bosanma avukati masraflari

Aynen bende öyle diyorum. Kurtulayım bitsin gideceği kadar para gitsin , gözden çıkardım artık.

Yurtdisinda aldiginiz karari burada tanima tenfiz yaptirmaniz yeterli, tekrar bosanma davasina gerek yok yani Bakin tum avukatlar da firaatci degilmis di mi
Nasıl yani ? Boşanma davasına gerek yok mu ? Avukat dava açılacak dedi ama

Ben üç tana yaptım söylemesi ayıp . Artık bunların dügünlerine kadar görüşeceğim. Üstelik benimki kıcımın dibinde yaşıyor . Bir aralar utanmadan çocuğu alma bahanesiyle kahveye geliyordu
Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Allah analı babasız büyütsün . Olacak şeyler ya ne yapalım nikah olmasında öyle kahve mahve çözülür bunlar ya

Yurtdisinda aldiginiz karari burada tanima tenfiz yaptirmaniz yeterli, tekrar bosanma davasina gerek yok yani Bakin tum avukatlar da firsatci degilmis di mi
Fırsatçı avukat işin şakasıydı. Şimdiye kadar kaç avukat tanıdım ki. Ama boşanma avukatı sizi barıştırmaya kalksa boşanma avukatı olmaz. Geçenlerde konuştuğum avukat biraz tuhafıma gitti. Kadına durumu anlattım kadın hemen karşı tarafa altın takı ve nafaka davası açarız böylece hiç bir hamlede bulunamaz dedi. Oysaki defalarca anlattım nafaka yada bir şey istemiyorum diye ama o ısrarla böyle yaparız diye beni ikna etmeye çalıştı

Ben bosanma bakmiyorum zaten. Bana gelen es dostu da baristirmaya, basaramazsam da anlasmali bosanmaya ikna ediyorum. Cekismeliye benim bile sabrim yetmiyor cunku
Sizin tr’deki isleminiz gercekten cok kolay, endise etmeyin

İlk başta Yeter ki bosanayim diyen kadın genellikle sonra pişman oluyor. Nafaka tazminat almadığı icin.Tabii genelleme yapıyorum.

İlk başta Yeter ki bosanayim diyen kadın genellikle sonra pişman oluyor. Nafaka tazminat almadığı icin.Tabii genelleme yapıyorum.
Öyle ama adam yurtdışında yaşıyor burdaki kanunlar biraz farklı . Zaten burda boşanmalı çok oldu artık pişman olsamda pek işe yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…