(Boşanma) avukat olan yada bilgisi olan.

Sizj kırmak istemem, yalnız madde bağımlılığı geçmişi olan ve hâlâ madde kullanan oğlunuza araba alıp, trafiğe salmak; toplumdaki diğer insanlar için tehlike yaratmak demek değil mi ? Çok sorumsuzca bir tutum sergiliyorsunuz.
Bakın maddeyi bıraktı hiç evden çıkmadığı için arabayı verdik... Burda d belirtirim iki defa kaçamak yaptı ve aracı aldık. İnanın biz sorumluluklarımızı biliyoruz,, bn sadce oğlumu değil çevreyi de düşnyrm.

Merhaba arkadaşlar, konularımı az çok biliyorsunuz. Ve sonunda anlaşmalı boşanıyoruz.

2 katlı evimiz var satılıp yarı yarıya paylaşılacak.

Nafaka dan oğluma alacağı araç için vazgeçtim.

Karşı taraf protokol hazırladı başka bir avukata sorduğumda ev konusunda farklı terimlere şu şekilde yazılsın dedi.. Ayrıca oğlma alacağı aracı belirtmemiş bunu belirtmesini söyledim. Tm dedi.. Şimdi yeni düzenlenecek... Bna bni koruyacak bir şekilde nsl protokol yazılmalı. Bu belirttiğim ev ve araç için...
Kız Allah seni .625252525 inci boşanma 😐😐
Bizim sana sormamız lazım artık avukat, protokol felan .

Butun bunlar icin avukatlar var, onlarla protokol hazirlamaniz lazim, siteden protokol mu hazirlanir Allah askina.
Nafakaya gerek yok, çalışıyorum diyorsunuz ama avukata gitmekten sakınıyorsunuz
Sizce n bu söylediklerinizi bilmiyor yada düşünemiyomuyum... Bnm bir avukattan dolayı yaşadığım bir olay oldu, ve tesadüf müşterim olanbir avukat bni ayılttı. Burda da bu tür olayları yaşayan hemcinslrimvar var.burada milyonlarca kişinin takip ettiği ve deneyimleri paylaşabilecek bir ortam. Bunun ne sakıncası var. Ayrıca hazırlanmış bir protokol var. Karşı taraf hazırlattı.avukatım da inceledi ama eksiklikler olduğunu şehrdışında olduğunu belirtti bir kaç gün sonra hazırlayacak.. Bnde bu süreçte sizlerden deneyimi olan bayanlardan fikir alak istedim.

Sizce n bu söylediklerinizi bilmiyor yada düşünemiyomuyum... Bnm bir avukattan dolayı yaşadığım bir olay oldu, ve tesadüf müşterim olanbir avukat bni ayılttı. Burda da bu tür olayları yaşayan hemcinslrimvar var.burada milyonlarca kişinin takip ettiği ve deneyimleri paylaşabilecek bir ortam. Bunun ne sakıncası var. Ayrıca hazırlanmış bir protokol var. Karşı taraf hazırlattı.avukatım da inceledi ama eksiklikler olduğunu şehrdışında olduğunu belirtti bir kaç gün sonra hazırlayacak.. Bnde bu süreçte sizlerden deneyimi olan bayanlardan fikir alak istedim.
Dusunememissiniz iste.
Yeni bir Avukata gidin, paragraf yazmaniza gerek yok.

Bakın maddeyi bıraktı hiç evden çıkmadığı için arabayı verdik... Burda d belirtirim iki defa kaçamak yaptı ve aracı aldık. İnanın biz sorumluluklarımızı biliyoruz,, bn sadce oğlumu değil çevreyi de düşnyrm.

8 temmuz 2023 konunuzdan

...15 gün önce arabayla gezerken kız direksiyona geçiyor. Ehliyetsiz ve parkda. Fren yerine gaza basıp büyük bir araçla çarpışıyor. Araba pert... Çok şükür onlarda bir şey yok. Neyse atlattık ama oğlm araba olmayınca dışarı çıktığında eski arkadaşlarını görüp onlara takılmaya ve az da olsa madde içmeye başladı...

Oğlunuzun arabası olursa, madde kullanmayacağı sizin düşünceniz. Bugün madde kullanmak için bahanesi arabasının olmaması olur; yarın kız arkadaşıyla, kardeşiyle veya sizinle tartışması olur.

40 gün önceki konunuzda arabanın pert olduğunu yazan sizsiniz. Direksiyondaki oğlum değildi demeyin; o direksiyona bir başkasının geçmesine izin veren oğlunuzdu. Oğlunuz kabul etmek istemeseniz de araba sorumluluğu almaya uygun değil gibi gözüküyor.

Dusunememissiniz iste.
Yeni bir Avukata gidin, paragraf yazmaniza gerek yok.

Ben sizin eski konularınızı hatırlıyorum. Hiçte araba oğlunuzu maddeden kurtarmamıştı. Hatta kaza yapmıştı, araba mahvolmuştu. Oğlunuza araba almak, iyilik değil, kötülük. Bu çocuk daha kaç yaşında? Bu yaşta genç hele madde kullanan çocuğa ödül gibi araba almak, doğru değil. Araba parasını size versin, siz de parayı bankaya koyun çocuklarınız için eşit harcarsınız.
Oğlum kaza yapmadı, kız arkadaşı kullanıyordu. Bu adam bu parayı versinde nsl kullancağııza sonra karar versek,,,, b burda ne sordum farklı cvplar alıyorum... Araba alıcam diyen o pislik eski eş,,,, bnde bunu yazılı olrk nafaka dan vazgeçtiğim ii nsl belirtilebiliriz protokolde diye soruyorm.yoksa bnm olan her şy çocuklarımın... Evt baba ayrım yapıyor bu bnm engel olabileceğim bir durum değil malesef ama bnim olan her şy çocuklarımın.

Oğlum kaza yapmadı, kız arkadaşı kullanıyordu. Bu adam bu parayı versinde nsl kullancağııza sonra karar versek,,,, b burda ne sordum farklı cvplar alıyorum... Araba alıcam diyen o pislik eski eş,,,, bnde bunu yazılı olrk nafaka dan vazgeçtiğim ii nsl belirtilebiliriz protokolde diye soruyorm.yoksa bnm olan her şy çocuklarımın... Evt baba ayrım yapıyor bu bnm engel olabileceğim bir durum değil malesef ama bnim olan her şy çocuklarımın.

Oğlunuz ehliyeti dahi olmayan kız arkadaşına arabasını vermekte sorun görmemiş ve onu direksiyona geçirmiş. Bu korkunç bir ihmal.

Back
X