Boşanma aşamasındayım

Beni dövdüğüne ve bebeği aldırtmak istediğine dair belgelerimi savcılığa verdim.şimdi arayıp yalvarıyorlar.şikayetini geri Çek.Barışmak istiyorum tabi menfaati için yapıyor.Silahınıda aldırdım elinden

Çok kararlıyım onu affetsem kendime ihanet ederim.Böyle bir adam bebeği hak etmiyor evet ama canım çok yanıyor.Sürekli düşünüyorum yaşadıklarımı kendime gelemiyorum
psikopatin teki bunun meslekle ilgisi yok cnm kendin için en doğru kararı almışsın bugün bu kötülüğü yapan yarın daha neler yapardı sana 21 yaşındasın hayatını böyle hasta ruhlu biri ile harcama asla da şikayetini çekme

Şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum bazen zorlanıyorum ama bu yaşadıklarım beni güçlü kılıyor

Çok iyi yapmışsın, çeksin cezasını

Takdir ettim, sonuna kadar git ve asla vazgeçme.

Rabbim en kısa zamanda yaşadıklarını sağlıklı bir şekilde atlatabilmeni, hayırlısıyla yeni bir hayata başlayabilmeni nasip etsin.

Bebeğin için çok üzgünüm. Allah cennette kavuştursun.

Helal olsun sana

Sen birçok kadına örneksin bu durumda..kendinle gurur duy..

Hakkınızda hayırlısı olsun Aileniz de arkanızdaysa ayrılın.

Sakat olacağını nerden biliyormutek bildiğim merhamet yoksunu bir insandı
Sakat olacağını nerden biliyormuş?
Umarım yaşadığım her şeyi atlatabilirim teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Çok kararlıyım onu affetsem kendime ihanet ederim.Böyle bir adam bebeği hak etmiyor evet ama canım çok yanıyor.Sürekli düşünüyorum yaşadıklarımı kendime gelemiyorum
Bakin ne güzel söylediniz,onu affetmek kendinize ihanet..Ben de boşanma aşamasındayım,öncesinde iki yıldir ayrı yaşıyorduk fakat birkaç kez barıştık fakat o eve tekrar adım attığım anda aynı dediğiniz gibi,kendime ihanet etmişim gibi hissediyordum.Bu hissimi ona mesaj ile de yazdım,peki o ne yaptı ? Davada bu mesajımı dosyaya koydu,sanki o harika bir eş de ben bilerek dagitiyormusum gibi bu mesajı delil gösterdi.
Sizin için en iyisi olsun

Reactions: Cac
Allah kahretsin böyle adamları

Daha çok gençsiniz evet bebeğinizi aldırması çok kötü fakat doğduğu zaman daha kötü olacaktı bence o adamla sürekli görüşmek zorunda kalacaktınız. Burada size niye üzülüyorsun diyenler falan olmuş tabi ki üzülecek severek evlendiği bir insanın böyle adi bir insan çıkması herkesi yaralar üzüntünüzde sonuna kadar haklısınız zor bir dönem kendinize çok dikkat edin ve kurtulduğunuz için sevinin her şey gönlünüzce olur umarım bundan sonra :)

Erkekler, her zaman doğru kadına yanlış yapar maalesef bizim tek yanlışımız karşımızdaki insanları kendimiz gibi görmek.İnşallah bu sürece yakın zamanda atlatırız biz asla pes etmeyelim.Belki çok güzel yarınlarımız olacak ve iyiki bu evlilik bitti diyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…