- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Lostinparadise
-
Cocugum 2 yasinda babasina duskun. Babasini evde gorunce oynamak istiyor. Babasi da yarim saat oynayip odasina cekiliyor. İsim var al su cocugu beni rahatsiz etmeyin diyip kenara cekiliyor. Haftaici ve hafta sonu ayni.Çocukla babasını arası nasıl?
Kaygıniz maddiyat değilse büyük ihtimal toplum baskısı.
Alışkanlıklar vs dir.
Genel olarak asilamayacak sorunlar mi?Cocugum 2 yasinda babasina duskun. Babasini evde gorunce oynamak istiyor. Babasi da yarim saat oynayip odasina cekiliyor. İsim var al su cocugu beni rahatsiz etmeyin diyip kenara cekiliyor. Haftaici ve hafta sonu ayni.
Evet biraz insanlara ne diycem nasil olacak diye dusunuyorum acikcasi.
Vala benlePurpplee yazilarini okuyabilirsin taze bosanma davalarimiz tecrubelerimiz var. Delil va topla sakin tlf whpt kavga etmem psikolaga gidiyormussun ilerde sana bunu koz kullanacak inan yazanlardwn biliyorum onun psikolojik soruni olduginu ispat etmen lazim ben ofke patlama sorunu var dedim karsinin avukati yok sicili temiz yok iyi bir isi var saygin yerde vs vs yazmis süreç zorrrr bacimmm zorrrr
Karar aşaması çok zor sizi anlıyorum.İnsan çok kötü anıları da olsa düzenini bozmakta zorlanıyor.Ben kovuluyor olmasam ben de gidemezdim ama kafam rahat etti o kararı alıp adım atınca.Sadece evden çıkmak bile bana iyi geldi.Deger görmediğimiz evde bizi üzen birine kendimizi hapsetmek hem vakit kaybi hem sağlığımızi bozma sebebi ki zaten psikologa başlamışsıniz.Zararin neresinden dönersek kar diyorum.Merhabalar,
Daha oncede bosanmayla alakali konular acmistim ama bir turlu adim atip dava acamiyorum.
Dun psikologumlada gorustum. Depresyondasin artik ilac kullanman gerekiyor dedi bana. Esinle devam edeceksen esinin tedavi olmasi gerek ama bu surecte uzun surecek kolay olmayacak senin o evde saglikli kalmana yardimci olabilirim ben ancak dedi.
Size sorum narsist kisilik bozuklugu kolay kolay tedavi olur mu? Acikcasi esimin sorunlarinin duzelecegini dusunmuyorum. Her seferinde beni kandiriyor psikologa gidicem diyip gitmiyor. Beni surekli manipule ediyor. Ben cok yoruldum ugrasmaktan idare etmekten. Bosanmak istiyorum ama nedense adimi da atamiyorum. Kendim de o gucu bulamiyorum bir turlu. Maddi kaygim yok cocugumla kendime guzel bir hayat sunarim. Ama nedense bir turlu bosanamiyorum.
Biraz birilerinden destege ve akila ihtiyacim var. Ozellikle bosanmis bu sureci atlatmis kisiler bana yardimci olabilir mi?
5 yildir asamiyoruz sorunlari ve daha da buyuyup artiyor.Genel olarak asilamayacak sorunlar mi?
Şiddet var mı?
Sürekli kavga halinde misiniz?
Boşanmaktan eşinize bahsettiniz mi?
Anladım sıkıntılı tip.5 yildir asamiyoruz sorunlari ve daha da buyuyup artiyor.
Psikolojik siddet var. Fiziksel siddette bir kac kere kavga esnasinda ustume yurudu. Bir kere bogazimi ve kolumu sıktı. Konusmaya devam etseydim doverdi bile belki. Sonrasinda da sinirliydim sen ceneni kapar konusmazsan boyle seyler yasamayiz dedi.
Surekli tartisiyoruz artik bende ofkelenmeye basladim psikolojimi bozdu benim de.
Bosanmak istiyorum dedim. İlk kabul etti tamam araba bende kalsin. Ev ixinde ayda 1-2 bin destek olurum dedi. Tamam dedik. Yarim saat sonra ben sizi seviyorum da bosanmak istemiyorum da sen idare et demeye basladi.
Ben de yoruldum artik esimj idare etmekten.
Oyle gercekten. Allah sizinde yardimciniz olsun. İnsallah hayatinizi en kisa surede yoluna koyarsiniz. Ben cok tukendim. Belki de o yuzden kendim de o enerjiyi bulamiyorum. Nasil olacak. Ev bulmam lazim. Bosanma da pislik yapar mi cirkinlesir mi hep dusunuyorum.Karar aşaması çok zor sizi anlıyorum.İnsan çok kötü anıları da olsa düzenini bozmakta zorlanıyor.Ben kovuluyor olmasam ben de gidemezdim ama kafam rahat etti o kararı alıp adım atınca.Sadece evden çıkmak bile bana iyi geldi.Deger görmediğimiz evde bizi üzen birine kendimizi hapsetmek hem vakit kaybi hem sağlığımızi bozma sebebi ki zaten psikologa başlamışsıniz.Zararin neresinden dönersek kar diyorum
Ailem destek o konu da sıkıntım yok. Gorustugumuz kuzenlerim falan da esimin huyunu biliyorlar. Cok sbairlisin gercekten diyorlar. Surekli konusma esnasinda bile sacma sapan konusma falan diyor insanlarin yaninda bana. Bir kendisi mantikli dusunuyor ve konusuyor. Her konu da boyle.Anladım sıkıntılı tip.
O zaman kararlı olacaksınız anlaşmalıya ikna edip ayrilacaksiniz.
Aileniz destek mi?
Çekişmeli boşanma özellikle de nafaka tazminat istenirse cirkinlesmeden geçmiyor neyazikki, anlaşmalı için uğraşın.Oyle gercekten. Allah sizinde yardimciniz olsun. İnsallah hayatinizi en kisa surede yoluna koyarsiniz. Ben cok tukendim. Belki de o yuzden kendim de o enerjiyi bulamiyorum. Nasil olacak. Ev bulmam lazim. Bosanma da pislik yapar mi cirkinlesir mi hep dusunuyorum.
Ben yardımcı olayım. Tek çaren evden çıkmak. Başka yolu yok iletişimi kesmek. Ortak arkadaş akraba vesair bağlantılar kurmamak. Başka türlü kurtulamazsın. Ölüm korkusu veya çocuğa zarar noktası gibi ağır durumdan önce evden çıkmakta insan çok zorlanır. Çünkü psikilojik şiddet kesinlikle adım attırmıyor. Ancak hiç düşünmeden kanıtlarını alıp bir çanta yapıp çıkmak en hayırlısı ve sağlıklısı. Konuşmak çözüm değil. Çünkü karşındaki normal biri değil. Ve empati durumu yok. Narsist kişiler empati kuramaz. Düşünemez veya sevemez sağımlık inek arar. İhtiyaçlarını karşılamaktır ve sömürmektir tek derdi. Evden çıktıktan sonra durumun ağır bile olsa. Bu kadarmış diyorsun. Bambaşka biri oluyorsun. Yani kendine dönüyorsun. Çünkü korkun yok aşağılama yok. Duygusal sömürüsü yok. En önemlisi iletişim kurmadığın için güçsüzlükten yararlanamıyor. Ne yaparsan yap düşünmeden çık iletişim kurma mahkeme aracılığı ile avukat iletişim kursun. Kesinlikle dinlen ne dediğimi anlarsın. Güven banaMerhabalar,
Daha oncede bosanmayla alakali konular acmistim ama bir turlu adim atip dava acamiyorum.
Dun psikologumlada gorustum. Depresyondasin artik ilac kullanman gerekiyor dedi bana. Esinle devam edeceksen esinin tedavi olmasi gerek ama bu surecte uzun surecek kolay olmayacak senin o evde saglikli kalmana yardimci olabilirim ben ancak dedi.
Size sorum narsist kisilik bozuklugu kolay kolay tedavi olur mu? Acikcasi esimin sorunlarinin duzelecegini dusunmuyorum. Her seferinde beni kandiriyor psikologa gidicem diyip gitmiyor. Beni surekli manipule ediyor. Ben cok yoruldum ugrasmaktan idare etmekten. Bosanmak istiyorum ama nedense adimi da atamiyorum. Kendim de o gucu bulamiyorum bir turlu. Maddi kaygim yok cocugumla kendime guzel bir hayat sunarim. Ama nedense bir turlu bosanamiyorum.
Biraz birilerinden destege ve akila ihtiyacim var. Ozellikle bosanmis bu sureci atlatmis kisiler bana yardimci olabilir mi?
Acikcasi ben suan hic bir sey istemiyorum. Olani da ona verecegim. Yeter ki biraksin beni bosansin. Hayatima bakayim.Çekişmeli boşanma özellikle de nafaka tazminat istenirse cirkinlesmeden geçmiyor neyazikki, anlaşmalı için uğraşın.
Gercekten esimi anlattin. Dun psikolog da ayni seyleri soyledi. Sen ve cocugun esin izin verdigi kadar onun hayatindasiniz zaten esin empati yapamiyor bunu cift olarak geldiginizde de anlamistim dedi ve kendini hic bir zaman yeterli gormuyor. Surekli insanlarla bir yaris halinde. İsten ayriliyor 3-4 ay issiz kaliyor sirf kendini hic bir konuda yeterli gormedigi icin. Neymis kendini gelistirecekmis. Ama hic bir ise yaramiyor yine ayni noktada. Gercekten sagimlik inek modu beni kullaniyor annemi kullaniyor. Cocuktan dolayi aileme yakin bir yere tasindik 3 yildir ailem bir kere cat kapi evimize gelmemistir. 2-3 ayda bir biz cagirirsak yemege gelirler buna ragmen esim aileme mecburiyetten yakin oturmamizdan bile rahatsizlik duyuyor. Bazen diyorum gel baska bir yere tasinalim cocuga bakici tutalim sen aileme yakin oturmaktan mutlu degilsin annem bakmasin cocuga diyorum. Yok ona da yanasmiyor nasil olsa bedava mis gibi bakan biri var.Ben yardımcı olayım. Tek çaren evden çıkmak. Başka yolu yok iletişimi kesmek. Ortak arkadaş akraba vesair bağlantılar kurmamak. Başka türlü kurtulamazsın. Ölüm korkusu veya çocuğa zarar noktası gibi ağır durumdan önce evden çıkmakta insan çok zorlanır. Çünkü psikilojik şiddet kesinlikle adım attırmıyor. Ancak hiç düşünmeden kanıtlarını alıp bir çanta yapıp çıkmak en hayırlısı ve sağlıklısı. Konuşmak çözüm değil. Çünkü karşındaki normal biri değil. Ve empati durumu yok. Narsist kişiler empati kuramaz. Düşünemez veya sevemez sağımlık inek arar. İhtiyaçlarını karşılamaktır ve sömürmektir tek derdi. Evden çıktıktan sonra durumun ağır bile olsa. Bu kadarmış diyorsun. Bambaşka biri oluyorsun. Yani kendine dönüyorsun. Çünkü korkun yok aşağılama yok. Duygusal sömürüsü yok. En önemlisi iletişim kurmadığın için güçsüzlükten yararlanamıyor. Ne yaparsan yap düşünmeden çık iletişim kurma mahkeme aracılığı ile avukat iletişim kursun. Kesinlikle dinlen ne dediğimi anlarsın. Güven bana1 ay geçince bu kadar kolaymış diyeceksin. Ki ben hala boşanamadım dava sürüyor. Ama sonuç huzurrrrrr
Cok tesekkur ederim... Bu sozleri duymak iyi geldi. Yarin avukat arkadasimi arayip durumumu konusacagim. Bir arkadasim avukat olmasina ragmen hic durumumdan bahsedip haklarimi ogrenmedim. Sanki ona soru sorsam bir anda hersey bitecekmis gibi hissediyordum. Ama artik o güç gelmeye basladi. Kendime bu eziyeti yapmamaliyim.Ben sunu bilir sunu soylerim..
İliski ölmüsse dirilmez,sen dunya gozuyle olunun dirildigini gordun mu ?
Madem ki bu birliktelik seni yoruyor,demek ki artik birliktelik degil eziyet oluyor.
Kocasindan ceken kadinlarin %80 gidecegi bir yeri olmadigindan ve maddiyattan cekiyor.
Eger sende bu problemler yoksa ayril derim ben.
Uzerinde tahakkum kurmus esin,zaten birini tuketmek istiyorsan onun zekasini kucumseyeceksin.Yaptigida bu sana karsi.
Bence umdugunuzdan daha dirayetlisin,bir esikten el sigiyorsa kolda gecer.
Bir hamlene bakar,bence yeniden dogmus gibi olacaksin.
Yani tazminat nafaka gibi isteğim yok çıksın gitsin diyorsan. Anlaşmalıya ikna edilir her iki tarafta biter gider. Çocuk kaç yaşında baba bakabilecek durum ve psikolojide mi. Zarar verme ihtimali varmı. Ben deki ağır bir manyak olduğu için benim derdim çocuktu birde bağımlılık vardı. Çekilmiş fotolar wats up konuşmaları, kesinlikle aileden olmayan şahit vesair. Yani tehditler varsa şikayet, darp varsa rapor, tecavüz ters ilişki var ise şikayet adli rapor. Böyle uzar gider. Tabi kanıt toplarken hususi kanıt yaratmak ya da ortam oluşturmakta aleyhinize olur. Bende durum kendiliğinden gelişti. Kanıt olabilecek şeyleri alıp çıktım. Yani Kant konuşma telefonda olup kavga esnasında telefonu bırakıp çıkmayın. Mantıklı adım atın. Herşeydin önce mutlaka avukattan hukuki destek alın. Gidin görüşün danışmanlık alın b belirle bir cüzi ücreti var sorununuz danışın. Nasıl adım atmanız gerektiğini avukat ile belirleyin . Anlaşmalı boşanmada taraflar karşılıklı anlaşarak mahkemede beyan etmeleri gerekir. Yani bu durumu isteyipte kullanabilir geri dönmeniz için. O sebeple kararınız net ise anlaşmalı boşanmaya yanaşmak daha sağlıklı bitirir süreci. Ancak asla taviz vermeyin duygusal mobing uygular çünkü gene .Gercekten esimi anlattin. Dun psikolog da ayni seyleri soyledi. Sen ve cocugun esin izin verdigi kadar onun hayatindasiniz zaten esin empati yapamiyor bunu cift olarak geldiginizde de anlamistim dedi ve kendini hic bir zaman yeterli gormuyor. Surekli insanlarla bir yaris halinde. İsten ayriliyor 3-4 ay issiz kaliyor sirf kendini hic bir konuda yeterli gormedigi icin. Neymis kendini gelistirecekmis. Ama hic bir ise yaramiyor yine ayni noktada. Gercekten sagimlik inek modu beni kullaniyor annemi kullaniyor. Cocuktan dolayi aileme yakin bir yere tasindik 3 yildir ailem bir kere cat kapi evimize gelmemistir. 2-3 ayda bir biz cagirirsak yemege gelirler buna ragmen esim aileme mecburiyetten yakin oturmamizdan bile rahatsizlik duyuyor. Bazen diyorum gel baska bir yere tasinalim cocuga bakici tutalim sen aileme yakin oturmaktan mutlu degilsin annem bakmasin cocuga diyorum. Yok ona da yanasmiyor nasil olsa bedava mis gibi bakan biri var.
arkadaslarla bir ortama girdimizde surekli ya biz erkek erkege takilalim yok kadinlar gelmesin surekli bizi bir dislama. Hep ozgurluk bencil tavirlari. Biktirdi resmen ya.
bir de nasil deliller toplamam gerekiyor bu surecte?
Evet ilaç kullanmadiysan hiç boşanmadan ilaca başlama. Kullanıyorlar. Bende kullanıldı ki ben evlenmeden yillar önce kullanmıştım. Ruh hastasıydı psikolojik sorunları vardı bunları gizleyerek evlendi dedi. Ve maalesef ki hakim de dikkate alıyor. Ha davam bitmedi ne olur bilemem ama hastane raporları vs isteniyor canın sıkılıyor. İlaca bulaşma bence şuan.Vala benlePurpplee yazilarini okuyabilirsin taze bosanma davalarimiz tecrubelerimiz var. Delil va topla sakin tlf whpt kavga etmem psikolaga gidiyormussun ilerde sana bunu koz kullanacak inan yazanlardwn biliyorum onun psikolojik soruni olduginu ispat etmen lazim ben ofke patlama sorunu var dedim karsinin avukati yok sicili temiz yok iyi bir isi var saygin yerde vs vs yazmis süreç zorrrr bacimmm zorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?