Anlaşmalı mı bosanacaksinizarkadaslar esimle bosanma asamasindayim.davayi acmak icin ne yapmam gerekiyo avukat tutacak kadar param yok.hatta hic yok yeni ise basladim.bilenler yardimci olabilirler mi
Bulunduğun şehrin barosunun adli yardım bürolarından birine gidip maddi durumum yetersiz deyip avukat talep edebilirsin. Ama adli yardımla atanan avukat kendi tuttuğun avukat kadar ilgilenmeyebilir sen davanı hep takip et. İşe başladığın için avukat atamayabilirler de onların takdirinde.
Eğer anlaşmalı boşanacaksanız avukata gerek yok. Protokol yazmanız gerek ve boşanmak istediğinize dair dilekçe. Sadece davayı açarken davacı olacak kişi siz veya eşiniz 300 küsür lira yatırıyorsunuz dava sonuçlanınca masraflar düşüyor ve geri alıyor parayı yatıran kişiarkadaslar esimle bosanma asamasindayim.davayi acmak icin ne yapmam gerekiyo avukat tutacak kadar param yok.hatta hic yok yeni ise basladim.bilenler yardimci olabilirler mi
Belge falan istenmiyor tamamen lafta. daha geçenlerde adli yardım nöbetindeydim. Çalışıyor musun diyorlar hayır diyene atıyorlardı avukatı.Her maddi durumum yetersiz diyene avukat verilmiyor..Bunu birsürü belge ile ispatlaman gerek, farklı bisürü belge isteniyor..
Ayrıca baronun atadıgı avukatın ilgilenmeyeceğini merden çıkardın???
Yani bayagi fazla. Benden 6 yıl önce 7000 demislerdiÇok mu pahalı avukat masrafları ?
Cekişmelimiydi?Yani bayagi fazla. Benden 6 yıl önce 7000 demislerdi
İspatlaman gerekmiyor, bir suru evrak falanda istemiyorlar. Zaten dava sürecinde soyledigin hersey cikiyor ve paranla tuttuğun gibide ilgilenmiyorlar. Tecrubeyle sabitHer maddi durumum yetersiz diyene avukat verilmiyor..Bunu birsürü belge ile ispatlaman gerek, farklı bisürü belge isteniyor..
Ayrıca baronun atadıgı avukatın ilgilenmeyeceğini merden çıkardın???
YesCekişmelimiydi?
Hemde ne cekistirdiBelli belli adam baya cekiştirmiş seni
Yani bayagi fazla. Benden 6 yıl önce 7000 demislerdi
Cekişmelimiydi?
Tebrikler , kadının gücü bu işteHemde ne cekistirdiama ben kazandım davayı bosayamadii
Omg, boşanma avukatı olmak istiyorum. İstediğiniz kadar cekişebilirsiniz no problemŞimdi çekişmeli 20 bin TL civarında. 7 bin TL de anlaşmalı olan.
Sonra 2 yıl beklettim ben bosadim. Cunku 3 yıl bosama hakki yoktu sadece ben istersem bosayabiliyordum.Tebrikler , kadının gücü bu işte
İyice sürünsün deyyuzSonra 2 yıl beklettim ben bosadim. Cunku 3 yıl bosama hakki yoktu sadece ben istersem bosayabiliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?