- 23 Kasım 2020
- 956
- 3.991
- 63
- 29
- Konu Sahibi Lostinparadise
-
antidepresanlar, anksiyolitikler ve dehb grubu ilaçlardan ziyade şizofreni bozuklukları ve diğer psikozlar için kullanılan ilaçlar mahkemece dikkate alınıyor diye biliyorum. sizin kullandığınız ilaç neydi ?Evet ilaç kullanmadiysan hiç boşanmadan ilaca başlama. Kullanıyorlar. Bende kullanıldı ki ben evlenmeden yillar önce kullanmıştım. Ruh hastasıydı psikolojik sorunları vardı bunları gizleyerek evlendi dedi. Ve maalesef ki hakim de dikkate alıyor. Ha davam bitmedi ne olur bilemem ama hastane raporları vs isteniyor canın sıkılıyor. İlaca bulaşma bence şuan.
Asla bunu yapmayın derim. Pişman olursunuzAcikcasi ben suan hic bir sey istemiyorum. Olani da ona verecegim. Yeter ki biraksin beni bosansin. Hayatima bakayim.
Evet. Ben babamın vefatında çok kısa bir süre xanax 0.5 kullandım sonra ağır gelince onu da kesti dr. Diğerleri standar herhese verilen lustral vb... Ama yıllardır da hicbirsey kullanmıyorum yani antidepresan bağımlısı vs değilim olmadım daantidepresanlar, anksiyolitikler ve dehb grubu ilaçlardan ziyade şizofreni bozuklukları ve diğer psikozlar için kullanılan ilaçlar mahkemece dikkate alınıyor diye biliyorum. sizin kullandığınız ilaç neydi ?
Asla bunu yapmayın derim. Pişman olursunuz
teşekkür ederim. Avukata da danışacağım bu konuyu.Evet ilaç kullanmadiysan hiç boşanmadan ilaca başlama. Kullanıyorlar. Bende kullanıldı ki ben evlenmeden yillar önce kullanmıştım. Ruh hastasıydı psikolojik sorunları vardı bunları gizleyerek evlendi dedi. Ve maalesef ki hakim de dikkate alıyor. Ha davam bitmedi ne olur bilemem ama hastane raporları vs isteniyor canın sıkılıyor. İlaca bulaşma bence şuan.
antidepresan bağımlılık yapmaz zaten, çok batıl bir düşünce bir kaynağı da yok. xanax’a insanlar öcü gözüyle bakmasını anlamıyorum. yurt dışında gayet genelgeçer bir sakinleştiricidir .ben kendim de kullanıyorum arada çok anksiyetem olursa, sonra dua ediyorum bu ilacı bulan kişiyeEvet. Ben babamın vefatında çok kısa bir süre xanax 0.5 kullandım sonra ağır gelince onu da kesti dr. Diğerleri standar herhese verilen lustral vb... Ama yıllardır da hicbirsey kullanmıyorum yani antidepresan bağımlısı vs değilim olmadım da
He bir de boşanma kararından sonra bir Dr a gittim o bana tegretol ve risperdal başlamıştı. Ben dr dan memnun kalmayınca başka Dr s gittim.o Dr kesti onları. Sana bunlara gerek yok bunlari sana yazan Dr saçmalamış dedi ki katılıyorum. Zaten onları içince kafamu kaldiramadigim ve Dr un tavırlarını beğenmediğim için Dr degistim.antidepresanlar, anksiyolitikler ve dehb grubu ilaçlardan ziyade şizofreni bozuklukları ve diğer psikozlar için kullanılan ilaçlar mahkemece dikkate alınıyor diye biliyorum. sizin kullandığınız ilaç neydi ?
Yasi kucuk belirli disiplini alir pedagog destegi sağlarsınız atlatırsın. Ben haftaya cocuga pedagog destegi aldiracam randevu aldimCocugum 2 yasinda babasina duskun. Babasini evde gorunce oynamak istiyor. Babasi da yarim saat oynayip odasina cekiliyor. İsim var al su cocugu beni rahatsiz etmeyin diyip kenara cekiliyor. Haftaici ve hafta sonu ayni.
Evet biraz insanlara ne diycem nasil olacak diye dusunuyorum acikcasi.
Kullanmayınantidepresan bağımlılık yapmaz zaten, çok batıl bir düşünce bir kaynağı da yok. xanax’a insanlar öcü gözüyle bakmasını anlamıyorum. yurt dışında gayet genelgeçer bir sakinleştiricidir .ben kendim de kullanıyorum arada çok anksiyetem olursa, sonra dua ediyorum bu ilacı bulan kişiyedemek ki mahkememiz olsa yandık
Cocuk nafakasini yuksek iste .benimki altinlari aldi onun adina kasade bende yok demis.500 tl nafaka yeter demis vala yeri geliyor 500 liranın hesabini yapıyorsun birak versin ilerde sevgili yiyecek cocugn rizkini .at kenara cocugn üniversite parasi biriksin sartlar suan cok kötü .hastalik saglik insanlara alacagini al ne verirseEğer ben ona sunmuş olduğum rahatlığı olan maddiyatları istersem onun daha çok psikolojisi bozulur ve bu sefer bana daha çok zarar verir düşüncesindeyim.
Tedavisi olmuyor, bazı kişilik bozuklukları hastalık değil, narsisistik kişilik bozukluğu gibi, uzmanlar da onlara bir şey yapamayacaklarını söylüyor, onlardan korunmanın tek yolunun olabildiğince uzağına kaçmak olduğunu söylüyorlar. Çok çok uğraşırsanız, kendi de isterse bir çok yanını törpüleyebilir, ama o zamana kadar giden de sizden gider, hani değer mi elinize geçene bi düşünürsünüz. Onun törpülediği yerler ilk rahatlıkta uzar ama siz yılların çökmüşlüğünü tedavi ettirmek için bir ömrü psikolog - psikiyatrist kapılarında geçirirsiniz.Merhabalar,
Daha oncede bosanmayla alakali konular acmistim ama bir turlu adim atip dava acamiyorum.
Dun psikologumlada gorustum. Depresyondasin artik ilac kullanman gerekiyor dedi bana. Esinle devam edeceksen esinin tedavi olmasi gerek ama bu surecte uzun surecek kolay olmayacak senin o evde saglikli kalmana yardimci olabilirim ben ancak dedi.
Size sorum narsist kisilik bozuklugu kolay kolay tedavi olur mu? Acikcasi esimin sorunlarinin duzelecegini dusunmuyorum. Her seferinde beni kandiriyor psikologa gidicem diyip gitmiyor. Beni surekli manipule ediyor. Ben cok yoruldum ugrasmaktan idare etmekten. Bosanmak istiyorum ama nedense adimi da atamiyorum. Kendim de o gucu bulamiyorum bir turlu. Maddi kaygim yok cocugumla kendime guzel bir hayat sunarim. Ama nedense bir turlu bosanamiyorum.
Biraz birilerinden destege ve akila ihtiyacim var. Ozellikle bosanmis bu sureci atlatmis kisiler bana yardimci olabilir mi?
Ben boşanmayı düşünen birine hiç boşan demedim şuan yanlış hatırlamıyorsam. Önceki konularınızı bilmiyorum. Şuan okuduğum kadarıyla şunu, söyleyebilirim ki, ayrılma gücü bulamıyorum duygusu da sanıyorum narsist kişilik bozukluğuyla ilgili. O tür insanlar gücünğzü enerjinizi sömürür çünkü. Siz tamamen bitmeden de bırakmazlar hatta kokay kolay. Nasist kişilik bozukluğu olan insanlar asla düzelmezler. Bende sorun var tedavi olmalıyım der ve olursa belki ama çoğunlukla yanlarındaki insanı delirtirler., psikolojik olarak büyük hasar verirler. İlk eşim öyleydi. Sanırım narsistleirn piri dir :))) iyi ki ayrılmışım çünkü asla yetemezsiniz o, tiplere. Ve siz tğkenip bittiğinizde onlarında sizinle işi biter. (genel, söylüyorum tabi bunu) hele de maddi açıdan soeununuz yoksa bir işiniz mesleğiniz varsa ruhunuzu özgürleştierin derim.Merhabalar,
Daha oncede bosanmayla alakali konular acmistim ama bir turlu adim atip dava acamiyorum.
Dun psikologumlada gorustum. Depresyondasin artik ilac kullanman gerekiyor dedi bana. Esinle devam edeceksen esinin tedavi olmasi gerek ama bu surecte uzun surecek kolay olmayacak senin o evde saglikli kalmana yardimci olabilirim ben ancak dedi.
Size sorum narsist kisilik bozuklugu kolay kolay tedavi olur mu? Acikcasi esimin sorunlarinin duzelecegini dusunmuyorum. Her seferinde beni kandiriyor psikologa gidicem diyip gitmiyor. Beni surekli manipule ediyor. Ben cok yoruldum ugrasmaktan idare etmekten. Bosanmak istiyorum ama nedense adimi da atamiyorum. Kendim de o gucu bulamiyorum bir turlu. Maddi kaygim yok cocugumla kendime guzel bir hayat sunarim. Ama nedense bir turlu bosanamiyorum.
Biraz birilerinden destege ve akila ihtiyacim var. Ozellikle bosanmis bu sureci atlatmis kisiler bana yardimci olabilir mi?
Bravo. Evet ayyyynen durumun özeti budur! Narsistlerke yaşamı çok, iyi özetledinizTedavisi olmuyor, bazı kişilik bozuklukları hastalık değil, narsisistik kişilik bozukluğu gibi, uzmanlar da onlara bir şey yapamayacaklarını söylüyor, onlardan korunmanın tek yolunun olabildiğince uzağına kaçmak olduğunu söylüyorlar. Çok çok uğraşırsanız, kendi de isterse bir çok yanını törpüleyebilir, ama o zamana kadar giden de sizden gider, hani değer mi elinize geçene bi düşünürsünüz. Onun törpülediği yerler ilk rahatlıkta uzar ama siz yılların çökmüşlüğünü tedavi ettirmek için bir ömrü psikolog - psikiyatrist kapılarında geçirirsiniz.
aa aynı benim eşim bunlar düzelmez bacım bizimki bide kapıyı kilitlerdi çocuk gelmesin diyeCocugum 2 yasinda babasina duskun. Babasini evde gorunce oynamak istiyor. Babasi da yarim saat oynayip odasina cekiliyor. İsim var al su cocugu beni rahatsiz etmeyin diyip kenara cekiliyor. Haftaici ve hafta sonu ayni.
İşim var al şu çocuğu??? Bunların hepsi aynı! Sanki o çocuğu leyley getirdi!!!Cocugum 2 yasinda babasina duskun. Babasini evde gorunce oynamak istiyor. Babasi da yarim saat oynayip odasina cekiliyor. İsim var al su cocugu beni rahatsiz etmeyin diyip kenara cekiliyor. Haftaici ve hafta sonu ayni.
Cok zor bir surec ama bittiginde oh beeee diyorsun.Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?