bosanma avukati masraflari

mnkksdry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
60
42
88
32
arkadaslar esimle bosanma asamasindayim.davayi acmak icin ne yapmam gerekiyo avukat tutacak kadar param yok.hatta hic yok yeni ise basladim.bilenler yardimci olabilirler mi

Bulunduğun şehrin barosunun adli yardım bürolarından birine gidip maddi durumum yetersiz deyip avukat talep edebilirsin. Ama adli yardımla atanan avukat kendi tuttuğun avukat kadar ilgilenmeyebilir sen davanı hep takip et. İşe başladığın için avukat atamayabilirler de onların takdirinde.

Her maddi durumum yetersiz diyene avukat verilmiyor..Bunu birsürü belge ile ispatlaman gerek, farklı bisürü belge isteniyor..

Ayrıca baronun atadıgı avukatın ilgilenmeyeceğini merden çıkardın???

arkadaslar esimle bosanma asamasindayim.davayi acmak icin ne yapmam gerekiyo avukat tutacak kadar param yok.hatta hic yok yeni ise basladim.bilenler yardimci olabilirler mi
Eğer anlaşmalı boşanacaksanız avukata gerek yok. Protokol yazmanız gerek ve boşanmak istediğinize dair dilekçe. Sadece davayı açarken davacı olacak kişi siz veya eşiniz 300 küsür lira yatırıyorsunuz dava sonuçlanınca masraflar düşüyor ve geri alıyor parayı yatıran kişi

Her maddi durumum yetersiz diyene avukat verilmiyor..Bunu birsürü belge ile ispatlaman gerek, farklı bisürü belge isteniyor..

Belge falan istenmiyor tamamen lafta. daha geçenlerde adli yardım nöbetindeydim. Çalışıyor musun diyorlar hayır diyene atıyorlardı avukatı.

İspatlaman gerekmiyor, bir suru evrak falanda istemiyorlar. Zaten dava sürecinde soyledigin hersey cikiyor ve paranla tuttuğun gibide ilgilenmiyorlar. Tecrubeyle sabit

Kardeşim ilk eşinden bosanmak için dilekçe yazdırdı.sonra gerekli yerlere verdi.yaklasik 600 TL gibi ödemeler yaptı.5 sene önce.
Bir aya kalmadan dava günü verildi ve bir celse de bitti evlilik
Eski eniştem de kardeşim de avukat tutmadı.kendi taleplerini söylediler orta yol bulundu mahkeme tazminat ve nafaka ile alakalı ve kolay boşandılar.
Eğer böyle imkanınız varsa avukat tutmadan kendiniz halledin derim ben.

Çalışmıyor olsaydınız, barodan avukat talep edebilirdiniz ama bu durumda zor gibi. Bazı avukatlar dava sonuçlanınca parasını almak kaydı ile davayı alabiliyorlar, bir kaç avukatla görüşmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…