Boşanma baba da kalma

Ben boşanma arifesindeyim kardeş ben gönder derim. Birkaç sebepten ötürü;
1- Babaları ne kadar çocuklar hissettirmiyorlarsada yumurtadan çıkmadılar, anne ve babalarını tanımak ve yakınlaşmak çocuklar için büyük bir ihtiyaç. ( Tabi baba sağlıksız alışkanlık ve zihniyete sahipse o başka)
2- Yasal olarak zaten hakkı, isterse kesinlikle alacaktır. Tartışma yaşamaya gerek yok bence.
3- Boşanma süreci başlı başına zor bir süreç özelikle de çocuklar varsa. Sizinde kendinizle başbaşa kalıp ben ne istiyorum, hoşuma giden şeylere zaman ayırmalıyım demelisiniz. Çocuklarda gün gelecek yuvadan uçacak. Boş kabul gibi kalmanız taraftarı değilim. Bu gidişleri kendinize adayın.
4- İleri de çocuklarınız; Anne sen babamızla yakınlaşmamıza izin vermedin. Babamız bizi tanımıyor bile. Sen üzülüyorsun diye gidemedik. Sen babamızla kaynaşmamızı sağlamalıydın. diyebilirler ( daha küçükler tüm bu süreçleri sizin bildiğiniz ve hatırladığınjz netlikte hatırlamayacaklardır)
5- Babalarının ağzına paye vermeyin. O da size bizim baba-kız ilişkimizi mahvettin diyebilir.
Bir de ben nafaka mevzusuna takıldım. Niye nafaka vermiyor. Anlaşmalı mı boşandınız, siz mi istemediniz? Eğer mahkeme bir miktar belirledi ve tercihen vermiyorsa yasal yollara başvurmalısınız.

Karaktersiz bir insan diyelim kısaca çocukların velayetiyle tehdit etti beni bir de ucun besin hesabini görmedi gözüm uzayacakti uzatmak istemedim .

4 yaşinda ki sizden bu kadar uzak kalmak icin daha kucuk gibi geldi bana ama babasinida özluyordur.
yerinizde olsam gönderirdim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…