Boşanma baba da kalma

Mutlulukolsunartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
358
507
23
39
5 ay önce boşandım iki kızım var velayetleri bende .Babası telde haftada 1 arar .nafaka vermez .ilgisiz sorumsuz saçma sapan bı baba yani.Neyse faklı şehirlerdeyiz ama arası 1 saat yani çok uzak değil .gelmeme sebebi tembellik arabası da yok bilmem ne .Çocuklar iyi aramiyorlar gibi babalarını tabi iç dünyalarıni bilemiyorum ama çok mutlu gibi duruyorlar .Baba olacak beyefendi karar vermiş onbeş tatilde alacakmış çocukları 1 hafta .Ben hiç ama hiç çocuklarımdan ayrilmadim .Çok zor gelecek bu ayrılık bana ama bı taraftan da babalarını görsünler istiyorum.Ne yapsam versem bı dert göndermesem bı dert .Cocuklarda hem istiyo klhem istemiyo gibi .tavsiyelerinize ihtiyacım var özellikle boşanmış anneler ne yapıyorsunuz nasıl bir duzeniniz var?çocuklar etkileniyorlar mi geldikten sonra.

Gönderin tabiki yabanciya degil ya babaya gidiyorlar. Çocuk gelişiminde evet anne falan filan da bi baba modeli de gerekli kafasinda oturtmasi gereken. Alip ilgilenmeyeceginden korkmuyorsaniz verin zaten her gun arar bi 3 dakika sorun var mi yok mu ogrenirsiniz

Tatillerde velayetin kendisinde olmadığı ebeveynin çocukları görme hakkı da mahkeme kararı ile sabit değil mi?
Bu yönde bir karar varsa göndermeme gibi bir durum olamaz zaten.

Yani bilmiyorum babaannesi falanda var sanırım aşırı bı hassasım bu konuda hiç guvenmedim ona o da hep aynı şeyi söylerdi babası gibi hissetmiyorum sen böyle yapınca derdi ama belki de yaşanmışlık surda çocuklar birbirini yerken oturup bilgisayar izlerdi saçma sapan kalkıp ne oldu demezdi.

Gondermemek olmaz da, normalde hic gormeyip direk bir hafta istemesi bencillik resmen. Cocuklara zor gelebilir. En azindan oncesinde bir iki hafta gelip gorsun ki cocuklar alissin babalari ile vakit gecirmeye, yoksa iskence olur cocuklara gibi geliyor bana.
Tabi sadece kisisel fikrim, bir bilgim yok.

Aynı fikirdeyim .Her hafta alsa mesela derim evet çocuklar babaya alışkın .ama beş ayda 3 kere gördü ya şaka gibi şimdi birden damarı kabardı .Neyse bakalım çocuklar üzülmesin tek isteğim zaten bence en büyük haksızlık onlara oluyor böyle durumlarda bı de arada kalmasinlar istiyorum.

kanuni olarak hakkı var mıdır bilmiyorum ama 1 alır 3. de sıkılıp almaz gibi geldi. ama babayla olumlu ilişkileri olmaları gelişimleri üzerinde çok önemli
Yani evliyken de çok sıkı fiki bı ilişkileri olmadı mesela 11 yıllık evlilikte bı elinden tutup parka goturmuslugu yoktur.

Anliyorum, yine de engelleyen siz olmayin.

Sadece esinize oncesinde gelip cocuklari bu fikre alistirmasini onerin. Gerisine cok karismayin.

Cocuklarimizi uzulmekten tamamen koruyamayiz. Sadece uzulduklerinde orada olup desteklemek gorevimiz. Babadan donunce size biraz fazla is dusecek gorulen o ki. Yine de pozitif olmaya calisin.

Pozitifim çok şükür kurtuldum o ruh hastasından ama işte böyle olunca sadece iyi düşünmem gerekiyor.

Ne olacak anasının evinde oturacaklar öyle evden çıkmayı seven bı tıp değildir .Bilgisayar oynatır tahminim .Öyle işte yaptın mı yaptım adı her zamanki gibi .

Yani eski kayinvalideniz de varsa o en azindan cocuklarin bakimi konusunda göz kulak da olur sanirim. Baba tek basina olsa daha tedirgin olurdum.

Yani eski kayinvalideniz de varsa o en azindan cocuklarin bakimi konusunda göz kulak da olur sanirim. Baba tek basina olsa daha tedirgin olurdum.
Şöyle söyleyim o kadar mükemmel insanlar ki geçen bir günlugune memlekete gittim almak istedi tamam dedim .4 yaşındaki kizimi ablası tuvalete falan götürmüş yani bilemedim ne diyim .Öyle ilgili bı insan değil zira gelemez .Kendi cocuguyla ilgilenmeniz vaktiyle çocukların babası anlatmıştı kaldı ki torunla ilgilenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…