Bu kadar saçma bir adamdan iyi ki çocuğun yok.Ve bence bu adama emek falan harcama. Ver ipini eline defolsun gitsin.Karşsında çocuk mu varmış dengesize bak sen.31 yaş geç falan değil.Sırf bunu kafanda kurup o adama kendini muhtaç hissetme.Çok istiyorsan 2-3 seneye zaten tekrar evlenirsin.Nedir bu ya manyağa bak sinir oldum.Bu tarz bir adam düzelmez.Çocuğun olsa ona da yazık olur.Hiç pas verme aklı başına geliyorsa gelsin.Mızık mızık edersen bil ki daha çok kaçmak isteyecektir.Dik dur ve iyi o zaman hadid bana eyvallah de bırak gitsin.Önüne de koy anlaşmalı boşanma dilekçesini ve şartlarını.
Aynen bizde anlaşmalı boşanacaktıkBide benimkiyle biz once anlasali acicaktik bi baktim dilekceye beyfendi esyalari da alip anasiyla mis gibi yasicak.. bende actim karsi davayi zorla elimden aldiklari bileziklerim ve setim... Arabasina evlendigimizden beri odenen toplam kredinin yarisi ve 35000 manevi alana kadarda bosanmicam.. Aylardir somuruyor beni onum yuzuden tayin oldum 2000 tl azaldi maasim onlarin hesabini vermezse uzarda uzar umrumda da degil yuzunu gormiyimde baska bisey istemiyorum...
Bunalım takılma lütfen 31 yaşındaymışsın hayatının baharı diyebilirim ben dw 30 yaşındayım.Çok teşekkür ederim mesajınız için. İçinde bulunduğum bu yalnızlık hissi ve özlemden nasıl kurtulabilirim bir tavsiyesi olan var mı?
Çok teşekkür ederim mesajınız için. İçinde bulunduğum bu yalnızlık hissi ve özlemden nasıl kurtulabilirim bir tavsiyesi olan var mı?
Aynen bizde anlaşmalı boşanacaktık
Adam Almadığım şeyleri aldım diye imza qttırmaya kalkışınca döndüm çok şükür ve şuan Çekişmeli
Üstüne düğünde takılanların hepsini aldı
Ama artık bende çığırımdan çıktımı
Uzayacaksa uzasın o istedi
Hiç görüşmedik birkaç aydır
Görüşmeyelimde
Derdi neyse mahkemede anlatır
Bunalım takılma lütfen 31 yaşındaymışsın hayatının baharı diyebilirim ben dw 30 yaşındayım.
her şeye yeniden başla acını yaşa içine atma bastırma
ilerde farklı yansır yoksa sana.ama her fırsatta yalnızlığa itme kendini.çık gez dolaş arkadaşlarınla vakit geçir alışveriş yap. Hemen başkası olur mu sever miyim diye düşünme önce kendini düşün ben ruhen nasıl iyi olurum diye.
Devamı zaten gelecektir Rabbim hayırlısını versin anne olmayı nasip etsin...
Allah yardımcınız olsunBiz bugun karsilasicaz mecburen ama gormek istemiyorum is icin belge lazim insallah kendisi getirmez biriyle yollar. Asla acima ben 31 yasindayim bidaha nezaman evlenicem cocugum olcak hayallerimizi caldilar bedelini odesinler...
Allah yardımcınız olsun
Ben ona en başta bu kadar yaptıklarını rağmen hiçbirşey istemiyorum dedim anlaşıp bitirelim
Ama kendisi her dilekçede iftira çirkinleşmee olunca banada artık çekişmeliden başka yol kalmadı
Dediğim gibi o istedi o bu seviyeye getirdi
Kendi uğraşsın
Benimde öyle inanınAynen oyle kendileri kasiniyor benimkinin tek lafi bitirdi asla da donmem yolumdan diger herseyi affederdim ama aileme surekli köylu dedi durdu... Bosanma dilekcesinde de kulturel fark yazmis.. Ben gostercem ona kulturel farki benim ailem koylude olsa bi subay bi memur yetistirdi onun ailesi gibi yan gelip yatip dogurup sokaga atmadilar... Sorucam herseyin hesabini.. Benim 5ayda hayatimi mahvetti.
Benimde öyle inanın
Ne kültürel farkmış ya
Sizin dilekçe bittimi
Bende dönmem artık
Alıştım iyi olmaya çalışıyorum
Tek istediğim Onun hayatımdan gitmesi ve benim yoluma bakmam
ne kadar benziyo durum benim yaşadıklarıma sürekli bitti diyen bi eş bazı zamanların çok güzel olması ama ben 1 buçuk yıl dayanabildim sen iyi dayanmışşsın. ne kadar ilginç ya bu bi tür hastalık mı acaba iyiyken iyi en ufak tartışmada küslük trip bitirme isteğiBen boşanmak hiç istemiyorum, ama 4 yıllık evliliğimiz boyunca eşim hep böyle sebeplerden dolayı boşanmayı getirdi önümd. Bu seferki kim bilir kaçıncı oldu. Ama bu krizli dönemlerin arasındaki süreker çok iyiydi çok mutluyduk. Ama her birkaç ayda bir bu travmayı yaşamak ağır geliyor artık. Ve eşim bu sefer kesin karaarlıyım diyor, o böyle demese son bir kez düşünür müyüm düzeltmeyi, muhtemelen düşünürüm. Ama o artık geri dönüşü yok diyor.
severek mi evlendiniz başlarda nasıldı sizi seviyomuydune kadar benziyo durum benim yaşadıklarıma sürekli bitti diyen bi eş bazı zamanların çok güzel olması ama ben 1 buçuk yıl dayanabildim sen iyi dayanmışşsın. ne kadar ilginç ya bu bi tür hastalık mı acaba iyiyken iyi en ufak tartışmada küslük trip bitirme isteği
Inşallah Tüm haklarımızı alır ve yolunıza devam edersiniz
Size dua edicem
Bizimkide bir dilekçe yazıyor sorma hayat hikayesi
Bu bunu dedi o bunu dedi
Inankiböyle
Tek delil yok belge yok sallıyorda sallıyor
Duyma zaten ben çok acıdım en baştaBende saglam deliller var ve ilk dilekcede daha yarisini kullandik gerisini ortaya salarsam esim mesleginden olur... Ve canimi sikarsa bunu yaparken asla en ufak bi vicdan azabi duymam...
severek mi evlendiniz başlarda nasıldı sizi seviyomuydu
demekki bu huyun sevgisizlikle ilgisi yok adamlar evliliğe uygun değil en ufak sıkıntıya gelemiyolarÇok severek evlendik, ama daha evliliğin ilk zamanlarında en ufak tartışmalarda boşanma talebiyle gelmeye başladı
Öyle yaptım zaten, bu hafta evden ayrılıyor.
Benim sorum bundan sonrası ve kendim için, lütfen buna yönelik tecrübesi olanlar yazabilir mi
canim anlatayim oncelikle tayin aliyorsun yada ozel sektor se isten ayrılıyorsun.
bambaşka bir il yada farklı bir semte gidip maddi olarak zorlansan da yeni bir ev be hayat kuruyorsun. ben yaptım oldu. cok-da güzel oldu
Kizlar siz neden kaciyosunuz onlar gitsin benim gitmeye niyetim yok zaten daha oncede burda yasamistim bide memleketimle ayni ildeyim illa biri gidicekse burali olmayan esim o gidicek ben asla biyere gitmiyorum.. :) suan yasadigim yeri birakip gitmek tamamiyle enayilik olur zaten batida baska bir sahil kasabasindaydim esimle evlenince buraya geldim simdi bosanip doguya gidemem oyle olcak olsa bastan kpss alan 7.si olup batida kalmazdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?