• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Cesareti

Kızmıyorum tabi haklısınız ama önceki yorumlarımda da belirtmiştim okursanız belki bir nebze anlarsınız beni.
İşte o tokattan sonra her şey bitmeliydi, ben insanların değişeceğine inanmıyorum. Neyse, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bilemiyorsun kavun karpuz değil ki koklayıp alasın demişler. Elbette bende kabahat var haklısın ama bi önceki yorumlarda belirttiğim sebepler ve benim kararsızlığım.
Kavun karpuz değil koklayamazsın da daha ilk haftadan adam tokatla girmiş konuya, akıl var beyin de var. Daha hala çocuğu bahane etmen sadece çocuğa eziyet onu böyle bir ortamda tutmak. Kendiniz gidin ne muamele görürseniz görün, çocuğa bunları yaşatamazsınız.

Yahu kondomdan daha koruyucu ne olabilir 🤣 hani bebek istedim yaptım deseniz okey. Sadece seni döven adamla sevişme motivasyonu var bilmiyorum ailen arkanda ne güzel işin var. Belki başka nedenlerden dolayı boşanmak istemiyorsun ama o nedenleri söyleyip daha fazla kırmak istemem. Sadece boşanmazsan bu şiddet durmaz
tıbbi ilaçlar olabilir mi koruyucu olan? bebek istesem istedim yaptım derim zaten sana bu kadar açıklama yapana kadar. Severek evlendiğimi de yazdım şu an ona olan sevgisizliğimden bağımsız elbette sevmiştim. Boşanmak istememende başka bir neden yok inan maddi manevi artı bir tarafı da yok zaten.

İşte o tokattan sonra her şey bitmeliydi, ben insanların değişeceğine inanmıyorum. Neyse, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Haklısınız, bende bu evlilikle beraber insanların değişmeyeceğini acı bir şekilde tecrübe etmiş bulunmaktayım. Teşekkür ederim

Bir devlet hastanesinde tıbbı sekreter olarak 6 yıl görev yaptım ve hamileliğim sebebiyle çıktım, guatr+yumurtalıklarda olan kistler+130 kg+psikiyatrik ilaçlar daha saymamı ister misin veya muayene bulgularımı buraya yüklememi? Korunduğunda da hep var ya o ihtimal, kendim kornuyordum zaten sonraki gün doğum kontrol hapı alarak. Çocuğuma şiddet gösterme gibi bir girişimde bulunması olasılığına dayanarak boşanma sebeplerimden birisi zaten.
Sonraki gün doğum kontrol hapı almak diye bir korunma yöntemi yokki? Hapı her gün düzenli alırsın. Amaaan neyse bunun önemi yok adam zaten ilk haftadan ne mal olduğu belliymiş sevişmeye devam etmişsin. Ananız babanız tokat atsa evden kaçarsınız. Koca dövünce gül mü bitiyor noluyor

tıbbi ilaçlar olabilir mi koruyucu olan? bebek istesem istedim yaptım derim zaten sana bu kadar açıklama yapana kadar. Severek evlendiğimi de yazdım şu an ona olan sevgisizliğimden bağımsız elbette sevmiştim. Boşanmak istememende başka bir neden yok inan maddi manevi artı bir tarafı da yok zaten.
Hayır hiçbir şey kondom kadar korumaz doktor muhtemelen yumurtlaman olsun ne bileyim kilo yüzünden hormonal sıkıntı yaşama diye vermiştir

Sonraki gün doğum kontrol hapı almak diye bir korunma yöntemi yokki? Hapı her gün düzenli alırsın. Amaaan neyse bunun önemi yok adam zaten ilk haftadan ne mal olduğu belliymiş sevişmeye devam etmişsin. Ananız babanız tokat atsa evden kaçarsınız. Koca dövünce gül mü bitiyor noluyor
Ella diye bir ilaç var bilmem bildin mi. Annem ve babamdan bir kere bile tokat yemedim evimden de kaçma düşüncem hiç olmadı. Bence yargılamadan büyük konuşma derim; bekarsan evlenirsin evliysen kızın olur falan mazallah.

Ella diye bir ilaç var bilmem bildin mi. Annem ve babamdan bir kere bile tokat yemedim evimden de kaçma düşüncem hiç olmadı. Bence yargılamadan büyük konuşma derim; bekarsan evlenirsin evliysen kızın olur falan mazallah.
130 kilo birinde ella işe yaramaz ama

Hayır hiçbir şey kondom kadar korumaz doktor muhtemelen yumurtlaman olsun ne bileyim kilo yüzünden hormonal sıkıntı yaşama diye vermiştir
6 yıl doktor yanında çalıştım o bile senin kaadar bilgili değildi, Tıp okumasına rağmen:KK70:

Kavun karpuz değil koklayamazsın da daha ilk haftadan adam tokatla girmiş konuya, akıl var beyin de var. Daha hala çocuğu bahane etmen sadece çocuğa eziyet onu böyle bir ortamda tutmak. Kendiniz gidin ne muamele görürseniz görün, çocuğa bunları yaşatamazsınız.
Çocucuğu bahane etmiyorum defalarca yazdım yaşamadığınız şeyler hakkında bu kadar keskin net konuşmanız yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Önceki yorumlarımı da okursanız.

Düzenli kullanılan ilaçların yanında ayda 2 kere Ella içiyordum.
Yuh diyorum başka da bir şey demiyorum artık olay çocuk değil sen kadınsın hormonları bu kadar mahvedilir mi ömrümde 1 kere kullandım 2 3 ay mahvoldu döngüm kim o doktor reçete eden şikayet edelim bari

Belki sen üzülme diye dememiştir ama bakabilirsin ilaçlarda da yazıyor
belki de onca hastası olan yıllardır mesleği doktor olan adam benim üzülmemi istememiştir :D mümkün mü böyle bir şey ya ben bir sürü ilaç kullandığımı söylüyorum ısrarla inatla ilaclarım hakkında yorum yapıyorsun

Kızıma çok üzülüyorum sürekli kavga eden küfür eden bir baba ve sürekli evin içinde yüksek sesler. Bende tutamıyorum kendimi artık sabrım da kalmadı zaten.
Çok doğru söylediğiniz tam olarak ''başaramadım hissi''
Bu adamdan kesinlikle boşanmalısınız, aileniz de destek oluyor neyi bekliyorsunuz?

belki de onca hastası olan yıllardır mesleği doktor olan adam benim üzülmemi istememiştir :D mümkün mü böyle bir şey ya ben bir sürü ilaç kullandığımı söylüyorum ısrarla inatla ilaclarım hakkında yorum yapıyorsun
Ablacım sen şaka mısın ya hangi doktor ayda 2 kere ella al der

Yuh diyorum başka da bir şey demiyorum artık olay çocuk değil sen kadınsın hormonları bu kadar mahvedilir mi ömrümde 1 kere kullandım 2 3 ay mahvoldu döngüm kim o doktor reçete eden şikayet edelim bari
Ella reçete edilmiyor biliyorsun diye düşünüyorum. Mahvoldu zaten hormonlarım.

Ella reçete edilmiyor biliyorsun diye düşünüyorum. Mahvoldu zaten hormonlarım.
Tamam sen hangi akla fikre ayda 2 kere kullandın bu ilacı herhalde ayda 2 kere seviştiniz hala bu sistemi bana kondomdan dahaa iyi diye savunma bari herkes cahil değil. Bence kesinlikle sağlıklı düşünen biri değilsin ilaç kullanıyorsun ella kullanıyorsun ölmediğine dua et yumurtalıklara rahme baktır bi yerinde mi

Tamam sen hangi akla fikre ayda 2 kere kullandın bu ilacı herhalde ayda 2 kere seviştiniz hala bu sistemi bana kondomdan dahaa iyi diye savunma bari herkes cahil değil. Bence kesinlikle sağlıklı düşünen biri değilsin
Evet ayda 2 kere seviştik, çetelesini tutmamı ister misin? Sen çok mu sağlıklısın benim buraya yazdığım, yardım istediğim konu bambaşka oturmuş sana sağlığımla alakalı açıklama yapıyorum.

Back
X