- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
10 ve 4çocukların yaşları kaç? kız çocuklarının babalarıyla ilişkileri çook önemli. ilerde eş seçimini bile etkiler.
Yani bilmiyorum babaannesi falanda var sanırım aşırı bı hassasım bu konuda hiç guvenmedim ona o da hep aynı şeyi söylerdi babası gibi hissetmiyorum sen böyle yapınca derdi ama belki de yaşanmışlık surda çocuklar birbirini yerken oturup bilgisayar izlerdi saçma sapan kalkıp ne oldu demezdi.Gönderin tabiki yabanciya degil ya babaya gidiyorlar. Çocuk gelişiminde evet anne falan filan da bi baba modeli de gerekli kafasinda oturtmasi gereken. Alip ilgilenmeyeceginden korkmuyorsaniz verin zaten her gun arar bi 3 dakika sorun var mi yok mu ogrenirsiniz
10 ve 4 bilmiyorum hiç kalmadığı için .Cocuklarin yasina bagli. Baba tek basina bakabilir mi?
kanuni olarak hakkı var mıdır bilmiyorum ama 1 alır 3. de sıkılıp almaz gibi geldi. ama babayla olumlu ilişkileri olmaları gelişimleri üzerinde çok önemli10 ve 4
10 ve 4 bilmiyorum hiç kalmadığı için .
Aynı fikirdeyim .Her hafta alsa mesela derim evet çocuklar babaya alışkın .ama beş ayda 3 kere gördü ya şaka gibi şimdi birden damarı kabardı .Neyse bakalım çocuklar üzülmesin tek isteğim zaten bence en büyük haksızlık onlara oluyor böyle durumlarda bı de arada kalmasinlar istiyorum.Gondermemek olmaz da, normalde hic gormeyip direk bir hafta istemesi bencillik resmen. Cocuklara zor gelebilir. En azindan oncesinde bir iki hafta gelip gorsun ki cocuklar alissin babalari ile vakit gecirmeye, yoksa iskence olur cocuklara gibi geliyor bana.
Tabi sadece kisisel fikrim, bir bilgim yok.
Yani evliyken de çok sıkı fiki bı ilişkileri olmadı mesela 11 yıllık evlilikte bı elinden tutup parka goturmuslugu yoktur.kanuni olarak hakkı var mıdır bilmiyorum ama 1 alır 3. de sıkılıp almaz gibi geldi. ama babayla olumlu ilişkileri olmaları gelişimleri üzerinde çok önemli
Aynı fikirdeyim .Her hafta alsa mesela derim evet çocuklar babaya alışkın .ama beş ayda 3 kere gördü ya şaka gibi şimdi birden damarı kabardı .Neyse bakalım çocuklar üzülmesin tek isteğim zaten bence en büyük haksızlık onlara oluyor böyle durumlarda bı de arada kalmasinlar istiyorum.
Ne olacak anasının evinde oturacaklar öyle evden çıkmayı seven bı tıp değildir .Bilgisayar oynatır tahminim .Öyle işte yaptın mı yaptım adı her zamanki gibi .Bilemiyorum. Plani neymis tatil icin?
Pozitifim çok şükür kurtuldum o ruh hastasından ama işte böyle olunca sadece iyi düşünmem gerekiyor.Anliyorum, yine de engelleyen siz olmayin.
Sadece esinize oncesinde gelip cocuklari bu fikre alistirmasini onerin. Gerisine cok karismayin.
Cocuklarimizi uzulmekten tamamen koruyamayiz. Sadece uzulduklerinde orada olup desteklemek gorevimiz. Babadan donunce size biraz fazla is dusecek gorulen o ki. Yine de pozitif olmaya calisin.
Ne olacak anasının evinde oturacaklar öyle evden çıkmayı seven bı tıp değildir .Bilgisayar oynatır tahminim .Öyle işte yaptın mı yaptım adı her zamanki gibi .
Şöyle söyleyim o kadar mükemmel insanlar ki geçen bir günlugune memlekete gittim almak istedi tamam dedim .4 yaşındaki kizimi ablası tuvalete falan götürmüş yani bilemedim ne diyim .Öyle ilgili bı insan değil zira gelemez .Kendi cocuguyla ilgilenmeniz vaktiyle çocukların babası anlatmıştı kaldı ki torunla ilgilenecek.Yani eski kayinvalideniz de varsa o en azindan cocuklarin bakimi konusunda göz kulak da olur sanirim. Baba tek basina olsa daha tedirgin olurdum.
Buyukte ben kardeşim olmadan kalmam diyor.Kararda var mı? Büyük için normal ama küçük için pek olağan değil açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?