Boşanma cesareti

antidepresanlar, anksiyolitikler ve dehb grubu ilaçlardan ziyade şizofreni bozuklukları ve diğer psikozlar için kullanılan ilaçlar mahkemece dikkate alınıyor diye biliyorum. sizin kullandığınız ilaç neydi ?

antidepresanlar, anksiyolitikler ve dehb grubu ilaçlardan ziyade şizofreni bozuklukları ve diğer psikozlar için kullanılan ilaçlar mahkemece dikkate alınıyor diye biliyorum. sizin kullandığınız ilaç neydi ?
Evet. Ben babamın vefatında çok kısa bir süre xanax 0.5 kullandım sonra ağır gelince onu da kesti dr. Diğerleri standar herhese verilen lustral vb... Ama yıllardır da hicbirsey kullanmıyorum yani antidepresan bağımlısı vs değilim olmadım da

teşekkür ederim. Avukata da danışacağım bu konuyu.

antidepresan bağımlılık yapmaz zaten, çok batıl bir düşünce bir kaynağı da yok. xanax’a insanlar öcü gözüyle bakmasını anlamıyorum. yurt dışında gayet genelgeçer bir sakinleştiricidir .ben kendim de kullanıyorum arada çok anksiyetem olursa, sonra dua ediyorum bu ilacı bulan kişiye demek ki mahkememiz olsa yandık

He bir de boşanma kararından sonra bir Dr a gittim o bana tegretol ve risperdal başlamıştı. Ben dr dan memnun kalmayınca başka Dr s gittim.o Dr kesti onları. Sana bunlara gerek yok bunlari sana yazan Dr saçmalamış dedi ki katılıyorum. Zaten onları içince kafamu kaldiramadigim ve Dr un tavırlarını beğenmediğim için Dr degistim.

Yasi kucuk belirli disiplini alir pedagog destegi sağlarsınız atlatırsın. Ben haftaya cocuga pedagog destegi aldiracam randevu aldim

Kullanmayın

En en zor şey o adımı atabilmek. Eski kocam babamı arayıp beni evden kovmasaydı bende atamazdım. Beni evden kovuyordu ama yinede atamıyordum o adımı. Dayak yiyordum yine yapamıyordum. Her şeyin farkındaydım ama konuşacak takatim yoktu. Kaç kez bir poşet kıyafetimi alıp annemler gittim ama poşeti arabada bırakıp hiçbir şey olmamış gibi oturup evine dönmüştüm. Ailemi üzmek istemiyordum anlatmaya mecalim yoktu. Sonra bir gün çok büyük bir kavga sonucu babamı aradı ve bende anlatmak zorunda kaldım ve terk ettim. Bir hafta sonra boşandık. Hala derim benim için yaptığı en iyi şey babamı aramaktı. Yoksa ben daha çok dayak yer o evde otururdum..

Eğer ben ona sunmuş olduğum rahatlığı olan maddiyatları istersem onun daha çok psikolojisi bozulur ve bu sefer bana daha çok zarar verir düşüncesindeyim.
Cocuk nafakasini yuksek iste .benimki altinlari aldi onun adina kasade bende yok demis.500 tl nafaka yeter demis vala yeri geliyor 500 liranın hesabini yapıyorsun birak versin ilerde sevgili yiyecek cocugn rizkini .at kenara cocugn üniversite parasi biriksin sartlar suan cok kötü .hastalik saglik insanlara alacagini al ne verirse

Tedavisi olmuyor, bazı kişilik bozuklukları hastalık değil, narsisistik kişilik bozukluğu gibi, uzmanlar da onlara bir şey yapamayacaklarını söylüyor, onlardan korunmanın tek yolunun olabildiğince uzağına kaçmak olduğunu söylüyorlar. Çok çok uğraşırsanız, kendi de isterse bir çok yanını törpüleyebilir, ama o zamana kadar giden de sizden gider, hani değer mi elinize geçene bi düşünürsünüz. Onun törpülediği yerler ilk rahatlıkta uzar ama siz yılların çökmüşlüğünü tedavi ettirmek için bir ömrü psikolog - psikiyatrist kapılarında geçirirsiniz.

Ben adama iyilik ediyorum tek maas diyorum tazminat yazdi avukat sildirdim benden tazminat istemiş 200 bin teleee akil alirgibi degil.bende karsi dilekçe de istedim dilekcelero gördükçe g.tndeki donu bile alasim geliyor onlari bile ben aldım çünkü

Ben boşanmayı düşünen birine hiç boşan demedim şuan yanlış hatırlamıyorsam. Önceki konularınızı bilmiyorum. Şuan okuduğum kadarıyla şunu, söyleyebilirim ki, ayrılma gücü bulamıyorum duygusu da sanıyorum narsist kişilik bozukluğuyla ilgili. O tür insanlar gücünğzü enerjinizi sömürür çünkü. Siz tamamen bitmeden de bırakmazlar hatta kokay kolay. Nasist kişilik bozukluğu olan insanlar asla düzelmezler. Bende sorun var tedavi olmalıyım der ve olursa belki ama çoğunlukla yanlarındaki insanı delirtirler., psikolojik olarak büyük hasar verirler. İlk eşim öyleydi. Sanırım narsistleirn piri dir :))) iyi ki ayrılmışım çünkü asla yetemezsiniz o, tiplere. Ve siz tğkenip bittiğinizde onlarında sizinle işi biter. (genel, söylüyorum tabi bunu) hele de maddi açıdan soeununuz yoksa bir işiniz mesleğiniz varsa ruhunuzu özgürleştierin derim.

Bravo. Evet ayyyynen durumun özeti budur! Narsistlerke yaşamı çok, iyi özetlediniz

aa aynı benim eşim bunlar düzelmez bacım bizimki bide kapıyı kilitlerdi çocuk gelmesin diye

Bi kaç yıl önce boşanmak isteyip yapamamıştım. Geçen yıl yani bi kaç ay önce enini boyunu önünü sonunu iyice düşünüp kararımı verdim ve gidip avukatla görüştüm. Dava açıldı. Bu karar sürecinde 5 kg verdim.. Çekişmeli olarak sürüyor, henüz dava yeni...

Demem o ki; karar verdiğiniz ve avukata gittiğiniz an üzerinizden bir yük kalkıyor.
Kolaylıklar diliyorum.

İşim var al şu çocuğu??? Bunların hepsi aynı! Sanki o çocuğu leyley getirdi!!!

Cok zor bir surec ama bittiginde oh beeee diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…