulturel fark yazmis.. Ben gostercem ona kulturel farki benim ailem koylude olsa bi subay bi memur yetistirdi onun ailesi gibi yan gelip yatip dogurup sokaga atmadilar... Sorucam herseyin hesabini.. Benim 5ayda hayatimi mahvetti.
yanlış anlamayın kültürel fark meselesine çok güldüm.
ne gerizekalılar var ya kültürel farkı evlenince mi anlamış. kurtulduğunuza sevinin de kadınların işi çok zor. piyasada böyle manyaklar çok . Allah çattırmasın.
Kızlar çekişmeli de süreç nasıl işliyor? Biz dilekçeyi berdik dava açtık ama daha o taraftan ses yok.
Birde size atılan iftiralar neler. Avukatım erkekler boşanma aşamasında çok çirkinleşiyorlar dedi. Ne sallıyolar ve siz nasıl çürütüyorsunuz?
Kızlar çekişmeli de süreç nasıl işliyor? Biz dilekçeyi berdik dava açtık ama daha o taraftan ses yok.
Birde size atılan iftiralar neler. Avukatım erkekler boşanma aşamasında çok çirkinleşiyorlar dedi. Ne sallıyolar ve siz nasıl çürütüyorsunuz?
Bekleyip gorceksiniz genelde uzun suruyormus 4 yil sureni bile duydum malesef... Sizde elinizi guclu tutun... Mesela esim bi avukatla gorusmus o gun konustugumuzda gayet sakindi ses kaydi yapti sanirim ama ben aptalmiyim o avukat akil verince basladi ses kaydina ben gunler oncesinden basladim.. Bide esinizin google hesabinin sifresi varsa girin ordan eski bilgileri komple kendinize yedekleyin... benim bide ozel bi bilgi var elimde birden fazla kisiyi yakicak cinsten... esimin en ufak iftirasinda yakarim hepsini...
Çok teşekkür ederim mesajınız için. İçinde bulunduğum bu yalnızlık hissi ve özlemden nasıl kurtulabilirim bir tavsiyesi olan var mı?
Hatta aldatildiginizi dusunuyorsaniz google haritadan konum gecmisini de anlatirim nasil bacaginiza
Ben dava sonrası hiç konuşmadım, davayı öğrenip aradı bi kere görüşmek anlaşmak istedi, görüşmedim. Cevap dilekçesinde ne yazacak hiç bilmiyorum, o yüzden merakla bekliyorum.
Ses kaydı nasıl alıyorsunuz? Benimde öyle bi planım var buluşma ayarlayıp? Telefonuma indirdim bir program ama kaç saat kayıt yapar ki o?
Bizde de suç var, hamile eşi terk suçu var, ben de anlaşmaZsa onu kullanacağım bakalım.
Voice recorder programi var bordo bisey adam sekli var uzerinde onunla ses kaydi yaparken ekranda fln belli olmuyor... Normal tus kilidi yapin cok net kayit yapiyor... Bide telefon hafizasina gore saatlerce kayit yapabilirsiniz... Uzuldum durumunuza bebekte varmis
Yok bizde ana kuzuluğu, ota püsürüğe küsme, sürekli huzursuzluk çıkarma, tüm zamanı annesiyle geçirme, son olarak da hamileliğimde ev işi baskısı vardı.
Apple değil galiba, bulamadım
Bu erkek annelerini Allaha havale ediyorum... Benimde evliligik asil bitis nedeni esimin annesi hakkimi asla helal etmiyorum ne bu dunya ne obur dunyada iki yakasi bi araya gelmesin... Cekebilecegi ne kadar aci varsa once bu dunyada sonra onur dunyada ceksin her ah ettiginde aklina ben gelim...
Ağzın bal yesin, aynen katılıyorum. Doğmamış evladımın vebali her ikisinin de yakasını bırakmasın. Benim evladıma hasret kalsınlar, her evlada hasret kalsınlar, haketmiyor pislikler hiç bir masum meleği. Kabusları olsun oğlum onların, vicdanları kanaya kanaya kan kussunlar. Ohh rahatladım :)
Bebisinizi dusunun siz bosverin onlari ben olsam o kv oglumu asla gostermezdim...
Bende göstermeyeceğim tabiki, zaten göreceğini de zannetmiyorum. 3 ay oldu bi kere aramadılar. Ama oğluna acındırmak için kendini, bi kere gelir kapımdan kovulur diye tahmin ediyorum. Sonrada yıllarca oğluna ‘oğlum senin için kapılardan kovuldum’ diye ağlanarak biraz daha aptal oğlunu kendine bağlar.
Birde mahkeme sürecinde olduğumuz için aleyhime kullanabilirler, oğlumu göstermedi anneme işte bu böyle geçimsiz falan diye. Bakalım napacağım bilmiyorum, avukatım göstermek zorunda değilsin diyor ama olay çıkmasını da istemiyor. Dua edin bebek olmadan bitmiş sizinde. Bebeğimin olmasından çok mutluyum tabiki allah eksikliğini göstermesin ama o aptalın geni olduğu için üzülüyorum.
Guclu olmak zorundasiniz ve o sizinde geninizi tasiyor inanin ben 2 aydir guclu olucam diye is yerimde normalden daha mutluyum ama tek kalinca bitiyorum icim eriyor bitiyorum... Ben yilarimi oni bekleyerek harcadim kisacasi bir omru bitirdim.. Onun ugruna insanlara yapmadigim kalmadi sirf onunla evlenebilmek icin... 2 ayda 7 kilo verdim suan 50 kilo bile degilim... Bu ask mi saplatimi hastalikmi neyse tukettu beni... Ben hala guc savasindayim buda benim hastaligim iste... Bu kadar asikken bosanicam bende cok isterdik ondan bi kizim olmasini ama kismet degilmis...
Hayır neden geç olsun ki, çok zor bir süreç olsada en hızlı bir şekilde boşanın ve hayatınıza devam edin:)Başkası olmadığına neredeyse eminim diyebilirim.
31 yaş her şeye tekrar başlamak için çok mu grç?
amin inşallah :)) tez zamandaBu erkek annelerini Allaha havale ediyorum... Benimde evliligik asil bitis nedeni esimin annesi hakkimi asla helal etmiyorum ne bu dunya ne obur dunyada iki yakasi bi araya gelmesin... Cekebilecegi ne kadar aci varsa once bu dunyada sonra onur dunyada ceksin her ah ettiginde aklina ben gelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?