Boşanma aşamasındayım

Kadına şiddet dolayısı ile silahını el konuluyor. Sizi rahatsız etmeye devam ederse uzaklaştırma kararındasın ve cimer aracılığı ile şikayet ederek durumu bildirin. O zaman açığa da alınır ve görev yeri değiştirilir yani başka lehte ataması yapılır. Bu almış olduğu ceza emniyet genel müdürlüğüne bildirildiği için atama dönemleri ve terfi dönemlerinde göz önüne alınır ve onun yönünden iyi sonuçlanmaz. Hiç korkmayın. İçişleri bakanlığı bu tür konulara asla tolerans göstermez.

Mesleğinden olmasını istemiyorum onlar kadar vicdansız olamıyorum ama bi yanım hak etti diyor bilmiyorum napıcağımı
Bırakın mesleğinden de olsun hiç vicdan yapmayın doğmamış yavrusuna merhamet etmeyene merhamet edilmez o adam sizin en ufak güzel duygularınızı bile haketmiyor sakın geri adım atmayın böyleleri iflah olmaz 32 yaşına gelmiş adam olamamış siz mi uğraşacaksınız basın tekmeyi gitsin hayatınıza bakın

Bu insan müsveddesine söyleyecek bi araba lafım var ama şunu aadamdan sayarlar da bbanlanırım

18 yaş için evlilik iki yıllık zorlukla geçen hayat bu adama bir de çocuk vermek ah canım neden peki? Bu adam dan çocuğun olmadığı iyi olmuş kürtaj sonrası trvmay normal ama polislerden ben genelde korkarım yüzde sinden fazlası psikopat oluyor ya seni çekip vursa ya doğup çocuğuna birşey yapsa idi. Yaşın genç iki yıllık bir zaman dilimi emin ol geçecek emin ol bitecek şükür edeceksin

3 yaşında oğlum bile küfür öğrendi ondan.. Ben düzgün bi çocuk yetiştirmeye calıstıkca o babası gibi davranıyor. kaç kere karsıma alıp konuştum çocuk konusunda. Çok sevdiğin oğluna istemeden zarar veriyorsun dedim..
babası işe gidince bile babamı özledim diye ağlıyor aklına gelince. Çocuğum olmasa çoktan boşanmıştım.. çocuk olunca herşey daha zor oluyor

G Gzdangy130 kararımdan asla vazgeçmedim.Ömür boyu o ruh hastası insanla yaşayamazdım.Benide tam deli ederdi.Önüme bakıyorum.Dava günümü bekliyorum.

edanaz Emniyette şikayette bulundum ve uzaklaştırma kararı aldım ama uzaklaştırma kararı bitti zaten uzak yerlerdeyiz amacım beni telefonda rahatsız etmesin.Şuan heryerden engelledim.Kendisi bu yıl tayinci

Famina o kadar haklısın ki gerçekten 33 yaşında ama adam olamamış.Merhamet yoksunu bir pislikti.Adamda her türlü pislik vardı.Allah’a havale ettim onu ve acımıyorum artık ona bunları yapmadan önce düşünecekti herkes yaptığının bedelini ödemek zorunda.Onu adalete teslim ettim.

Seytanolabilirim Erken yaşta evliliğin bedelini ödüyorum ne yazık ki keşke kanmasaydım bu insana ama oldu artık.Tecrübe deyip yoluma bakmam lazım.En azından gerçek yüzünü kısa zamanda gördüm.Zaman zaman atlatmaya çalışıyorum ve destekte almaya başladım.Umarım yaşadığım korkunç günler biran önce geçer.

florya455 Çoçuğuda kendisini benzetmeye çalışıyor pis adam.Peki çalışıyor musunuz?veya aileniz boşansanız arkanızda durur mu bu şekilde nereye kadar böyle ruh hastası adamı çekeceksiniz?Sizede yazık

Size telefon ile ulaşması bile uzaklaştırma kararı çıkarmanız İçin yeterli. Bir daha uzaklaştırma kararı çıkarırsanız mutlaka cimer e de yazın uzaklaştırma kararını da ekleyin. Bir daha ceza alır ve aldığı ceza katlanarak devam eder, ilerleyen dönemde disiplin ceza puanı nedeni ile meslekten çıkarılabilir. Meslekten çıkarılma korkusu onu zaptetmeye yeter.

21 yaşındasın daha boşver gitsin sonra kurtulduğun için şükür edeceksin

Bu meslek grubunda maalesef sıkıntılı kişiler fazlaca. Önceden anlamazdım polise kız vermeyenleri. Şimdi anlıyorum. Ben de bşr polisten boşandım. 10 yıl evlilik 2 çocuk birisi bebek. Çocuklara 2 aydır nafaka veriyor o da eksik! Karakola gelip giden evli kadınlarla yasak ilişkisi oluyormuş başka komşuyla ilişkisi olmuş salak gibi hiç fark etmemişim. Şimdi de çalışan veya aileden zengin kadın peşinde. Umarım kimseyi ağına düşüremez ve pisliğinde boğulur! 10 yıl çalıştım eve getirdim birikim yapıyorum ayağına yiyip içip s.çmış. Sen erken kurtuluyorsun önümüze bakma vakti. Yaşın küçük oku işe gir kursa git değerlendir hayatı.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Siz de kurtulmuşsunuz. Huzurlu, sağlıklı, mutlu bir hayat dilerim size. Siz güçlü bir kadınsınız, tebrik ederim.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Siz de kurtulmuşsunuz. Huzurlu, sağlıklı, mutlu bir hayat dilerim size. Siz güçlü bir kadınsınız, tebrik ederim.
Teşekkür ederim hepimiz için olsun bu dilekler inş. Pek güçlü sayılmam ama mücadeleyi de bırakmıyorum işte.

edanaz Artık bana bulaşamaz,gözünü iyice korkuttum.Cesaret edemez.Zaten uzak yerlerdeyiz.Ailecek aradılar korkudan nasıl yalvarıyorlardı pislikler.Tabi hiç oralı olmadım.Acımıyorum artık

Önceden alınmış biletim var, ailemin yanına gideceğim. Gidene kadar hiçbirsy olmamış gibi davranacağım. Ki zorluk çıkarmasın. Gittikten sonra boşanmak istediğimi söyleyeceğim. Çalışmıyorum üni mezunuyum, ailem arkamda durur.

Hergün eşin tarafından acı çekeceğine boşandın diye birkaç gün acı çekmeni isterim doğrusu..daha gencecik pırıl pırılsın sakın arkana bakma ve boşan..çünkü bir insan neyse odur değişmez üstüne daha çok katar level atlar..

Kesinlikle katılıyorum.. çevremden de görmüştüm bu meslekteki kişilerin genelinin evlilikte sıkıntı yaşadığını. Polisten bosanan çok oldu. Ama hepsi bir degil diye düşünmüştüm. Evet hepsi bir degil ama bir çoğunun problemleri var. Çevremdeki herkesi uyaracagim bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…